neděle 29. dubna 2012

Balea: Sprchový gel a krém proti celulitidě

O tomhle výrobku psala zhruba před měsícem Kavárenská povalečka . Její recenzi jsem četla přes mobil po cestě do práce a tak mě nadchla, že jsem se rozhodla o vlastní test.
Hned v úvodu musím říct, že strie mám už cca 10let kdy se z tintítka začala dělat holka „krev a mlíko“. Také se musím přiznat, že sport není zrovna mojí vášní jako je třeba válení či jídlo, takže celulitida se projevila okolo 15ti let a zásluhu na tom má nejen nedostatek pohybu ale i nezdravý životní styl od smažených jídel přes nedostatečný přísun tekutin až po kouření (ano FUJ! Kouřím, ale o tom si promluvíme jindy).
S pomerančovým sadem jsem už bojovala několikrát od různých krémů, přes zábaly až po masáže. Dost mi pomohla, měsíčková mast s peruánským balzámem o tom jsem psala tady. Nic ale nefunguje věčně a tak je nutné vždy najít nějakou náhradu. Tentokrát  ji za mě našla povalečka. Ve svém postu psala, že používání doplnila i o cvičení (půl hodinka s Jill). Já jsem to zkusila bez cvičení a mohu říct, že výsledky jsou také dobré (ale s cvičením dosáhnete výsledků lepších).

čtvrtek 19. dubna 2012

Dnešní radosti

Mám v hlavě spoustu námětů na příspěvky, ale málo času je napsat a nafotit k nim fotky. Dneska se tedy jen v rychlosti pochlubím dnešními úlovky. Tím prvním je poslední dobou velmi často blogerkami  zmiňovaná kniha SE ŠARMEM PAŘÍŽANKY  od Ines de la Fressange. Včera o ní psala například INA T. Dneska jsem ji objevila v knihkupectví a tak jsem si řekla, že trochu té Francie mi nezaškodí. Kniha má 240 stran, krásnou vazbu a je vtipně napsaná. Přečetla jsem jí jedním dechem. Bohužel pasáže o oblíbených obchodech a o utajených místech jsou pro mě zbytečné, protože se do Paříže hned tak  zase nechystám. Pro módní nadšence a dobrodruhy bude jistě skvělá od začátku až do konce.  Já se jí po dočtení rozhodla poslat dál někomu kdo ji jistě ocení od první stránky až po tu poslední.



Druhou radost jsem si prozřetelně koupila hned ráno. Jednalo se o časopis JOY. Moc si ho nekupuji, obsahem mě moc neoslovuje ale k aktuálnímu číslu je přibalený i deštník v pestré škále barev. Je až k neuvěření kolik toho tenhle fórovej deštník vydrží (už jeden z dřívějška vlastním). Vyzkoušela jsem ho hned po cestě z práce kdy se nečekaně přihnal déšť a utvrdil mě v tom že k dubnu to aprílové počasí prostě patří.


neděle 15. dubna 2012

Omlazení

Většina z Vás určitě zná portál omlazeni.cz na kterém si od oborníků můžete nechat poradit v oblasti plastik, stomatologie či urologie nebo diskutovat o jakémkoliv tématu s ostatními uživatelkami, či prodat věci ze svého šatníku, které se vám nehodí.  Tuhle stránku mi doporučila kamarádka teprve nedávno, když jsem se taky chtěla zbavit nepotřebného oblečení za nějakou tu korunu.
 Musím říct že jsem tam toho spíše víc nakoupila, než prodala ale jen těžko se odolává například novým šatům z asosu, zvlášť když jsem nemehlo a ze stránek si sama nic objednat neumím.  V tamějším bazaru jsem zatím vždy sehnala po čem moje dušička v tu chvíli zrovna prahla.  Výhodou bazaru oproti aukru.cz je možnost domluvit se přes soukromé zprávy na ceně, popřípadě výměně a nemusíte čekat na ukončení aukce. Navíc vystavení zboží je zatím bezplatné.

Nevýhodou v poslední době často zneužívanou je právě fakt, že registrace a vystavování neprovází žádné zaznamenávání do databáze a posílaní obálky s klíčem k přihlášení jako na aukru. Díky tomu nemá omlazeni ani centrum sporů a tak v případě že narazíte na černou ovci a prodejce si nechá zaslat peníze, ale zboží již nedostanete máte jen malou pravděpodobnost ve vyřízení problému a vrácení peněz. I přesto mám tenhle portál moc ráda.   V diskuzích jsem  našla spoustu užitečných typů z oblasti kosmetiky  a  recenzí na některé výrobky, které jsem měla v plánu si koupit a díky nim vím, co jsou vyhozené peníze a do čeho se vyplatí investovat . Je to takové milé zabavení když zrovna nemám v práci do čeho píchnout.

čtvrtek 12. dubna 2012

Zpátky do dětství

Dneska nechci psát nic dlouhýho. Včera jsem na facebooku zahlédla fotku hry, která mě provázela dětstvím a tak jsem dnes zapátrala a našla obrázky dalších her, které mi nahradili facebook, mobil a já nevím co ještě. Prostě hračky, které dnešní děti už neznají a jestli ano tak si s nima nehrají, protože jseou pro ně z doby dinosaurů.

