pátek 30. května 2014

Retro Tag

Dneska si se mnou můžete zavzpomínat na své dětství. Doufám tedy, že mě sleduje někdo v mém věku. Podle tabulek na youtube mám totiž nejvíce odběratelů ve věkovém rozpětí 13 - 24 let  a 35 - 44 let. Natáčení tohoto vida mě moc bavilo a vzpomněla jsem si na věci, které jsem už téměř zapomněla. Schválně mi napište jestli se v něčem shodneme.

středa 28. května 2014

Jak jsem byla na další neúspěšné zkoušce

Mnozí z Vás si vzpomenou, že jsem nedávno byla na pohovoru do jednoho obchodu v Praze a měla jsem následující den jít na zkoušku. Bohužel mě skolila angína a já se s prací pomalu loučila. Paní manažerka mi ale nabídla, ať se vyléčím a přijdu na zkoušku.

Měla jsem radost a říkala si trochu namyšleně, že jsem možná zaujala, přeci jenom sedm let praxe v obchodu už je něco za co bych se stydět nemusela. Zkoušku jsem měla toto pondělí a právě o ní bych Vám teď chtěla říct pár informací.

Manažerka mi řekla, že mám přijít v devět hodin v černých kalhotách a halence a tak se i stalo. Vůbec jsem si tam nepřipadala jako blbeček. Na zkoušce tam bylo i pár dalších děvčat v džínách a jedna mi vyčetla, že se ráno uklízí a já jako carevna jsem si přišla až po úklidu.  Právě tato dívka, byla už na zkoušce podruhé a se stálou zaměstnankyní si neustále vjížděla do vlasů.

pondělí 26. května 2014

Stříbrno . fialové líčení z videa Úspěchy a průšvihy za Duben

Po dlouhé době si dáme tutorial. Slibovala jsem, že se o ně nebudu snažit, ale slečna mě v komentářích u videa Úspěchy a průšvihy za Duben prosila o tutorial a tak jsem se do toho znovu pustila. Musím říct, že o tom jak bude vypadat záběr s ukazováním použitých produktů jsem měla představu hned. Horší bylo natočení celého tutorialu. 

pátek 23. května 2014

Bez obsahu 6

Poslední dobou jsem se do používání produktů opravdu dala. Žádné šetření, ať je to limitka, která se nedá už sehnat, nemá cenu ji syslit, stejně se jednou musí spotřebovat a proč ne teď. Nic nešetřím vše se snažím používat. Dokonce jsem si vypracovala seznam produktů, které opomíjím a napsala rozvrh na rozdělané masky na obličej. Pravidelně je střídám abych Vám je co nejdřív mohla ukázat Bez obsahu.  Dnešní video je delší a ukážu víc než deset produktů. Nestačila jsem je ani všechny z krabice vytáhnout, takže se na ty zbylé můžete těšit v dalším pokračování. 

středa 21. května 2014

Ham Ham Tag

Tag o jídle. To tady hodně dlouho nebylo. Původně jsem ho ani psát nechtěla, ale byl o něj zájem a tak je tu. hezké počtení!

1. Máš nejraději snídani, oběd nebo večeři?

Určitě večeři, protože tu nikdy nevynechám.

2. Kolikrát denně jíš?

Hups! tak to bych asi říkat neměla. Snídani si dám málokdy, oběd často vynechávám.  Mám přes den tak jednu dvě svačinky a pak až večeři.

3. Tvé nejoblíbenější jídlo?

Cokoliv se špenátem!



pondělí 19. května 2014

Ryor - Matující krém; Mořské řasy

Dneska Vás seznámím s mým novým svatým grálem.  Po dlouhé době jsem konečně našla denní krém, který mi vyhovuje ve všech směrech, je za přijatelnou cenu (90-130kč/50ml) a hlavně je k dostání v drogerii. Dnešní článek se bude točit kolem matujícího krému s mořskými řasami od značky Ryor.

pátek 16. května 2014

Úspěchy a průšvihy za Duben

Už je to tak. Další měsíc už je zase pryč a je na řadě opět video ve kterém shrnu veškeré úspěchy a průšvihy za uplynulý měsíc nejen z oblasti kosmetiky ale i ze svého života.

