pátek 31. července 2015

Co jsem dostala k narozeninám

Je to k neuvěření, ale rok se opět rychle překulil a já oslavila další narozeniny. Dokonce už jsem ve věku kdy jsem si našla první šedivý vlas. Jde to se mnou z kopce. Ani ta paměť už není co bývala. Každopádně Vy máte paměť skvělou  a tak Vám chci moc poděkovat za dárečky a za přání. A jak už je u mě tradicí, tak Vás o své narozeninové dárky neochudím. Ty, které jsem dostala až po natočení videa, Vám dodatečně ukážu ve videu Úspěchy a průšvihy za Červenec. Doufám, že opět budete brát video jako inspiraci a ne jako vytahování.

středa 29. července 2015

Mých 5 oblíbených "stříbrných" náhrdelníků

Všechny Vás zdravím. Na dnešek jsem si pro Vás připravila jen takovou oddychovku v podobě oblíbených "stříbrných" náhrdelníků. Musím se  přiznat, že první dva jsou vlastně ocelové ale snad přimhouříte oko.

pondělí 27. července 2015

Blogeský sraz vlog

Dneska pro Vás mám menší pokus o vlog. Původně jsem myslela, že bude převážně o záběrech ze samotného srazu, ale protože nakonec nikdo krom nás pořadatelek nedorazil nebylo tolik co točit. Snad se i tak bude líbit. 

pátek 24. července 2015

Bez obsahu 21

Krásný páteční den. Po týdenní pauze tu máme nové video a dokonce plné odpadků. Doufám, že Vám pauza utekla jako voda v potoce a na nové video se těšíte. A naposledy připomínám, že zítra je Blogerský sraz tak se na nás přijďte podívat. 

středa 22. července 2015

Blogerský sraz


Zdravím všechny své věrné čtenáře a odběratele a přináším Vám snad potěšující zprávu. Několikrát mi přišel vzkaz, že by mě ta nebo ona slečna ráda potkala, vyfotila se nebo si jen popovídala. No a jak už jsem v minulosti avizovala tak jsem na popud Eriky přeci jenom začala nad srazem uvažovat a abych na to nebyla sama přizvala jsem s Erikou ještě nějaké další bloggerky / youtuberky a domluvila detaily. 


Výsledkem je sraz, který proběhne tuto sobotu 25. července v Praze na Vyšehradě. Sraz bude mezi jednou a půl druhou u výlezu z metra na straně kde je park a také "bistro" Yam Yam. V půl druhé se pak odebere do parku, kde si sedneme na lavičky nebo na trávu a budeme si povídat o všem možném.

V případě, že nestihnete přijít ve stanovenou dobu tak nezoufejte. S největší pravděpodobností nás najdete na lavičkách či trávě nad rotundou sv. Martina. Pro jistotu sledujte naše facebookové a instagramové profily. 

Těším se na Vás a spolu se mnou i Erika, Verunka a Alča. 

pondělí 20. července 2015

Žluté líčení se zelenou linkou

Maraton projektu Vybarvi se už nám skončil, ale já Vám s líčením ještě pokoj nedám. Na dnešní pondělí totiž připadá další líčící článek. No a aby to nebylo suché jako to bylo dřív, rozhodla jsem se nechat nějaké prvky z projektu. Doufám, že se Vám tenhle styl bude líbit. 


Líčení jsem si nechala až na poslední chvíli a protože lije jak blázen tak kvalita fotek je dost mizerná. Snad to tedy omluvíte. 

neděle 19. července 2015

Vybarvi se 3: Třpytky

Vítám všechny příznivce u posledního dne projektu Vybarvi se. Doufám, že se Vám týdenní maraton líbil. Já osobně jsem si ho užila i když jsem u některých (čti u všech) barev hodně dlouho přemýšlela co si nalíčím a obleču. S čistým svědomím můžu říct, že jsem nikdy nepracovala na jednom článku tak dlouho. Ještě, že jsem měla dovolenou a měla dost času v těch úmorných vedrech na všechno to líčení, převlékání a focení nejen sebe ale i produktů. A už vůbec se nechci rozkecávat o brouzdání internetem kvůli wishlistům (k Vašemu smutku nakonec prázdných) do brzkých ranních hodin kdy zbytek spolubydlících už vstával do práce a já teprve vypínala počítač.

