pátek 27. února 2015

Co jsem dostala k svátku

Nedávno jsem oslavila svátek a zároveň s přáními ke jmeninám přišla i přání zda Vám ukážu své dárky. Už jsem toto video točila i loni a protože nebyl jiný nápad na páteční video, rozhodla jsem se Vám opět vyhovět. Není to vytahovací video, ale zase spíš jen inspirace, protože té není nikdy dost. 

středa 25. února 2015

Destrukční deník 1

Po předminulém článku mi přišlo několik "žádostí" abych ukázala zpracované úkoly z destrukčního deníku co nejdříve. A tak na Vaše přání jsem mírně překopala rozvrh blogu a přináším první příspěvek. Nečekejte žádné zázraky. Nejsem žádný umělec  a spousta stránek ještě čeká na úplné dokončení, ale nemusíte se bát, až bude deník finální bude video. 

pondělí 23. února 2015

Obloha na očích

Modrou barvu mám ráda hlavně na oblečení, zatímco v líčení se jí spíše vyhýbám. Nevím čím to je, ale vždy mi přijde, že mi dělá unavené oči a ještě víc upozorní na mou bledou pleť takže pak vypadám ještě o trošku víc jako mrtvolka. 



pátek 20. února 2015

Bez obsahu 16

Měsíc utekl zase jako voda v potoce a je tu další várka vypotřebovaných produktů. Spotřebovávám s takovou rychlostí, že jsem si tohle video mohla dovolit natočit s měsíčním předstihem a v tuhle chvíli mám v archivu ještě dvě další videa se stejným tématem, která čekají na svou chvíli. Doufám, že i Vy spotřebováváte a pochlubíte se co máte tentokrát bez obsahu.

středa 18. února 2015

Destrukční deník

Mnoho z Vás jistě bude vědět o co běží, někteří ho máte snad i doma a pro ty ostatní, mezi které jsem ještě minulý týden patřila i já je tu malé vysvětlení. 


Konečně deník, s kterým se nikdy nudit nebudete! Světový bestseller nyní i pro české tvořitele a kreativce! Destrukční deník je pro všechny, kteří si vždycky přáli vést si deník nebo skicář, ale měli potíž s tím začít, pokračovat, nebo ho dokonce dokončit. V téhle knížečce najdete nesmírnou sbírku nápadů, jak ji zničit (pardon, kreativně vyzdobit!). Nebojte se trhání, polévání kávou či jiných destrukčních metod, tahle kniha je k tomu určená! Destrukce je hra!

pondělí 16. února 2015

theBalm: Mary-Lou a Cindy-Lou (Manizer)

Vítám Vás u další psané recenze. Podle pracně sestaveného rozvrhu sice dnes mělo být video o štětcích, ale nebyla bych to já, kdybych zase neprokrastinovala a nenechala vše na poslední chvíli. Na chvíli, kdy můj hlas bez varování zmizel neznámo kam a zanechal mi jako společnost jen herečku a bolest všech svalů, kloubů a já nevím čeho všeho. Hned jak se uličník jeden vrátí dočkáte se i výše zmíněného videa, slibuji!


Teď ale hupky dupky na hvězdy dnešního článku. Dáme si rovnou sesterské duo, které jsem již ukazovala několikrát a dnes se konečně ukážou i ve vlastním článku. Už podle názvu je jasné, že půjde o rozjasňující krásky Mary-Lou a Cindy-Lou, které má na svědomí značka theBalm. Pokud se o značce chcete dozvědět více stačí kliknout

pátek 13. února 2015

Úspěchy a průšvihy za Leden

Vítám Vás u prvních Úspěchů a průšvihů v letošním roce. Rok 2015 nezačal sice úžasně, ale přesto věřím, že dobré věci mají velkou sílu a zastiňují ty špatné. Aby video opravdu působilo hodně optimisticky rozhodla jsem se tentokrát začít průšvihy a za těch 17 minut na ně určitě zapomenete a odnesete si jen to dobré co Vám zlepší den. 

