pondělí 4. dubna 2016

Zelené líčení s paletkou Chaos

Už delší dobu tu nebyl žádný líčící článek a tak je načase to trochu napravit. S příchodem jara mám chuť na barvy. Já na ně mám tedy chuť celý rok ale na jaře je ta chuť nějaká větší. A nic bláznivějšího než Chaos paletku od Makeup Revolution doma nemám. Právě proto jsem dnes sáhla zrovna po ní. 



Rutinu kolem sjednocení pleti asi nemusím nijak dlouze popisovat, každý má tu svou, která mu vyhovuje. Já aktuálně používám tenhle úžasný makeup od Astor v odstínu 100 Ivory, který krásně matuje a mrzí mě, že už ho mám jen zbyteček. Aktuálně pudruji sypkým transparentním pudrem od Dermacolu, který dělá nádherně jemnou pleť, ale to balení je za trest. Na obočí používám jak už víte z dřívějška gel od Alverde a na tvář jsem použila tvářenku v odstínu 501 od Coloramy. 


Nesmím také zapomenout na linky od Essence a na milovanou rtěnku od Rimmelu v odstínu 180 Vintage Pink. Co se týče řasenky, tak ta je od L´Oreal a brzy na ní můžete čekat recenzi. 


Na samotné líčení očí jsem použila do vnitřního koutku neonově žlutý stín s názvem Super Y.


Přes celé víčko jsem pak nanesla tmavě zelený stín s názvem O A Mission a v paletce ho můžete vidět mezi růžovým a modrým stínem. Pro přechod mezi neonově žlutou a  tmavě zelenou jsem využila světle zeleného stínu Do it now se shimmerem. Ve finálním líčení ale není tenhle krok nijak extra znát.



Pro ztmavení vnějšího koutku a také na spodní linku padla volba na ještě tmavší zelenou Deliver Me. Aby líčení nebylo tvrdé použila jsem ke ztracení přechodů béžový stín Calm me down.


 Dnes jsem se záměrně nepřibližovala moc k objektivu, protože nemám pleť v nejlepší formě, přesto věřím, že fotky pro ilustraci budou dostačující.




Přeji pohodový pracovní týden a těším se u dalšího článku :-*

5 komentářů:

  1. Krásné a zářivé líčení, které ti tak moc suší, to závidím v uvozovkách, protože mě barvičky příliš nejdou, ale tobě to moc sekne. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Eri. Myslím, že by ti barvičky taky slušela, jen na ně asi nejsi tolik zvyklá. Mě to také ze začátku přišlo divné , ale teď si naopak zvláštně přijdu v nude líčení.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Moc děkuju :-* Já mám vždycky takovu radost když mi to pochválíš :-)

      Vymazat
  3. Líčení je perfektní a těším se na recenzi řasenky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..