Konec okecávání. Na poslední den nám Hevi vybrala třpytky. Když se řeknou třpytky vybavím si většinou Vánoce, ozdoby obalené hroudou barevných třpytek které opadávají všude jen když se na ně blbě podíváte. lepí se všude, hlavně na ruce a jsou vodě vzdorné. Nesnáším třpytky! Nevadí mi jemný shimmer, ale jakmile produkt obsahuje větší kusy, které sednou na pleť a začnou vysílat signály až 20 kilometrů vzdálené a při chůzi po ulici oslňují řidiče, musí produkt okamžitě z domu!



Samostatnou kapitolou jsou pak stíny, které sice na oku vypadají hezky ale mají tendenci všude opadávat. Takže tady se vyplatí nejdřív líčit oči a pak pleť, což nemám ráda. A i když dodržíte tenhle postup tak celkový dojem nakonec zkazí postupně opadávající třpytky na řasy. Což si můžete prohlédnout i na fotkách.

sobota 18. července 2015

Vybarvi se 3: Černá a šedá

Moji drazí čtenáři, vítám vás u předposledního líčícího článku z projektu Vybarvi se. Dnes by se mohlo jednat o celkem smutný článek, nebo spíše o článek zahalený do smutné barvy. Dnes je totiž na programu černá/šedá barva. Někdo bere černou barvu jako barvu smutku, někdo jako barvu elegantní a někdo jako prostředek k zamaskování nějakého toho kila navíc. O tom co mají lidé spojené aktuálně se šedou barvou se asi nemusím rozepisovat.


pátek 17. července 2015

Vybarvi se 3: Neonky

Zdravím vás přátelé. Dneska je konečně pátek! Pro mnohé poslední pracovní den. Sama jsem se nemohla dočkat. Hlavně proto, že dnešní článek bude zářit neonovými barvami. Konečně něco co doma mám! Neonové barvy jsou úžasná záležitost. Miluju zvýrazňovače, i když u toho žlutého jsem vždycky naštvaná, jak rychle se zašpiní a hlavně miluju neonové oblečení, i když vydrží jen pár praní. Co taky nemá rádo neonové barvy kromě pračky je můj foťák, ale já věřím, že každý už viděl neonovou barvu a tak si dokáže skutečnou barvu a odstín představit.

čtvrtek 16. července 2015

Vybarvi se 3: Bílá/Perleťová

Krásné čtvrteční odpoledne vinšuji. Po sérii barev, které u mě nejsou až tolik zastoupeny, se konečně dostáváme k článku, jehož hlavní hvězdou bude barva bílá/perleťová. Volejte sláva a tři dny se radujte! Bílou barvu já v šatníku mám. Mám ji totiž moc ráda. Vypadá skvěle na opáleném těle a dá se kombinovat úplně se vším.



Ještě než začnu s postupem líčení chtěla bych Vám říct, jak jsem se k tomuto nápadu dopracovala. Přemýšlela jsem hodně dlouho jak pojmu bílé/perleťové líčení a nic mě ne a ne napadnout. No a pak jsem třídila fotky v počítači kde jsem našla i fotku z prvního dárku na cestách, kde jsem svůj vzhled označila za parodii na Sněhurku. A kdo jiný než Sněhurka měla jemné líčení, pleť bílou jako padlý sníh a rty rudé jako krev. Tím že jsem později dodala náušnice a náhrdelník z "perel" se ze Sněhurky stalo celkem obstojné retro. Tak snad se Vám bude líbit.

středa 15. července 2015

Vybarvi se 3: Tyrkysová

Zdravím nadšence líčení u středečního vydání projektu Vybarvi se. Středa je brána jako polovina týdne, alespoň toho pracovního ale nenechte se zmást. Články s líčení budou vycházet až do neděle, takže určitě ještě nejsme v polovině. Na středu připadá tyrkysová barva. Když jsem dostala mail s instrukcemi, jaké barvy budeme prezentovat, málem jsem se rozbrečela. V pondělí byla mint, které jsem propadla až nedávno, včera byla burgundy, kterou v šatníku zrovna také nemívám ve větším množství, ale při přečtení tyrkysové už jsem opravdu chtěla brečet. Přísahala bych na své oblíbené boty, že nemám v šatníku jediný tyrkysový kousek, ale pak jsem začala přehrabovat nepřeberné množství oblečení a kosmetiky a vyšťourala pár pokladů, se kterými tu dnes chci vytvořit zázrak – plnohodnotný článek.

