pátek 28. listopadu 2014

Knižní Tag

Po dlouhé době jsem se rozhodla z části udělat vlastní Tag a vyzobala jsem různě po internetu otázky týkající se knih. Vzniklo z toho video o knížkách oblíbených ale i mnou zavržených a hlavně jsem tím splnila přání Erice, která si o podobné video psala.

středa 26. listopadu 2014

Tipy na Vánoční dárky

Přináším Vám tolik žádané video s tipy na Vánoční dárky. Nejspíš nepřináším nic převratného a dost možná je to jen ztráta dvaceti minut Vašeho života. Přesto doufám, že alespoň jednomu to něco přinese. Ráda bych se také omluvila za moji neschopnost se vymáčknout. Slet událostí za posledních čtrnáct dní se na mě hezky podepsal a chvílemi mám z videa pocit, že jsem byla naprosto duchem nepřítomná a vlastně jen odříkala text, který jsem si připravovala ve volných chvílích v práci, po cestě na autobus nebo doma ve sprše. Určitě se podělte o Vaše nápady na dárky, třeba budete ve finále víc inspirativní než já a mých dvacet minut blábolů.

pondělí 24. listopadu 2014

Jak to matlám já: Čarodějka

Dneska tu mám pro Vás pár fotek dalšího líčení. Tentokrát se jedná o čarodějku. Dá se říct, že takovou hezčí - žádná bradavice na nose a vypadané zuby :-) O tutoriál na tohle spíš Halloweenské líčení až takový zájem nebyl, ale přesto jsem se rozhodla, že ho zveřejním alespoň prostřednictvím fotek. Popis postupu bude nejspíš zbytečný, je to hodně jednoduché, jak pravila v komentářích čtenářka Lucka :-)

pátek 21. listopadu 2014

Bez obsahu 13

Říkám to snad pokaždé když zveřejňuji nákupy nebo další Bez obsahu, ale ten měsíc vážně zase utekl jako voda. Příští měsíc už to nebude jen měsíc co zase utekl, tentokrát to bude celý rok. Musíte ale uznat, že mi to spotřebování produktů jde. Máme tu třináctý díl a já mám ve vedlejším pokoji už zase vrchovatý koš, který by dal tak hodinové video. Nemusíte se ale bát, hezky si to rozdělím do více částí, abych Vám pak zase v týdnu prémiových videí měla co pustit. Nebudu to nijak dál okecávat, celkové shrnutí si necháme až na ten čtrnáctý díl. 

středa 19. listopadu 2014

Dárek na cestách 4 - Vyhlášení

Konečně je tu tolik očekávané vyhlášení Dárku na cestách. Přišlo mnoho krásných mailů, fotek, nápadů na další videa, ale i třeba básnička nebo rovnou i záhlaví na blog. Původně jsem měla balíčky připravené dva a ale těsně před ukončením jsem se rozhodla, že přidám ještě jeden balíček, protože dva výherce jsem vybrala osobně a někdo by mě mohl osočit, že jsem vybrala své kamarádky. Ujišťuji Vás, že ani jednu slečnu neznám a podle obsahu mailu třetí vítězky by měl balíček putovat na Slovensko. Čímž se ukazuje, že opravdu nemám problém balíček poslat kamkoliv. Mimochodem výhra z prvního dárku na cestách mířila až do Londýna. 


Soutěžilo se o tajemný balíček. Už teď Vám prozradím, že každý z nich má přes kilo a obsah zveřejním zde na blogu nebo na fb stránce až ve chvíli kdy budou mít děvčata balíček u sebe aby opravdu byl překvapením. 

pondělí 17. listopadu 2014

Kosmetické štětce: Essence


I přes náladu na bodu mrazu a pohrávání si s myšlenkou, že bych si měla dát pauzu, stáhnout se minimálně na měsíc do pozadí a tak nějak si srovnat život jsem tu s další recenzí na své kosmetické štětce. Konečně se dostávám do vod drogérií a do hledáčku jsem si vzala štětce od značky Essence. 

pátek 14. listopadu 2014

Úspěchy a průšvihy za Říjen

Už se pomalu a jistě blížíme do období, kdy světla bude žalostně málo a času na natáčení ještě méně. Přesto tu mám další díl Úspěchů a průšvihů. Doufám, že si je užijete, protože už teď je mi víceméně jasné, že ten další díl bude asi spíš plný průšvihů a zklamání. 

středa 12. listopadu 2014

Když odejde kamarád

Na dnešek jsem sice měla naplánovaný jiný článek, pro který jsem včera odpoledne měla dodělávat fotografie, ale protože jsem po návratu z práce zjistila, že mě po patnácti letech opustil věrný kamarád nebylo na focení ani pomyšlení. Dneska tedy jen "článek" nebo spíš jen oznámení, že držím smutek a na psaní nemám pomyšlení. 



Nemůžu uvěřit, že je to tolik let co jsem si z prázdnin od babičky přivezla malý chundelatý váleček, který měl nožičky tak kraťounké, že bříško tahal po zemi. Uteklo to moc rychle a stejně jako pokaždé, když se tohle stane chci mít schopnost vracet čas :-(

pondělí 10. listopadu 2014

Jak to matlám já - Sugar Skull

Loni v Říjnu jsem si vymyslela koncept "Jak to matlám já". Šlo vlastně o to, že si na internetu, youtube nebo kdekoliv jinde najdu obrázek či video s nějakým líčení a pokusím se ho napodobit jen s tím co mám doma (většinou jen drogérkové produkty), žádné kupování latexu, falešně krve nebo barev na obličej. Celkem jsem udělala na tohle téma dva příspěvky a pak dlouho nic. Rozhodla jsem se projekt oprášit a období Halloweenu k tomu bylo ideální. Na českém Youtube se to proměnami jen hemžilo a některé nápady se mi hodně líbí. Jako první si vezmu na paškál  Sugar Skull. 


U nás s tím první přišla Teri Blitzen, následovala Petra a zakončila to snad LuxyLady a dnes, voalá maska v mém podání :-)

pátek 7. listopadu 2014

Nákupní košík za Říjen

Další měsíc je v háji a my jsme opět blíž k Vánocům a dalšímu roku. Není tedy čas ztrácet čas a vrháme se na další nákupy.

středa 5. listopadu 2014

Výprodej kosmetiky Essence


Internetový obchod babybaby.cz opět pořádá výprodej kosmetiky Essence, Catrice a další. Doufám, že i já budu mít tentokrát štěstí a podaří se mi na výprodej dostat. 


Chystáte se také nebo Vás podobné výprodeje nechávají chladné? 
Nakupování a krátkým frontám zdar :-*


pondělí 3. listopadu 2014

Kosmetické štětce: Petra Lovely Hair

 Po delší době se vracím k recenzím na své kosmetické štětce a tentokrát se podělím s dojmy ke štětcům od známé blogerky a youtuberky Petry Lovely Hair. Veškeré štětce jsem si kupovala hned po uvedení na trh, takže už je je mám za tu dobu (cca 1,5 roku) vyzkoušené.