pondělí 30. března 2015

VIVO: Enchanted 12 Shade Eyeshadow Palette


Musím se přiznat, že nevím, jak velká masáž kolem značky VIVO proběhla.  Jisté je, že byla dostatečně velká, abych ji zaregistrovala, ale ne natolik dlouhá aby mě přesvědčila, že bez produktů této značky nemůžu dál žít. K paletce Enchanted jsem se tedy dostala víceméně náhodou. Na oficiálních stránkách www.vivocosmetics.co.uk je k zakoupení za necelé čtyři Eura, já ji mám z druhé ruky od Randomm_Beauty a přesnou částku už si nepamatuji.

pátek 27. března 2015

Motaný cop - video návod

Dnes mám pro Vás extrémně rychlé a nezvyklé video. Tedy alespoň tu mě na blogu. Přišlo mi několik žádostí abych prozradila jak jsem vytvořila účes ve videu Nákupy za únor a protože nejsem dobrá v popisování, rozhodla jsem se návod zpracovat formou rychlého videa. Doufám, že návod je v doprovodu obrazového materiálu srozumitelný a že třeba účes vyzkoušíte.

středa 25. března 2015

Destrukční deník 2

Jelikož se předchozí díl těšil zájmu, rozhodla jsem se v podobných článcích pokračovat a tak jsem zpět s další várkou fotografií, které zachycují některé úkoly z Destrukčního deníku. Opět se budu opakovat, ale většina úkolů není dotažená dokonce, ale kdybych je měla ukazovat až po dokončení, tak si na článek pěkně dlouho počkáte. 


Následující úkol hned za terčem, který jsem ukazovala minule je vlepit listí a další nalezené věci. Já si předkreslila růži a následně vytvořila její květ z usušených květů. Bystřejší čtenáři určitě vidí, že ve směsici čar je i text (Růže od Ondry 7.2.2015). Ano, ano jedná se listy z pugétu, který jsem dostala k svátku a který mi tak záhadně rychle zvadl. 

pondělí 23. března 2015

Flitrové cosi - video

Předminulý týden jsem zveřejnila článek s fotkami, který měl celkem úspěch. Sice jsme se přesně nedopátrali co moje líčení má přesně představovat, ale i tak padlo pár žádostí na tutoriál. A tak tedy tadáá je to tu. Sice jsem se snažila o záhadný pohled alá přišla jsem z jiné planety a ty nevíš co ode mě čekat, ale ve finále vypadám spíš naštvaně :-D Herečka by tedy ze mě být nemohla.

pátek 20. března 2015

Bez obsahu 17

Jediné co neflákám je používání produktů a tak mám několik videí už předtočených. Dnes Vám tedy přináším už sedmnáctý díl Bez obsahu. Nezapomeňte se v komentářích podělit o své spotřebované produkty a já se na Vás budu těšit zase v pondělí. 

středa 18. března 2015

Na co Alice zapomněla a na co bych zapomněla já?

Představte si, že najednou zapomenete deset let Vašeho života. Je ztráta paměti to nejlepší co by Vás mohlo potkat? Těmito slovy ve zkrácené podobě už nějakou dobu prezentují v rádiu novou knihu Liane Moriarty Na co Alice zapomněla. Reklama vzbudila můj zájem a tak není vyloučeno, že si v dohledné době knihu pořídím. Než se ale začtu do příběhu Alice, rozhodla jsem se zamyslet, o co všechno bych přišla, kdyby mi právě dnes zmizelo posledních deset let života. Byla by pro mě ztráta paměti jako dar z nebes nebo spíše trestem?



Zpátky o deset let….
Za čtyři měsíce mi bude sedmnáct! V sedmnácti toho člověk prý zažije nejvíc! No jo, ale to se týká jen těch oblíbených a hlavně hezkých holek. Já nejsem hezká ani oblíbená. Ba ne, na střední jsem si za ty dva roky našla pár kamarádek a ani jedna se nepovyšuje a neuráží mě. Mimo školu spolu moc času netrávíme. Adéla hraje závodně basket a tak je samý trénink a Ivet bydlí skoro u Prahy a má plnou hlavu nějakého místního kluka. Ach jo! Já chci taky s někým chodit. Skoro všechny spolužačky už mají kluka a já se nedostala dál než k líbání. Třeba ale potkám v sobotu na disce toho kluka co ho znám z oslavy Silvestra..

pondělí 16. března 2015

theBalm Instain - Pudrové tvářenky Pinstripe a Toile

Po recenzi na sestřičky Mary Lou a Cindy Lou a srovnávacím článku na paletku Nude tude jsem tu zpátky s další recenzí na kosmetiku theBalm. Tentokrát se podíváme na dvě tvářenky z řady Instain. 
V nabídce je celkem šest barev, které seženete za 549,- zde.


pátek 13. března 2015

Úspěchy a průšvihy za Únor

Nejkratší měsíc v roce je nenávratně pryč a je tu další povídání o tom co se povedlo nebo pokazilo co udělalo radost a co zklamalo.. No i když... Nejkratší měsíc nepřinesl žádný průšvih a tak je toho video hodně optimistické.

středa 11. března 2015

Mých 5 bižu prstýnků

Stříbrných a zlatých prstýnků mám doma spousty. Většinu z nich jsem si koupila jako vzpomínku na nějakou akci nebo okamžik na který si chci vzpomenout kdykoliv si prstýnek vezmu. Bižu prstýnky moc nevyhledávám. Většina z nich brzo ztratí na své kráse. Doma jich mám celkem pět a tak skvěle zapadají do téhle kategorie článků.

pondělí 9. března 2015

Jak to matlám já: Kdo ví

Dnešní líčení je z kategorie hodící se na karneval či další podobnou zábavu. Předlohou mi byla fotografie, kterou jsem nalezla na netu. Původní záměr byl vytvořit to samé, ale nikde se mi nepodařilo sehnat kontaktní čočky se vzorem knoflíků a tak jsem si musela vymyslet náhradní řešení. Ani barevnost knoflíků v místní galanterii nebyla nijak zásadní a tak jsem nakonec i od knoflíků musela upustit. 


Knoflíkové cosi se nakonec změnilo na flitrové cosi. Co líčení tedy představuje nechám tedy čistě na vás a vaší fantazii.

pátek 6. března 2015

Nákupní košík za Únor

Ač je Únor nejkratším měsícem v roce, tak se to na množství mnou zakoupených věcí nijak neprojevilo. Takže ani tentokrát nezklamu příznivce velkých nákupů.

středa 4. března 2015

Bráška

Existuje jen pár filmů, které jsem v dětství viděla a jejichž příběh byl tak silný, že si ho pamatuji dodnes. Když pominu film Smrt stopařek, který byl daleko účinnější než jen maminčino varování abych s nikým cizím do auta nelezla, vybavím si jen jeden. Dlouhá léta jsem měla obsah filmu v hlavě, ale nemohla si vzpomenout na název. Naštěstí je Google všemocný.

pondělí 2. března 2015

Tvářenka Milani 07 Fantastico Mauve

O kosmetice Milani jsem poprvé slyšela zhruba před rokem od Petry Lovely Hair. Od té doby se strhla lavina a neexistuje snad nikdo, kdo by o téhle značce alespoň jednou neslyšel. Já krom jedné tvářenky nevlastním nic jiného a ani o pořízení dalšího produktu neuvažuji. Rozhodně to, ale není tím, že bych s tvářenkou nebyla spokojená. Zkrátka mě jen nic dalšího zatím nezaujalo.