pondělí 29. června 2015

Utubering


Přeji Vám všem hezké slunečné pondělí. Dneska jsem se rozhodla věnovat článek UTUBERINGU, který proběhl 27. června v Praze na výstavišti v Letňanech. Musím říct, že po vší té medializaci, registraci mailem aby několik set vyvolených vědělo o den dříve, co se vlastně bude dít a po všem tom ujišťování, že to nebude jako podobné akce a že se jedná o zcela unikátní projekt, jsem se těšila jako malé dítě.

pátek 26. června 2015

Jak vzniká video

Pokaždé když youtuberka nebo blogerka odhalí tajemství její "kuchyně" jak vzniká video, článek nebo jen fotka zírám s otevřenou pusou. Dva příklady za všechny Lou a jejích 30 minut o organizování času kde má blok, lepík  nebo papír snad na všechno a nebo Lucie z A cup of style a jejích x kroků pro krásnou fotku na instagramu. Mít úspěšný blog nebo videoblog je fakt dřina.


Když Vám odhalím tajemství své kuchyně zjistíte, že jsem vlastně těžce mimo. Na začátku jsem měla x sešitů a seznam nákupů, nápadů na videa nebo seznam publikovaných článků a videí. Zjistila jsem, že pravidelné odškrtávání a zapisování mi dělá problém. Po dlouhé době jsem se dopracovala k systému pondělí a středa článek v pátek video. Zatím se mi to daří dodržovat.

středa 24. června 2015

Gateway To Space


Všechny Vás zdravím a přeji pohodový přelom týdne. Na dnešek tu pro Vás mám připravených několik fotografií z výstavy Gateway to Space na které jsem byla tuto neděli s taťkou. V úvodu bych chtěla zmínit, že mě vesmír, kosmonauti a další věci s tím spojené dvakrát do extáze nepřivádějí, ale taťku to moc lákalo a já to brala jako příležitost natočit Vám video. Nakonec díky světelným podmínka video nebude, ale o fotky se podělím. 

pondělí 22. června 2015

Jemné líčení s fialovou linkou

Přeji Vám všem pohodový start do pracovního týdne. Něco mi říká, že tenhle pracovní týden bude dlouhý a potáhne se jako tasemnice ze závodní jídelny. Důvod je prostý. V pátek mi úderem půl jedné začíná dovolená a navíc hned v sobotu se koná Utubering na který se moc těším. Takže znáte to, když se na něco těšíte tak se čas snad vrací zpátky. 



Dnešek ale nemá být článek o cestování časem nýbrž o líčení. O hodně podobném líčení tomu, které u Vás mělo takový úspěch ve dvacátém dílu videa Bez obsahu. Musím se přiznat, že jsem si tenhle "look" zamilovala a s menší obměnou ho nosím snad každý den. 

pátek 19. června 2015

středa 17. června 2015

Jak si žiju #6

Mám ohromnou radost, že začíná léto. Konečně nastane chvíle kdy se zabořím do křesílka na zahradě a při popíjení ledové kávy budu psát články a přemýšlet o novém konceptu videí. První vlaštovkou měla být sobota. Letěla jsem z práce rychlostí blesku abych se co nejdříve mohla vyvalit na sluníčku s drinkem. Zákon schválnosti ale pracuje na 100%. Jen co jsem se převlékla do plavek a natřela se krémem začalo pršet a došlo i na kroupy. Pěkně vytočená jsem zalezla do postele a už z ní nevylezla. 

pondělí 15. června 2015

Tekuté oční stíny superSHOCK Vivid - Avon

Tekutým stínů jsem nikdy neholdovala, ale když jsem v katalogu Avonu viděla tekuté oční stíny superSHOCK Vivid v úžasných odstínech neodolala jsem. Ze čtyřech nabízených odstínů jsem si vybrala Lilac Lightning a Electric Emerald. 

pátek 12. června 2015

Úspěchy a průšvihy za Květen

Nemůžu uvěřit, že už je červen. Neuvěřitelně rychle to utíká. Tak rychle, že se moje hlavinka hodně namáhala co se vlastně stalo minulý měsíc a dalo se to považovat za úspěch nebo průšvih. Musím říct, že tentokrát to byla opravdu fuška dát dohromady.

středa 10. června 2015

Vlog: Avon pochod 2015


Myslím, že většina tenhle článek nebo minimálně video čekala. Je z toho už tradice. Nejdřív pozvánka a pak video z pochodu. Nevím, zda to baví Vás ale mě rozhodně ano. Na letošní pochod jsem se nepopsatelně těšila. Hlavně na vystoupení Davida Deyla na jehož CD vyloženě ujíždím a neposlouchám poslední dva měsíce nic jiného. 


pondělí 8. června 2015

GRWM Roxette

Nedávno jsem byla na koncertě švédské skupiny Roxette (ano už zase s tím otravuju) a říkala jsem si, že bych mohla natočit nějaké Get ready whit me. Nakonec zůstalo jen u přání, ale chci vám ukázat pár fotek ze zkoušky. Mělo to být něco jiného možná trochu bláznivého. 

pátek 5. června 2015

Nákupní košík za Květen

Měsíc je fuč a já tu pro Vás mám kompenzaci krátkého a uspěchaného videa Bez obsahu. Doufám, že se Vám bude líbit. Nahrávání na youtube bylo nekonečné, několikrát se mi přerušilo a přiznám se, že došlo i na slzy zoufalství. Ale tadá video je online, tak si dejte jídlo, kávu a nebo si nalakujte nehty za půl hodiny toho zkrátka stihnete hodně.

středa 3. června 2015

Pozvánka na Avon pochod

Už tuhle sobotu zaplaví Prahu další "růžová řeka". Myslím, že tuhle informaci ví snad každý. Od chvíle co jsem začala blogovat se toho hodně změnilo. Dřív se o kosmetice Avon téměř nikde nemluvilo, pak Avon blogery oslovil a teď ho vídáte na každém druhém blogu a tím se šíří i můj oblíbený Avon pochod. 

pondělí 1. června 2015

Kosmetické štětce: Porovnání štětců "Jessup"

Zdravím Vás u dalšího dílu mých kosmetických štětců. Tahle série článků a videí se zdá nekonečná, ale nebojte se už se blížíme k cílové rovince. Odhaduji to tak na dva tři díly a máme to zdárně za sebou. Dneska Vám chci ukázat sadu štětců, kterou jsem dostala v balíčku od Eriky. V minulosti jsem již ukazovala štětce Jessup objednané z ebay a právě s nimi budu tuto sadu tak trošku porovnávat.