středa 31. července 2013

Plavání s delfíny a program Aqua Aqua

Po dlouhé době si dneska dáme něco ze záložky Cestování a akce. Je to už delší dobu co jsem psala článek o přání zaplavat si s delfíny, které se mi má splnit. Přečíst si ho můžete tady


Jak jistě většina z Vás ví projekt Delfíni v Praze, už se několikrát odsunul i přestěhoval do jiné lokality. Z 18 května jsem měnila termín na 27 července a ani tenhle termín není konečný. Na náhradní stále čekám a kdo ví, jestli se dočkám. V současné době běží program Aqua Aqua, který není náhradou za vystoupení/plavání s delfíny, ale pouze jakási výplň při nekonečném čekání.

pondělí 29. července 2013

Knihy koupené v červenci

Mám tu pro Vás další rychlý příspěvek o nakoupených knížkách. Slibovala jsem, že na některé budou samostatné posty a zatím mám rozepsaný jen jeden. Haha. Trochu prokrastinace.  Nebojte, dočkáte se už brzy. Teď už ale rychlý přehled včetně cen.



                                                       Chris Mooney – Tajný přítel (49,-)
                                            Carlo Adolfo Martigli – 999 Poslední strážce (49,-)
Nicola Marni – Tallinnské spiknutí (49,-)
Ingrid Hendströmová – Vraždy ve Villette (79,-)
Josh Bazell – Doktor zabiják (49,-)
Colleen McCulloughová – Bouřlivé vody (69,-)
Fran Rayová – Setba (49,-)
Joseph Gelinek – Ďáblovy housle (49,-)
Robin Cook – Epidemie (69,-)





sobota 27. července 2013

Mobil na celý život

Když se kolem roku 1998 začala rozmáhat móda mobilních telefonů, mamka se slzou v oku koukala směrem k pevné lince. Jejím prvním telefonem byl Sagem 922 a trvalo tři měsíce, než se naučila odesílat SMS nebo najít v seznamu něčí telefonní číslo a že jich tam měla prvních půl roku jen osm.

čtvrtek 25. července 2013

Souboj tělových másel - Wellness&Beauty vs Fleur de Santé

Fleur de Santé – Nature´s Secret Cloudberry, body butter

Bohaté tělové máslo obohacené o výtažek z morušky, známý pro své antioxidační vlastnosti. V kombinaci s pečujícím bambuckým máslem a kakaovým olejem je to výživná péče pro tělo. Pro normální až suchou pleť.               
                      Oficiální text

úterý 23. července 2013

Tag: Barvy duhy

Červená, oranžová, žlutá, zelená, světle modrá, tmavě modrá a fialová. Sedm barev, které budou dneska hrát hlavní roli. Duhový Tag spočívá ve výběru oblíbených kosmetických produktů právě podle těchto sedmi barev. Ať už jde o barvu obalu produktu nebo o barvu produktu samotného. Na internetu i na youtube je tisíce zpracování a každá slečna nebo i muž do něj dala kus své osobnosti. Někdo přidal barvy navíc, někdo zařadil produktů víc, někdo zahrnul i jídlo. Já se snažila zahrnout vždy věc kosmetickou i věc z běžného života nebo kus oblečení. Jak moc se mi Tag povedl, můžete posoudit z následujících fotografií a řádků.

neděle 21. července 2013

Když je milujete není co řešit - Color Tattoo


Dlouho jsem kolem nich procházela bez zájmu. Pak byla akce 1 + 1 zdarma a já si pořídila svoje první dva odstíny. O tom jsem psala Tu! Pak jsem sáhla po zvýhodněném balíčku, který byl k vidění zase tuhle.

pátek 19. července 2013

Maybelline NY - Colorama

V Rossmannu probíhala akce 1+1 Zdarma na již zlevněnou řadu Colorama od Maybelline.
Nebyla bych to já, kdybych tu akci nevyužila. Musím tedy přiznat, že stojan byl už poloprázdný a tvářenek bylo posledních pět. U laků už chyběla spousta odstínů, ale i tak jsem si vybrala.


středa 17. července 2013

Sbírka letních bot (páskovky a žabky)

