pondělí 31. prosince 2012

31.12.2012

Máme tu konec roku. Nechci tady polemizovat, jaký byl a nechci ani přemýšlet jaký bude rok následující. Dneska Vám chci popřát příjemné a veselé oslavy. Vykročte po půlnoci pravou nohou a věřte, že třináctka bude symbolem štěstí nikoli smůly.

A na konec roku moje oblíbená Vánoční, místo PF J

neděle 30. prosince 2012

TAG 11

Tenhle Tag jsem si našla na netu. Je teda pravda starší ale teď o volnu a o svátcích se mi nechce psát recenze tak si dáme něco oddychovějšího.

11 zajímavostí o mé osobě:

-          jsem docela malá. Zatímco v první třídě jsem byla pomalu nejvyšší při odchodu na střední a i na ní jsem byla druhá nejmenší ve třídě. Se 165 – 167 cm (podle toho jak mě doktorka změří) jsem mezi kamarádkami jako „ustřelený kecky“.

-          vlastním pro mé okolí nepochopitelnou hromadu bot. Celkem mám doma 74 párů bot.

-          ačkoliv mám slabost pro podpatky a mám 10 párů nosím je jen na plesy, protože na nich umím chodit jen po rovném povrchu. Na chodníku by to byla moje smrt.

-          stejnou úchylku jako mám na boty, mám i na kabelky. Do čtvrťáku jsem měla maximálně čtyři kabelky, teď jich mám asi osmdesát.

-          nemám ráda trapné situace ve filmech. Zatímco okolí se směje, mě je trapně za danou osobu na plátně.

-          když už jsme u filmů tak nemám moc ráda sci-fi filmy a seriály.

-          nemám ráda rozhovory s opilými lidmi

-          strašně ráda sleduju v televizi krasobruslení.

-          mám úchylku na luxování. Luxuju skoro každý den. Strašně mě baví, jak ty drobky z koberce mizí ve vysavači.

-          v minulém životě jsem nejspíš byla nějaká ryby nebo kachna. Miluju vodu. Dokážu strávit i dvě hodiny v koupelně a sprchovat se. Rodinu tím doháním k šílenství. Denně se sprchuji dvakrát až třikrát v průměru tak 20 minut na jedno koupání J

-          nerada chodím ke kadeřníkovi, protože mi vždycky ustřihne strašný kus vlasů a já pak musím vždycky rok a někdy i déle čekat než mi dorostou.


Součástí Tagu jsou i otázky, takže si na ně dáme odpovědi…

čtvrtek 27. prosince 2012

Tunis - Houda Skanes Monastir

Na dovolené jsem sice byla už o prázdninách, ale teprve teď jsem se dokopala k vytvoření tohoto videa. Snad Vám vrácení v čase nebude tolik vadit a rádi se podíváte.

středa 26. prosince 2012

Sady Naturals a Planet Spa od Avonu

Dneska bych Vám ráda představila dvě sady, které jsem si objednala od Avonu. První je z řady Naturals a jedná se o sadu s brusinkou a skořicí. Druhá sada je z řady Planet Spa – Turkish Thermal Baths neboli výrobky spojená s rituálem očisty a péče o pokožku, který provádějí ženy v Tureckých lázních Hammam.

Sada s brusinkou a skořicí
Sada obsahuje.

-          Sprchový gel (400ml)

-          Tělové mléko (200ml)

-          Tělový sprej (125ml)

úterý 25. prosince 2012

Ježíšek přinesl Bobble láhev

Přála jsem si ji vyzkoušet a tak jsem o ní napsala Ježíškovi. O Vánocích se mají plnit přání a tak mi ji Ježíšek opravdu přinesl. (Díky mami J).