úterý 14. července 2015

Vybarvi se 3: Barva burgundy

Krásné úterní odpoledne přátelé. Je tu druhý díl ze série líčících článků a dnes to bude v burgundy barvě. Po mint barvě, které jsem věnovala včerejší článek je to další málo zastoupená barva nejen v šatníku ale i v kosmetické sbírce. Další výzva, které se hodlám postavit. Vlastně ani nevím proč se burgundy barvě tak bráním. Možná je to tím, že když se do ní obléknu, připadám si hned o pár let starší.

pondělí 13. července 2015

Vybarvi se 3: Barva mint


Přeji Vám krásné pondělní odpoledne a úspěšný start do dalšího pracovního nebo prázdninového dne. Dnes začíná týdenní maraton líčících článků projektu Vybarvi se. Jako první byla zvolena mint barva.  Barva bezesporu krásná, ale v mém šatníku a kosmetickém arzenálu téměř nezastoupena. Je to rok možná už dva zpět co se z každého druhého blogu na nás valil jeden outfit za druhým v téhle barvě a mě to nechávalo chladnou. Poslední dva měsíce si k ní ale hledám cestu a tak nějaký ten kousek oblečení už také vlastním. Dobrá, dobrá možná to není úplně mint barva ale já věřím, že přimhouříte oko a následující věci mi jako mint barvu uznáte. 

středa 8. července 2015

Destrukční deník 4

Zdravím Vás na poslední chvíli u středečního článku. Aktuálně mám dovolenou a krom sluníčka se naplno věnuji přípravě článků na příští týden. Byla jsem do toho tak zabraná, že mi uniklo, že už je středa a čas na další článek. No a protože už Vám dlouho dobu slibuji další příspěvek z Destrukčního deníku, jsem tady právě s ním.

pondělí 6. července 2015

Projekt Vybarvi se

Nedávno mi v mailu přistál vzkaz od Radky K. z blogu měj se ráda, že se připravuje třetí kolo projektu Vybarvi se. Věřím, že většina z vás už projekt zná nebo o něm alespoň slyšela, ale pro jedince, kteří možná netuší, o co půjde, tu mám pár info řádků.


Každý den od 13 do 19 července se vždy na blogu v 15°° objeví článek obsahující líčení, možná i outfit a tag týkající se jedné konkrétní barvy které nám Hevi vybrala. Na své si tedy přijdou milovníci líčících článků.

Předešlá dvě kola jsem sledovala a moc mě bavila a tak jsem s přihlášením neváhala, to jsem ale ještě netušila, jak budu vyjevená, až uvidím seznam barev. Jsou to barvy krásné, ale já je v líčení i v šatníku téměř nepoužívám, bude to tedy zároveň taková výzva a vy můžete sledovat, jak se s tím poperu.

V týdnu od 13 do 19 nebudou na blogu z důvodu zapojení do tohoto projektu vycházet žádné další články a výjimečně nebude ani páteční video. Nemusíte se bát, o své oblíbené Bez obsahu nepřijdete. Vyjde další pátek.


Doufám, že se vám moje účast v projektu Vybarvi se, bude líbit a že mé tvoření podpoříte třeba komentářem. 

pátek 3. července 2015

Nákupní košík za Červen

Je tu první pátek v měsíci a s ním jak už je zvykem přichází i nákupové video. Tentokrát jsem se hodně rozkecala, ale i tak doufám, že mi v tomhle parném dnu těch cca třicet minut věnujete. A protože jsem chtěla video vylepšit vložila jsem do něj i písničku a světe div se, ale vztahují se na ní autorská práva a tak video hraje jen na počítači. Pro odběratele přes mobily a tablety jsem ale nakonec vyrobila novou variantu. Hezkou zábavu přeji. 

Verze pro počítače:


Verze pro tablety a telefony:

středa 1. července 2015

Jak si žiju #7

Všechny youtuberky poslední dobou vlogují. Ráda bych taky vlogovala, ale protože se stále stydím na ulici nebo jen před někým dalším mluvit do foťáku, tak z toho většinou sejde. Navíc moje dny nejsou tak naplněné zážitky a tak by asi nebylo úplně o co stát. Přesto jsem se rozhodla, že se alespoň každý měsíc jednou podělím o jeden svůj den.