Většina z Vás ví, že jsem velkým milovníkem bot. Utrácím za ně opravdu dost často a hlavně akce 1+1 zdarma se snažím maximálně využít. Rozhodla jsem se, že při tomhle krásném slunečném počasí Vám ukážu svoji letní zásobu bot. Budu se snažit si vzpomenout, jak dlouho, které boty mám a kolik jsem za ně dala. Tak jdeme na věc – na boty!

pondělí 15. července 2013

Maybelline - Colossal Volum Express

V červnu jsem od DM drogerie dostala slevové kuponky a mezi nimi byl i kuponek na řasenky Maybelline za 124 korun. Cena to byla lákavá, ale trochu mě odrazovala zkušenost s řasenkou Rocket, o které už jsem psala tady. Četla jsem spoustu recenzí na různé řasenky od Maybelline  a hledala tu pravou pro mě. Nakonec jsem si vybrala Colossal Volum Express ve voděodolné verzi.


sobota 13. července 2013

Mých 5 favoritů za měsíc Červen

Máme tu další slunečný den a taky dalších pět favoritů za Červen. Tak jen v rychlosti ať Vás nezdržuji od koupání.

čtvrtek 11. července 2013

Paletka Styx aneb inspirace depotací stínů

Nedávno mě u několika bloggerek zaujal projekt „udělej si sám“ týkající se depotování stínů.
Depot znamená vyjmutí stínu z jeho původního plastového obalu. Tolik k úvodu.
Zatím co každá z holek (jednotlivé odkazy najdete na konci článku) opravdu doslova depotovala stín z původního plastového obalu buď nožem nebo i za pomoci ohně já to měla jednodušší.

úterý 9. července 2013

neděle 7. července 2013

Věci, po kterých mé srdce netouží...

Všechny Vás zdravím a přeju příjemný den. Dneska budu psát o věcech, bez kterých dokážu žít i když okolí po nich šílí. Jsou to věci, ze kterých nejsem odvařená, ale tím nechci říct, že jsou špatné. To vůbec! Jedná se o obdobu antiwishlistu, který už dělala třeba Plum nebo Petra, která se zaměřila pouze na věci kosmetické. Já se rozhodla pro všeobecný přehled. Ilustrační obrázky jsem sesbírala na googlu a většina z nich nepochází z oficiálních stránek produktu.


pátek 5. července 2013

U zdi J. Lennona

Při příležitosti výprodeje Essence jsem pojala návštěvu Prahy jako výlet a protáhla N. i po památkách. Toužila jsem zajít na most přes Čertovku, kde zamilovaní věší zámečky a také k nedaleké zdi J. Lennona, kde se mi podařilo natočit video.





Pán na této fotografii na mě působil spíše dojmem, že zámeček chce ukrást. Třeba mu jen křivdím a přišel si sundat ten svůj. Bohužel zapomněl číselný kód.


Některé zámečky jsou opravdu krásné.







A závěrem slibované video ...


čtvrtek 4. července 2013

Gabriella Salvete - Stars Enamel nové odstíny

Gabriella Salvete pustila do světa další odstíny z limitované edice Stars Enamel. Už když jsem na ně koukala na stránkách facebooku byla jsem přesvědčená, že si koupím pouze dva odstíny a to Raspberry  a Princess. V úterý je konečně dostal i místní Rossmann a přišel průšvih.

středa 3. července 2013

Nákupní košík - Červen (kosmetická část)

Tak je tu další měsíc. Konečně! Začínám mít totiž pocit, že moje nákupy nemají konce a budu muset dělat nákupní posty častěji. Snažila jsem se některé produkty už ukázat v samostatných postech, takže je nebudu ukazovat znovu.


pondělí 1. července 2013

Z výprodeje Essence

V pátek jsem se s kamarádkou N. vydala na další výprodej kosmetiky Essence. Nebudu Vás dlouho zdržovat příběhy z cesty ani zdlouhavým popisem jak to na výprodeji chodí. Kolem 11:40 jsem už byla s N. na místě a mohla se rovnou vrhnout do nákupů. Na pozvánce sice stálo od 12 hodin, ale už při příchodu pár slečen odcházelo s narvanou taštičkou.