neděle 10. února 2013

Tajemství kabelky


Začalo to několika články v různých časopisech. Následovala diskuze na omlazeni.cz a psala o tom i kdejaká blogerka. Takže se i já přidám a vysypu obsah mojí kabelky.

Hned v úvodu se přiznám, že toho nosím opravdu hodně a jedinou výjimkou kdy mám v kabelce jen klíče, telefon a peněženku jsou plesy. Ono se totiž nic dalšího do psaníčka nevejde. Tak tedy jdeme na to.

Začnu kabelkou samotnou. Kabelek mám opravdu hodně. O tom už jste se mohli přesvědčit v článku o kabelkách tady.
Mám radši větší kabelky, abych do nich opravdu narvala kde co. Cedulku, na které píší, že maximální zátěž nemá přesáhnout dvě kila statečně ignoruju.

Mým nejnovějším přírůstkem do kabelkové rodiny je vysněná bílá Adidaska.

V kabelce nosím několik věcí, kterým říkám stálice a pak věci které nosím jen v ojedinělých situacích. Tyhle nárazové věci dávám do menších taštiček, abych je podle potřeby z kabelky mohla vyndat nebo je tam během minuty zase vrátit.


Mezi stálice v kabelce patří peněženka, karta na autobus, dva mobilní telefony, pouzdro s ipodem, kapesníky, diář a několik propisek, krém na ruce, lak na vlasy, klíče od práce, klíče od bytu, na kterých mám připnutý pepřový sprej a píšťalku, flasku s přívěskem dřeváčku, který mi přivezl kamarád Ondra z Holandska.

Dále mám v kabelce zelenou plastovou obálku, ve které mám blog kam píšu nápady na články, vizitkář, přílepky, elektronickou databanku a kosmetickou taštičku. V kosmetické taštičce neustále tahám řasenku, zrcátko, korektor, pilník, tužku na oči, pinzetu, sponky, gumičky, hřeben, ořezávátko, balzám, pudr, štětec na pudr a tampony.



Mezi nárazové věci v mé kabelce patří i dvě taštičky, které už jsem nefotila, ale alespoň o nich napíšu.
Červená kosmetická taštička ukrývá teploměr a léky jako ibalgin, paralen, coldrex atd, náplati  a dezinfekci.
Poslední záhadná taštička je taštička „rychlé záchrany“ a obsahuje tričko, spodní prádlo, kartáček na zuby a pastu kdybych musela někde zůstat přes noc. Tu si beru většinou když jedu na nějakou akci s kamarádkou.

Podle aktuální potřeby pak nosím notebook, nabíječky na telefony, rukavice, čepici, knížku, a pití.

1 komentář:

  1. Takže koukám, že všichni nosíme to samé :-)) Já taky ulétávám na kabelkách a čím větší tím lepší :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..