Poprvé jsem se o Bobble láhvi dozvěděla od Mii (tímto jí děkuji). Dlouho jsem váhala, zda si ji pořídit nebo ne. Když jsem ji objevila v DM drogerii, bylo rozhodnuto. Vybrala jsem si láhev s fialovým filtrem, na kterou jsem si musela speciálně ještě počkat (no prostě jsem úchylná na fialovou).
A co tahle láhev s obsahem 0,55l za 299 korun umí?
PRVNÍ PŘENOSNÁ FILTRAČNÍ LÁHEV! Láhev bobble funguje na principu "filtruje, když piješ". Unikátní uhlíkový filtr zachycuje chlór a další organické kontaminanty, které jsou běžně obsažené ve vodě z kohoutku, přímo při její konzumaci. Po uplynutí životnosti se filtr vymění za nový v barvě, na kterou zrovna máte náladu. Lahev je recyklovaná, kompletně recyklovatelná a neobsahuje BPA. Tělo láhve je měkké, pružné, zajišťující snadné stisknutí a užívání. Design navrhl Karim Rashid, současná ikona světového designu a držitel více než 300 ocenění za jeho tvorbu.                                                Oficiální text www.urbanlux.cz
Asi není nutné Vám ji ještě blíže představovat. Jsem si jistá, že spousta z Vás ji vlastní nebo o ní alespoň slyšela. Vše potřebné o lahvi, náhradních filtrech a barevném provedení se dočtete na urbanlux.cz, kde si ji můžete objednat i ve větší (1litr) nebo menší (0,385l) variantě. U nás v DM drogerii je zatím dostupná pouze v provedení 0,55l.

A co závěrem? Jsem s lahví spokojená. Hned jsem ji začala testovat a můžu potvrdit, že po chloru není ve vodě ani památka. Pokud chcete tedy ušetřit za minerálky, mohu Vám ji určitě doporučit.

neděle 23. prosince 2012

Vánoční výhry

Tak nakonec to s koncem světa nevyšlo a tak zítra se budou nadělovat dárky. Možná trochu škoda, protože ač jsem objednala drahé polovičce dárky dostatečně s předstihem, Česká pošta prostě ani jeden nedonesla.  Pod stromkem tedy najde jen samé měkké dárky, které on naprosto nenávidí. No super! Nervy mám na pochodu, protože od rána slyším jen „Nechci měkký dárky, nemám je rád“.  Vánoce nemám už tak ráda a teď ještě tohle stěžování. Já blbá myslela, že je podstatné, že si někdo vzpomněl a má chuť Vás potěšit. Tady u nás asi ne!

Ale abych Vám to tu nehanila a nekazila Vaši Vánoční atmosféru tak přeladíme jinam. Nevím, zda jsem se Vám už pochlubila, že jsem před nedávnem vyhrála u Petry blendící štětec od Sigmy. Jestli už jsem Vám to vyslepičila dřív, tak mě omluvte, mám z něj prostě radost.

Dneska ráno jsem si vzpomněla, že na blogu Journal Of Twins běžela Vánoční soutěž s Biodermou a tak jsem se chtěla podívat kdo to nakonec vyhrál. A nebudete tomu věřit ale jméno výherce je moje!
No paráda! Je to takový Vánoční dárek a musím říct, že mám ohromnou radost. Ono totiž, abyste tomu rozuměli, ono mě pod stromkem žádné překvápko nečeká. U nás to totiž chodí tak, že si řekneme, co chceme a to dostaneme. V mém případě jsem si něco přála a mamka mi dala peníze, já to došla koupit a skoro jsem si to musela i zabalit. Proto na Vánocích už nic kouzelného nevidím.

No takže jsem se tímhle článkem vlastně jen chtěla pochlubit, že mi teď štěstí přálo a že jsem na dvou super blozích vyhrála úžasné ceny J

čtvrtek 20. prosince 2012

Prosincový (NE)Senza(ční) box


Už o tom psal kde kdo a tak ještě já. Senza box jsem si objednala celkem dvakrát a pokaždé jsem byla natěšená, co mi tahle krabička krásy nabídne. O pocitech z prvního (listopadového) Senza boxu jsem už zmiňovala Tady. Dneska to bude o pocitech z Vánočního, prosincového boxíku.

Krabička: nemám k ní výhrady, nevadil mi vzhled listopadového boxu a nevadí mi ani tenhle červený, na uložení kosmetiky bude super.

úterý 18. prosince 2012

Přání k svátku


O tom, co bych si přála k Vánocům, už jsem psala Tady! Dneska si povíme o tom, co bych si přála k svátku, který mám v únoru. Vím, že Sandra má svátek až v srpnu, ale ve Vánočním tagu jsem na sebe práskla, že se vlastně jmenuju Veronika J
Svátek mám sice až za dva měsíce (jestli nebude konec světa, že?), ale už teď předesílám své velké a tím pádem i jediné přání. Přiznávám, že na pouhý svátek je to trochu dražší dárek, ale zase mám fůru sourozenců, tetiček a nějakou tu babičku.
Pro moje přání mě inspirovala PetraLovely Hair. Původně jsem si přála kompletní sadu štětců Sigma Essential kit - Make Me Crazy,
ale nakonec bych se spokojila i s cestovní  verzí,  Sigma Travel Kit - Make Me Crazy.

