pátek 31. října 2014

Dárek na cestách 4

Po dlouhé době další Dárek na cestách. Zúčasnit se může každý! Balíček zašlu kamkoliv do světa :-)


Co udělat pro výhru?

1) Zaslat e-mail na lifewithsandra@seznam.cz

2) Do předmětu e-mailu uveďte prosím DÁREK NA CESTÁCH

3) Text mailu nechám čistě na Vás. Můžete mi poslat přání na líčení, článek či jiné video. Můžete se pochlubit co kupujete na Vánoce svým blízkým nebo naopak co si přejete pod stromek Vy. Klidně mi napište co máte nově koupeného nebo jak trávíte podzimní dny. uvítám třeba i fotky podzimní dekorace či Vaše líčení. Fantazii se meze nekladou! Neexistuje špatný tvar mailu!

4) Podepište se. pokud je Váš mail např kocicka157xy@seznam.cz napište mi na konec mailu Vaše jméno např Eva B. 

5) Holky mladší 15ti let prosím o souhlas rodičů abych Vám balíček mohla zaslat!

Soutěž trvá do 14.11.2014 do půlnoci. 

středa 29. října 2014

Nákupy doplňků - Ikea ...

Dnes mám pro Vás nachystané nákupy doplňků. není to ale video v klasické formě jak je u mne zvykem. Většinu věcí bych musela demontovat což by bylo hodně zdlouhavé a v některých případech by to stejně nešlo. proto jsem jednotlivé doplňky nafotila a vytvořila z nich prezentaci. V infoboxu pod videem pak naleznete jednotlivé odkazy na stránky. 

pondělí 27. října 2014

Vše o mých vlasech

"Máš krásně lesklé vlasy, jak to děláš?" "Tahle barva vlasů je nádherná, to je tvá přírodní?" a spousta obdobných otázek se kupí pod různými videi. O povídání na téma Moje vlasy si napsala nejedna z Vás a tak opět vycházím vstříc a odhalím tajemství péče o mé vlasy. Nic převratného však nečekejte.

pátek 24. října 2014

Ham Ham Tag

Na Vaše přání přináším znovu Ham Ham Tag, ale tentokrát formou videa. Doufám, že udělá video radost a nikoho nepohorší :-)

středa 22. října 2014

Jak si žiju #2

Máme tu dalšího průvodce mým dnem a tentokrát je to pondělí 20.10.2014 a musím říct, že na papíře se to tak dlouhé nezdálo. Přeji hodně sil u čtení a nezapomeňte na velký hrnek kávy nebo čaje.

pondělí 20. října 2014

Room tour

Druhé nejžádanější video hned po skladování kosmetiky. Je to tu! Room tour! A protože jde o výroční sté video a čekání na něj bylo dlouhé, rozhodla jsem se Vám ukázat můj pokoj rovnou dvakrát. Původní pokoj před proměnou a samozřejmě i po proměně. 


Doufám, že většina bude mít na paměti, že se jedná o velice soukromou věc a také o můj osobní prostor k žití, takže bych nerada viděla v komentářích nějaké záporné reakce typu "tohle tam máš blbě a tohle já bych si do pokoje nedala". Samozřejmě sto lidí sto chutí ale pořád si opakujte, že tohle je můj pokoj a moji představu splňuje.

Jdeme tedy na to!

středa 15. října 2014

Můj seznam přání aneb ...

Dlouho jsem se nepochlubila po čem mé srdíčko touží, takže je tu můj seznam přání aneb co mi nedá spát. Mám tu pár věciček z oblasti kosmetiky ale i z oblasti doplňků a protože bych vymyslela přinejmenším stovku věcí, po kterých moje srdíčko prahne, rozhodla jsem se Vám ukázat jen ty věci nad kterými přemýšlím už hodně dlouho. 

Sleek - Rio Rio 

pondělí 13. října 2014

Jak si žiju #1

Všechny Vás zdravím u prvního vydání série Jak si žiju. Kdo neví o čem je řeč, tak klik tady ať jste v obraze. A začneme jak jinak než pondělkem.

6:00 Jsem součástí vyšetřovacího týmu L. J. Gibbse a jen kousek od dopadnutí vraha, když se mi do ucha rozezní Marek Ztracený a jeho Pohledy do duše.  Vztekle otevírám levé oko a odklikávám posunutí o deset minut.

středa 8. října 2014

Jak si žiju

Před dvěma dny jsem na blogu BeautybyLucka objevila projekt Jak si žiju, který má na svědomí další super blogerka Rachel-Roo (najdete u ní i odkazy na další zapojené blogy). No a protože poslední dobou blog trochu zanedbávám (ale nebojte od listopadu už pofrčíme jako jindy) a často mívám problém co napsat do rubriky Akce a cestování, rozhodla jsem se do projektu Jak si žiju zapojit a odhalit Vám další část mého soukromí.


Alespoň jednou měsíčně bych Vás tak chtěla snad ve stručných bodech provést mým dnem. Psát tento článek víckrát do měsíce by asi nemělo cenu, protože pracovní dny jsou si podobné jako vejce vejci, ale doufám, že alespoň jednou měsíčně se najde den o kterém by se dalo napsat něco zajímavého.

Doufám, že i pro Vás bude čtení této rubriky příjemným zážitkem. A pokud máte zájem určitě se podívejte na zapojené blogy a přidejte se také.

pondělí 6. října 2014

Tutoriál: Inspirace pávem


Před nedávnem jsem Vám zde na blogu ukazovala pestrobarevné líčení. Už když jsem fotila doplňující fotografie jsem měla v hlavě nápad na vylepšení celého líčení, které zpracuji formou videa. A tadá je to tu. Musela jsem si opatřit paví pera (zakoupeny na ebay) a pak jen vychytat světlo. Zadařilo se a tak Vám dnes přináším další pokus o tutoriál. 


Navíc se blíží svátek všech zesnulých a tak dnešní líčení můžete brát i jako inspiraci na nějakou tématickou párty. 

pátek 3. října 2014

Nákupní košík za Září

Mám pocit, že měsíce frčí čím dál rychleji. Zanedlouho bude rok 2014 minulostí. Je to děsivé, že? Mohla bych si zapolemizovat co všechno se mi tenhle rok stalo a co se změnilo,  Nejspíš si to ale nechám na samostatný článek a vrhneme se jen na ty nákupy.

středa 1. října 2014

Blogerka roku

Rok se s rokem sešel a je tu druhý ročník Blogerky roku. Loni jsem strávila několik hodin rozhodováním komu pošlu hlas a musím říct, že v kategorii Beauty a Life jsem hlasovala pro vítězky :-). No nic. Letos je výběr zase o něco těžší, protože jsem zase objevila nové holky a nové blogy či video kanály. Ještě, že je na hlasování tolik času!