středa 14. května 2014

Balíčkové video

Před nedávnem jsem Vám říkala, že jsem dostala první dopis a balíček od své odběratelky. Měla jsem neuvěřitelnou radost. Míša tím odstartovala dá se říct, další stupeň mého působení na yt scéně a blogu. Je něco jiného, když Vás lidé sledují a píší komentáře a je něco jiného když přijde pošťačka s balíčkem a vy vůbec nemáte tucha o co jde. Míša byla první a následovala vlna vzkazů, mailů a žádostí o mou adresu, že mi také chcete něco poslat. Pořád říkám nic neposílejte a jestli musíte, tak prosím jen dopisy. Neutrácejte za mě. Ovšem některé slečny neposlouchají. Jako tyhle tři následující. Barunka, Lucka a Lenka - naštěstí se mi podařilo dát něco na oplátku :-) 

pondělí 12. května 2014

Tag: Perfektní paletka

Je tu pondělí a je na řadě téma líčení. Nespadá sem ovšem jen tutoriál či fotky líčení, ale i videa nebo články týkající se přímo líčidel. Tentokrát má volba padla na tag o paletkách a musím přiznat, že se mi do točení tohoto tématu nechtělo. Proto jsem se rozhodla pro písemnou formu. Přeci jenom poslední dobou moc nepíšu a tak to bude, alespoň doufám, příjemná změna. 

1. Paletka s nejhezčím obalem

pátek 9. května 2014

Nákupní košík za Duben

Měsíc zase uběhl jako voda v potoce a já zase utrácela. Hlavně tedy ve slevách. Zastoupení mají v mých nákupech oba tábory. Jak kosmetika tak oděvy a doplňky. Pohodlně se opět usaďte, protože já krátká videa zkrátka neumím!

středa 7. května 2014

Nový seznam přání pro rok 2014

Začátkem roku jsem uveřejnila seznam kosmetických přání. Je až k neuvěření, jakou rychlostí jsem téměř vše pořídila, a už mi to dělá doma radost.
Jen pro připomenutí, toužila jsem po Naked 3, další paletce od Sleek, tvářence od MAC, korektoru od Catrice, masce na vlasy Macadamia a štětcích od Petry Lovely Hair. Až na poslední dvě věci mám doma vše.


Je na čase rozšířit opět seznam přání a tak se do toho hned dám.

pondělí 5. května 2014

Není EOS jako EOS

Myslím, že balzámy EOS nikomu nemusím dlouze představovat. Slyšel o nich snad každý. Po Americe zachvátila EOS mánie i naši malou zemičku a i já jeden nutně musela mít.

EOS balzámy jsou z 95% z Bio složek, 100% přírodní a navíc netestované na zvířatech. Neobsahují parabeny, ftaláty a glutamáty.

Tyhle balzámy v roztomilém obalu připomínající vajíčko se u nás dají sehnat jen prostřednictvím e-shopu. Já ten svůj mám z kosmetika-usa.cz, u kterého mám záruku, že se jedná 100% pravý výrobek a ne napodobeninu. Balzám, ale seženete i na eosbalzam.cz


Na výběr máte z několika možností granátové jablko/malina (který mám já), jahoda, tropické ovoce, sladký meloun, sladká máta, léčivá mandarinka, maracuja, borůvka nebo citronová kapka která má navíc SPF 15.

pátek 2. května 2014

DIY obraz z knoflíků

Čím déle jsem nezaměstnaná, tím víc hledám způsob jak se doma zabavit. A když nejsou podmínky na natáčení videí snažím se tvořit podle návodů na internetu. Stejně jako tenhle obrázek z knoflíků.
Nebudete potřebovat nic extra. 


Plátno (velikost nechám čistě na vás), koupíte v papírnictví, Kik nebo Nanu Nana
Temperovky nebo jakékoliv barvy podle vašeho uvážení + štětce
Lepidlo
Knoflíky (barva je opět na vás)