pátek 30. října 2015

Bez obsahu 25 - Vyřazená kosmetika

Máme tu poslední pátek v měsíci. Je konec října a já Vás dnešním videem vezmu zpátky v čase. Dnešní video je totiž točené už 20. července. Jsem tam tedy ještě mladší a hlavně opálenější! No řekněte není to hezký si tak nějak zavzpomínat na léto? Už aby tu zase bylo. 

Dost řečnění. Dnešní video je speciální. Ačkoliv je ze série "Bez obsahu" dnešní produkty ho stále mají, ale mě nijak nevyhovují a tak je posílám dál nebo je rovnou vyhazuji. Jupí jééj. 

středa 28. října 2015

Nákupy dekorací Kik

Přeji Vám krásnou a pohodovou středu. Doufám, že patříte mezi ty šťastlivce, kteří mají dneska volno. Ať je to tak či jinak doufám, že Vám udělá radost nové video plné dekorací z obchodu Kik. A jak moc ráda říkám - jdeme na to!

pondělí 26. října 2015

Nákupy sekáč Zlatníky 3

Třetí video o hrabání v sekáči ve Zlatníkách je tu! Veškeré informace včetně adres najdete na formann.cz

pátek 23. října 2015

Má zkušenost se šikanou

Člověk nemá ukazovat svoje slabá místa. Já se to ale rozhodla udělat. Po dvou letech, které jsem tu na Youtube s Vámi prožila jsem se rozhodla otevřít kousek svého soukromí o kterém nikdy nemluvím. Riskuji hodně, ale promluvit o tom nahlas, znamenalo opět překonat sebe samu. 

středa 21. října 2015

Mých 5 oblíbených podzimních rtěnek

Krásné středeční ráno moji drazí. Po delší době tu mám pro Vás "mých 5" v kosmetické verzi. Podzim v plném proudu a tak nejde jinak než Vám ukázat moje milované podzimní rtěnky. Ještě než se na ten rychlý přehled vrhneme, tak se chci omluvit za ne moc super fotky samotných rtěnek. Měla jsem je opravdu krásně nafocené, ale moje milovaná SD karta vzala za své a s ní i fotky jednotlivých rtěnek. Ještě že swatche na rtech už jsem měla na jiné kartě. Takže jednotlivé rtěnky jsem fotila na poslední chvíli (čti jedna hodina dnes ráno). 



pondělí 19. října 2015

Metalická show s E style

Modré stíny často nevyhledávám, paradoxně je tu ale nejvíce makeup postů právě s modrým líčením. Tentokrát hraje hlavní roli paletka od kosmetiky E-style 05 Metallic Show, kterou můžete zakoupit zde. 


Já jsem svou paletku získala díky Lucce z youtube kanálu Svět podle Lu a jsem za to nesmírně vděčná. Sama bych se k nákupu nedokopala, ne proto, že bych nevěřila v kvalitu, ale mám tolik stínů, že se přesvědčuji, že další nepotřebuji. 

pátek 16. října 2015

Bez obsahu 24

Měsíc zase prosvištěl rychlostí blesku. neříkám já to pořád? Opravdu se mi zdá, že nedělám nic jiného, než že vymýšlím úvod k videu Bez obsahu xy. Tentokrát je to už 24 vydání to a Vás ještě do konce měsíce čeká jedno speciální vydání jen s dekorativní kosmetikou, ale to už bych předbíhala.

středa 14. října 2015

Podzimní dekorace

Nikdy jsem na nějaké velké zdobení pokoje podle ročního období nebyla. Překvapivě loni mě to chytlo o Vánocích a pak přišel trochu útlum. Teď tu máme podzim a já jsem najednou dostala pocit, že si musím nějak změnit prostředí kolem sebe a tak vlastně vzniklo i tohle rychlo video. 

pondělí 12. října 2015

Kosmetické štětce: "EcoTools" a E.L.F.

Po delší pauze se vracím k představování sbírky kosmetických štětců. Dneska Vám ukážu předposlední sadu, kterou vlastním a dva štětce od E.L.F.


Delší dobu jsem sháněla sadu štětců do kosmetické taštičky a chtěla jsem levnou aby mi v případě zničení nebylo líto utracených peněz. Záměrně jsem zvolila Ebay, kde tahle sada vyšla na cca 60 - 80 korun. Od pohledu jsou kopií štětců EcoTools, ale říkala jsem si, že to nevadí, že dneska už se kopíruje kde co. Kámen úrazu je fakt, že tyhle laciné štětce se za skutečné EcoTools vydávají. Je na nich natvrdo vyražené logo značky. Fuj! Palec dolu. 

pátek 9. října 2015

Úspěchy a průšvihy za Září

Druhý pátek v měsíci už neodmyslitelně patří úspěchům a průšvihům. Po delší době tohle bude spíše průšvihové video. Ne o všech průšvizích jsem se mohla rozpovídat, ale asi tím nejzásadnějším průšvihem je moje hra s myšlenkou opustit internetový svět. Nejen přestat natáčet videa, ale i ukončit blog. V tuhle chvíli mám pocit, že se nevyvíjím a nedokážu už nic nabídnout. Není to o tom, že by mě to nebavilo, ale mám pocit, že už nenabízím nic nového. Že je vše pevně zajeté a já ne a ne vybočit a donést čerstvý závan. V tuhle chvíli ani nevím, zda v případě konce nechám videa online nebo je smažu. V hlavě mám tisíce otazníků a ani jednu odpověď. Jedno mám ale pevně dané. Chci tady zůstat do konce roku. Většinu videí, krom nákupů a právě úspěchů a průšvihů mám už natočené a z velké části i sestříhané. Měla bych tedy mít v listopadu a prosinci vlastně natáčecí prázdniny a tak si snad odpočinu a možná mě i políbí múza a já dostanu druhý den a zahrnu Vás spousty videi. Jak to ale nakonec celé dopadne je jen a jen ve hvězdách. 

středa 7. října 2015

Mých 5 telenovel/seriálů


Dlouho nebyl článek na téma Mých 5 a proto dnes přináším trochu výlet do mého mládí. Dneska Vám představím pět telenovel/seriálů na kterých jsem vyrůstala.

ESMERALDA

Vůbec první telenovela, která k nám dorazila. Neznám nikoho ve svém věku, kdo by jí nesledoval nebo o ní alespoň neslyšel. Příběh chudé slepé dívky a bohatého doktora, které porodní bába v kolíbce prohodila v domnění, že je dívka mrtvá, jsem doslova hltala. Nedávno jsem telenovelu objevila na youtube a znovu ji celou zhlédla. Opravdu chápu proč se žádná televize nehrne do reprízy. Herci jsou prkení až hrůza. Dřív to byl hit, dneska by šlo o propadák, ale já jí mám stejně ráda.

pondělí 5. října 2015

Naked Smokey v akci


Přeji všem příjemný start do nového pracovního týdne. Věřte, že se mi taky moc nechce do práce. Čeká mě dlouhý týden a už si moc přeji sobotu abych se na chvilku mohla zastavit a odpovědět na všechny komentáře, protože jsem pěkně pozadu.


Dneska jsem se rozhodla ukázat líčení, které nosím posledních 14 dní nepřetržitě. Stává se to hodně málo. Většinou se líčím každý den jinak, ale z neznámého důvodu jsem opustila bláznivé barvy a držím se tohoto líčení.

pátek 2. října 2015

Nákupní košík za Září | Oblečení

Jsem tu s druhou částí nákupů za září a tentokrát je to jen a jen o oblečení. Poslední dobou si nákupy oblečení celkem dost užívám a především miluji nákupy v sekáči.