středa 31. prosince 2014

Už jen pár hodin

Už jen posledních pár hodin nás dělí od dalšího roku. Čtrnáctku vyměníme za patnáctku a čas poběží stejně jako běžel doposud. Mohla bych přísahat, že tenhle rok byl určitě nejrychlejší a nebo přišlo tolik změn, že jsem ty dny nestačila ani vnímat?


pondělí 29. prosince 2014

Co jsem dostala k Vánocům

Dnes jsem tu s videem na Vaše přání. Doufám, že se to stejně jako minulý rok obejde bez ošklivých komentářů, které většinou vídám pod videi jiných slečen. Každý má různý počet příbuzných se kterými si dává dárky a každý má jiné finanční možnosti. Pro někoho by byl počet mých dárků málo pro někoho to bude moc. Berte prosím video pouze jako inspiraci na to co by se dalo použít jako dárek pro někoho blízkého třeba na příští rok a ne jako přehlídku s podtitulem "mrkej co všechno jsem dostala". Doufám, že jste každý z Vás našel pod stromkem nějaké splněné přání a nebo i nějaké milé překvapení tak jako já.

Zároveň se pro tento rok loučím. S největší pravděpodobností je to poslední video v tomto roce.

 

pátek 26. prosince 2014

Silvestrovský Tag

Ahojky moji milý. Dnes se hlásím asi s posledním tagem na mém channelu. Tagy jako takové jsou velmi málo sledované a já se rozhodla je něčím nahradit. Netuším přímo čím, ale právě Vy můžete tohle páteční video ovlivnit. Jestli máte nějaké nápady tak šup s nimi do komentářů a teď tedy slibovaný tag. 

středa 24. prosince 2014

Svaté grály za rok 2014

Moji drazí, dnes mám pro Vás mimo plán video s mých oblíbených produktech za letošní rok. Doufám, že Vás potěší a zkrátí Vám čekání na nadílku. Video je delší než jsem čekala ale snažila jsem se ho maximálně osekat a nevykecávat se. Na třetí pokus se snad zadařilo a tak je z původně 50 minut slabá půlhodinka. Oproti loňským 17 minutám jsem letos měla opravdu štěstí na poklady v kosmetice. Mějte hezké svátky a přeji Vám krásné dárky pod stromečkem.

pondělí 22. prosince 2014

Jak to matlám já: Wednesday Addams

Minule tu byla Morticia Addams a dnes tu bude Wednesday. Vím, že by se víc hodilo zimní líčení, ale díky nedostatku času a mizivému světlu se zimní líčení pozdrží do další zimy. Doufám sama za sebe, že za tu dobu se natolik zlepším, že to líčení bude vážně stát za to. A opět jako minule je to spíš pro pobavení protože jak už jsem několikrát zmínila, tvářit se na fotkách nějak normálně je pro mě nadlidský úkol. Wednesday v podaní Markéty V. najdete zde!

pátek 19. prosince 2014

Bez obsahu 14

A je to tady! Poslední Bez obsahu letošního roku. Hezky rychle nám to uteklo. Ani si netroufám odhadovat kolik jsem toho spotřebovala. Ale myslím, že 14 dílů za 12 měsíců je super výkon. Popravdě čekala jsem to o hodně moc horší. Každopádně děkuji, že tato série videí je u Vás stejně oblíbená jako nákupy. Snad Vás budou prázdné obaly lákat a těšit i v následujícím roce.

středa 17. prosince 2014

Essence: Hello Autumn

Dneska si v rychlosti prolítneme obsah balíčku, který jsem vyhrála na blogu u dvojčat jak jim říkám já. Berte to prosím čistě jen ukázku, protože ve videu jsem se pouze zmínila v rychlosti. Produkty jsem ještě stále nevyzkoušela. U většiny nevím zda si je chci nechat nebo podarovat dál. Přeci jenom mám té kosmetiky celkem dost a potřebovala by zase probrat a nemilosrdně vyhodit co už dávno nepoužívám. 


pondělí 15. prosince 2014

Tvářenky Nars


Vsadila bych celou sbírku svých bot, že neexistuje nikdo starší 15 let kdo by o nich ještě nikdy neslyšel ani slovo! Zná je snad celý svět a minimálně půlka světa je bezmezně miluje. Ano! Dneska bude řeč o tvářenkách od značky Nars. 

Jsou krásné, oblíbené a předražené.Přesně tak bych definovala svou sbírku tvářenek od Nars.

pátek 12. prosince 2014

Úspěchy a průšvihy za Listopad

Dneska tu mám další várku úspěchů a průšvihů. Snad žádný díl nebyl tak černobílý jako tento. Na jedné straně velká radost a na druhé plno trápení s smutku. Video jsem musela několikrát přerušit. Konec je hodně prostříhaný asi každý pochopí proč. 

středa 10. prosince 2014

Moje hubnutí

Původně jsem na tohle téma článek v dohledné době psát nechtěla, ale Lenča tak dlouho naléhala, až jsem si řekla proč ne. Popravdě netuším, co si od tohoto článku slibuje a ani já sama netuším, zda pro Vás bude nějak přínosný.

Listopad 2009

pondělí 8. prosince 2014

Jak to matlám já: Morticia Addams


Dnešní líčení je opravdu zmatlané. Inspirací mi měla být Morticia Addams,na kterou dělala tutoriál nejen Lara ale i Markét. Musím říct, že mě se jejich líčení moc libilo ale samotné se mi tak dramatické nepovedlo i tak ho ale zveřejním. A opravdu jsem se na těch fotkách neměla mračit. To měl být pokus o drsný výraz alá Morticia :-D Dnešní líčení je zkrátka taková parodie.

pátek 5. prosince 2014

Nákupní košík za Listopad

Jsou tu poslední nákupy v tomto roce. Ty prosincové vyjdou až v novém roce a tak jsem se opět musela trochu rozšoupnout. Já si vždy najdu důvod proč utrácet :-D. Já vím! Někdy to přeháním, ale víte jak to je.. Peníze budou - já nebudu, tak proč si to neužívat dokud to jde.

středa 3. prosince 2014

Výprodeje Essence, Kik a Bílá labuť

Dnes mám pro Vás video s úlovky z výprodeje Essence, ke kterým jsem přihodila mini nákup z Kik a z Bílé labutě. Obchod s věcmi za 10 a 20 korun naleznete ve třetím patře.

pondělí 1. prosince 2014

Modrý zázrak jménem CelluBlue


Když mi nedávno do mailové schránky dorazila nabídka spolupráce, která byla psaná lámanou češtinou, byla jsem trošku skeptická. Chvilku jsem váhala, ale nakonec jsem si říkala, že o nic nejde, maximálně mi nic k recenzi nepřijde a tak jsem na nabídku kývla.
Asi za čtrnáct dní dorazil balíček až z Francie, který ukrýval malý modrý zázrak jménem CelluBlue. Většina z Vás jistě ví, o čem mluvím, protože zastoupení opět oslovilo podle mě každou druhou blogerku (díky Leni za pomoc).


Pro ty, kteří netuší, mám oficiální představení.