Jejich fialové provedení mě naprosto okouzlilo a jsem přesvědčena, že bez nich nemohu dál žít. (To je s nadsázkou, abych ukázala jak moc po nich mé srdce a hlavně moje tvář po nich touží).

Snad se mi moje drahé přání přeci jenom vyplní. Uvidíme začátkem února J

neděle 16. prosince 2012

Jak mi hrabe z práce

Pracuje některá z Vás v obchodě? Jak reagujete na zákaznice, které vejdou do obchodu, nepozdraví, napochodují k pultu a pronesou mnou tolik nenáviděnou větu „Já bych chtěla (mikinu, kalhoty, tričko) na mě.“.?

Tahle věta mi vždycky „otevře kudlu v kapse“. Samozřejmě ráda poradím, když zákazník tápe ale za tuhle větu bych lidi „mlátila“. Většinou tuhle větu používají lidé, kteří do prodejny zavítají spíš náhodou, a pro mě je to tedy cizí člověk. Těžko tedy mohu odhadnout jakou mikinu, tričko, nebo kdo ví, co si představuje dáma kolem čtyřicítky nasoukaná v béžové buřtíkaté bundě. Taková zákaznice je zpravidla líná udělat i krok od pultu, natož aby si sama prohlídla vystavované zboží. Takže jako vzteklý pes běhám po krámu a vybírám ze štendrů oblečení zhruba v její velikosti abych slyšela „Hm, to se mi nelíbí, hm to není to, co hledám“, přičemž Vám další informaci o tom co vlastně chce odmítá sdělit. Po deseti minutách takového hledání a běhání si na ruce nadhodí svou předraženou kabelku a nespokojeně vysupí z prodejny.

středa 12. prosince 2012

12-12-12


Dneska je magické datum 12.12.2012 a tak jsem si říkala, že když se nevdávám ani nerodím tak si alespoň udělám radost. Začala jsem hned ráno v DM drogerii a v košíku přistála akční sada make upu  od Rimmel London Match Perfection a báze pod něj Fix & Perfect. Za 100 bodů z karty jsem si pak vybrala taštičku a jako bonus jsem získala ještě slevu 15% na další nákup.

úterý 11. prosince 2012

Kočičí pomsta

Pamatujete si ještě na to roztomilé černé kotě jménem Ozinka o kterém jsem Vám psala tady? Nakonec jsme si ji nemohli nechat a tak jsme ji darovali přítelově babče. Drahá babi z ní udělala kočku venkovní a tak byla vydána napospas i zlým lidem. Někdo ji nakopl a utrhl jí chrupavku na kyčelním kloubu. Milá číča musela na operaci a hned jsme o sedmset lehčí.

Přítel ji propašoval k nám domů. Mamka je totiž na kočky alergická a přece nemůžeme nechat nebohou číču někde venku na sněhu. Celý včerejší večer jsem byla pro mou drahou polovičku tak trochu vzduch. Nekonečné hodiny vydržel rozplácnutý na koberci jako vorvaň na pláži a šišlal na Ozinku jako na malé děcko. Celou noc ji chodil pravidelně kontrolovat, přičemž se pokaždé nezapomněl přetáhnout o peřinu, ve které měl zamotané nohy. Pokaždé také rozsvítil hlavní světlo a začal na kočku mluvit ve výškách jako by ke všemu byla ještě hluchá. Několikrát ji také dotáhl až do postele, což nesnáším kvůli chlupům a pak taky proto, že Ozinka vrní ve vysokých decibelech a to se nedá ani se špunty do uší. Kočku jsem vykázala zpět do krabice a ona se mi pomstila pravidelným desetiminutovým mňoukáním. Díky bohu za Make up Cover od Dermacolu a jeho nadání maskovat kruhy pod očima.

Dneska byla celý den sama doma jen s nic netušící mamkou. Starostlivý přítel o ní mluvil nepřetržitě v práci a měl starost, zda se dokáže sama překulit na druhý bok či si dojít na kočkolit. Já trnula hrůzou, zda mi neoznačkuje koberec nebo nezničí broušením drápků skříň, postel či křeslo.
Už při otevření dveří bylo jasno, že číča měla pré.  Odér, který se linul po celém pokoji, značil cosi nepříjemného. A taky, že ano. Milá nemohoucí číča se mi pomstila a nechala mi velký nevonící dáreček na mém novém povlečení.