středa 11. února 2015

Mých 5 oblíbených "zlatých" náhrdelníků

Po zveřejnění videa "Jak skladuji kosmetiku" kde se v záběru objevila i sbírka náhrdelníků jsem dostala dotaz, zda svou sbírku ukážu. Protože ale není teď zrovna čas natočit milion minut dlouhé video, rozhodla jsem se Vám ukázat svých pět nejoblíbenějších "zlatých" náhrdelníků, které nosím snad úplně nejvíc. V budoucnu se pak pokusím natočit nějaké video nebo Vám opět formou článku ukážu oblíbence ve stříbrných náhrdelnících. 

pondělí 9. února 2015

Jak to matlám já: Pokus o zimní královnu

Od zveřejnění líčení inspirovaného pávem se mi v mailu hromadí žádosti na další tutoriál. Ráda bych Vám vyhověla, jenže! Jenže mám pocit, že jsem si pávem docela nasadila laťku a i když mám v hlavě asi dalších deset nápadů na tutoriál nějak se mi nedaří vytvořit líčení do podoby kterou mám v hlavě. Neustále totiž v průběhu líčení sklouzávám trochu jiným směrem. Tak například. Líčení na zimní královnu mám v hlavě už od října loňského roku. Mám vymyšlený úvod videa i průstřihy, ale nemám finální podobu líčení. Dnešní fotky jsou zase z jednoho nevydařeného pokusu. 


pátek 6. února 2015

Nákupní košík za Leden

Je to jako včera kdy jsme slavila příchod nového roku a teď je první měsíc fuč a já tu mám první nákupy. Jako vždy je toho víc, ale podle reakcí milujete dlouhé nákupy, takže proč Vám neudělat radost. A oblibě se těší i předváděčka oblečení, takže doufám, že Vás potěší i tentokrát. Moje maličkost totiž měla dost bláznivou náladu a tak se rozhodla, že Vám odkryje pravou tvář. Tvář blázna. Ano opravdu si jen tak začnu zpívat a tancovat i když mi třeba vůbec nehraje hudba. 

středa 4. února 2015

Jak si žiju #3

Dlouho jsem Vás nepozvala do svého "běžného" dne a tak je nejvyšší čas to napravit. Tentokrát Vás provedu poslední sobotou v lednu a budu se snažit aby to bylo co nejstručnější.
7:00 Zvoní budík a jak už je u mě klasikou nechce s mi vstávat. Celkově jsem toho moc nenaspala, jsem nějak nervózní a bolí mě břicho. Začíná pravidelný scénář pracovního dne. Vstát, vyměnit kocourovi bobkoviště, dát mu čerstvé mléko a nasypat hromadu granulí aby chudinka nepošel hlady (to je prosím ironie. Můj kocour je otesánek!) Při čištění zubů kocoura pochovat aby mu nebylo v době mojí nepřítomnosti smutno a pak se rychle nalíčit obléct a běžet na vlak.

pondělí 2. února 2015

The Balm: Nude Tude original vs fake

Značku the Balm asi nemusím nijak dlouze představovat. Většina z Vás si při vyslovení značky vybaví úžasné retro obaly a jiní zase kosmetiku, která není testovaná na zvířatech a neobsahuje parabeny.

Nahoře fake, dole originál.

Ve své kosmetické sbírce mám i nádhernou paletku Nude Tude, kterou jsem dostala k Vánocům a o něco déle vlastním i fake paletku, kterou mi zaslala jedna má odběratelka. Rozhodla jsem se je Vám v dnešním článku porovnat. Ne abych Vám na konci článku řekla, že když nemáte na originál kupte si fake. To vůbec! Tímto článkem bych ráda ukázala rozdíly mezi paletkami. Na některých serverech se totiž může stát, že prodávající nabízí originál ale doma Vám pak přistane fake paletka.