 Paragrafy (bráškové céček)

Na Facebooku

Měla jsem pro Vás připravený článek, ale bohužel z neznámeho důvodu mi nejde publikovat. Chvilku si s tím budu ještě hrát a snad se zadaří. Zatím tedy pouze odkaz na stánku blogu na téměř všema milovaném facebooku: http://www.facebook.com/LifeWithSandra

pondělí 9. dubna 2012

Trochu jiné Velikonoce

Když si tak čtu posty jiných blogerek, většina  z nich tráví Velikonoce návštěvami známých, „přejídáním se“, barvením vajíček, pečením mazanců, beránků a nevím čeho všeho ještě. Velikonoce mě nikdy nijak zvlášť neoslovovali, a protože se ani u nás na vesnici tenhle svátek moc neslaví, nebarvíme vajíčka už dobrých deset let a mazanec pečeme jen kvůli tátovi. Nedržíme ani tradiční přejídání, je to prostě jen pár dnů jako každých jiných v roce.
Jediné co trochu připomnělo, tenhle svátek bylo včerejší hudrování mého bratra „Hody, hody doprovody, piju všechno kromě vody“.
Já jsem prodloužený víkend využila k relaxaci a dohnání určitých restů. Konečně jsem napsala žádost o přidělení bytu. (Však už byl nejvyšší čas, příští měsíc má být výběrové řízení). Vyházela jsem z pracovního stolku nepotřebné papíry. (Neuvěřitelné kolik je na něm teď místa).  Taky jsem si předepsala pár článků pro blog. (Teď se musím dokopat k vyfocení fotek, aby to nebylo jen o psaní ale i o obrázcích).
Mimo jiné jsem také konečně sehnala krejčovskou pannu. Řeknu Vám, že pokud nechcete vyhodit několik tisíc za věc, kterou chcete využít výhradně jako dekorační prvek je to docela máček. Naštěstí je moje teta syslík a měla ukrytý poklad ve sklepě.

Zbytek volného dne využiju procházkou a hledáním zajímavých doplňků do bytu na netu. Jestli máte v rukávu nějakou stránku se zajímavými doplňky, neváhejte a piště do komentů.

Přeji Vám krásné Velikonoce!

středa 4. dubna 2012

Peeling Clearskin - Avon

S akné máme problémy každá. Já osobně s ním bojuju s výrobkem, který má ve svojí nabídce kosmetiky společnost Avon.

Jedná se o povzbuzující čisticí peeling Clearskin. Je to krémový peeling s technologíí Pore Firming čistí a stahují póry. Odstraňuje odumřelé kožní buňky a čistí ucpané póry. Obsahuje výtažky z vilínu virginského a výtažky z eukalyptu,což je dokonalá konbinace protože stahuje póry a má čisticí a protizánětlivé účinky.

Jeho použití je velmi snadné. Stačí navlhčit pleť a nanést. Masírujte pleť krouživými pohyby (bacha na oči) a pak opláchněte vlažnou vodou a osušte. Používám ho podle návodu 2 - 3krát týdně a pleť mám krásně jemnou a téměř bez pupínků.


neděle 1. dubna 2012

Víkendové shrnutí

Tak je tu slibovaný článek o tom, zda jsem své plány dotáhla do konce. Musím přiznat, že jsem si dávala se vším dost načas. Prospala jsem se až do jedenácti hodin, z postele jsem vylezla na oběd a pak si dala osvěžující spršku.

Pomalu jsem vytahala veškeré oblečení ze všech skříní a poctivě vše vyzkoušela. Pravda moc jsem toho nevyhodila, překvapivě se do spousty věcí vejdu.  Uklidila jsem zimní oblečení (což se nožná zdá jako chyba protože v jedenáct večer byl u nás na zahradě sníh) a vytáhla jarní věcičky. Do koše letěli věci oprané nebo jinak poškozené. Malé věci v dobrém stavu jsem nafotila a dala na prodej (o tom Vám v budoucnu taky napíšu) a věci které moc nenosím, ale vím, že se najde chvíle kdy je vytáhnu jsem dala do speciální skříně, kde jsou plesové šaty, společenské kalhoty a další části oblečení, které se nedají nosit denně.
Při přebírání skříně jsem také našla pár kousků, které jsem nikdy moc nenosila a teď budou „frčet“ (trička a svetříky v pastelových tónech) čímž jsem se dopracovala k nápadu, že věci které nosit nebudu ale budou v dobrém stavu nebudu rozdávat ale schovám si je až zase budou aktuální. Protože móda se opakuje a to čím dál tím rychleji J
Dokopala jsem se i k utření prachu a to bylo to nejnáročnější a nejprotivnější co jsem za celý víkend musela udělat.  Za odměnu jsem si naordinovala večer u televize a rozhodla se pro volbu královny krásy, protože naposledy jsem ji viděla, když vyhrála Eliška Bučková. Musím říct, že soutěž se hodně změnila a vůbec mě nebavila. Věčné reklamy, nezáživné moderátorské řeči a řekla bych i malý prostor pro samotné soutěžící.  Chvílema mi to připomínalo spíše výběrovou soutěž pro muzikál. Ačkoli, byla mojí favoritkou dívka číslo 9, spokojila jsem se i s číslem 14 coby královnou krásy pro rok 2012 a radši šla spát.

Dnešek trávím přípravou námětů pro další články, koukáním na filmy a válením v posteli. Co také jiného když venku prší?