Konec cukrování mého přítele s Ozinkou. Tentokrát jsem středem pozornosti já a můj hlasitý řev.    Přítel kmitá po pokoji, převléká peřiny, pere a vaří pudink, aby si mě udobřil.

pátek 7. prosince 2012

Vánoční přání

Už se Vás taky Vaši blízcí ptají, co si přejete najít pod Vánočním stromkem? Já se musím přiznat, že rok od roku je to pro mě čím dál tím těžší otázka. Věku kdy jsem vyjmenovala z fleku třeba padesát věcí (televize, notebook, mobil, mp3, snowboard…) už dávno odzvonilo. Že bych si napsala nebo řekla ježíškovi o něco praktického do domácnosti je celkem zbytečné. Mamka už mi výbavu připravuje od dvanácti let, takže mám spoustu talířů, příborů, prostírání, povlečení a spoustu dalších věcí. Letos jsem tedy zapátrala v paměti, co jsem za ten rok kde zahlédla a přemýšlela o koupi, ke které nakonec z nějakého důvodu nedošlo.

Jako první je to Shopper bag. V Zaře jsem do ní tolik investovat nechtěla. Kabelky totiž dost často měním, protože mě přestanou bavit a tak by mi nějaká levnější varianta určitě postačila.

čtvrtek 6. prosince 2012

Dvoufázový odličovač očí - green line versus Senza Bio H2O – Bioderma

Dvoufázový odličovač očí - green line

Kdyby nebylo Senza boxu asi bych o téhle značce i odličovači nic nevěděla. Byla jsem na něj strašně moc zvědavá protože odličovače moc nepoužívám. A jak to tedy dopadlo?
Zásadní problém tkvěl v mém zapomínání. Většinou se odličuju stylem „hop do sprchy a mejdlo to zařídí“. Po překonání prvního problému jsem začala s testováním.

úterý 4. prosince 2012

Vánoční Tag 12

Tenhle Vánoční Tag jsem si půjčila od Péti, která ho zpracovala na video. Já se na video necítím a tak to vezmu formou článku. Budu se snažit být stručná aby Vás to bavilo číst. Nebudu to tedy protahovat a jdu na to.

1.      Jaký nejkurióznější dárek jsi dostala a dala?
Tak abych pravdu řekla tak nic tak extra jsem nedostala, ale vybavuje se mi jeden dárek, který jsem dostala od tety a strejdy asi ve čtrnácti letech a to dvoudílné plavky se strašně vysokým pasem a navíc tanga. To byl dárek, který jsem absolutně nevyužila, protože jsem docela stydlín a na koupališti bych se s nahým zadkem nepromenádovala. A k dárku, který jsem dala? To si opravdu nepamatuji. Já nerada dávám zvláštní dárky, takže si myslím, že jsem ho nikdy nikomu nedala.

2.      Veselá Vánoční příhoda?
Nevím, jestli je to zrovna nějak dvakrát veselé, ale kdysi jsem k Vánocům dostala zlatý řetízek s přívěskem. Mamka mi ho přivázala na stromek mezi ozdoby a čokoládovou kolekci. Já dárky hledala jen pod stromkem a tak jsem si ho nesundala. Na Tři krále jsme stromek vyhodili do kontejneru a mamka se mě pak u oběda ptala, jestli se mi řetízek líbí a tím se přišlo na to, že zůstal zabalený na tom stromku. Bráška mě pak ve starých teplácích a bundě vysadil do kontejneru, a jak jsem tak přehrabovala ty stromky tak do kontejneru nahlídl bezdomovec a říká mi „Holka tam žádný jídlo není, já už to tu prohrabal“.

3.      Ideální Štědrý den?
No tak přála bych si se vrátit do dětství, aby ten Štědrý den byl zase pohodový, bez stresu a hádek a abych se zase těšila na přílet ježíška a na horu dárků co mi přinese.

sobota 1. prosince 2012

Šmoula na Konopišti..

Minulou sobotu jsem byla s kamarádkou Terkou na procházce v Konopišti a pak jsme si ještě zašli na kafe do města. Počasí bylo celkem příznivé, takže jsem si mohla dovolit i menší úlet a vyrazit si v punčochám kvůli kterým zemřelo několik šmoulů – samosebou vtip, ale ta modrá je opravdu šmoulózní!