středa 8. června 2016

Co si vzít na Avon pochod

Dnešní článek měl být původně video. Takové oddychové co by se mělo brát s nadsázkou (alespoň trochu). Jenže mě poslední dobou na videa moc neužije a tak jsem tu s článkem co si vzít na Avon pochod.


Začnu oblečením. Určitě nevyrážejte bez trička, které slouží jako vstupenka a pořídíte ho za cenu 399 korun u své Avon Lady, ve vybraných prodejnách nebo přímo na startu pochodu. 
Spodní díl outfitu nechám na vašem uvážení, ale já osobně se řídím heslem, že je lepší zmoknout v kraťasech než se uvařit v kalhotech. 

Obutí zvolte pohodlné. Sice vídám slečny v žabkách nebo i na podpatcích, ale já chodím vždy v teniskách - v příhodné růžové barvě (kdy jindy vytáhnout růžovou než teď).


Jako zavazadlo volím batoh. Nosím hodně věcí a nechci se v davu otravovat s padajícími uchy kabelky. Batoh se zkrátka nese lepší. A co v něm tedy mám?

V první řadě vodu. Na startu se sice rozdávají lahve s vodou, ale malá lahev vás opustí ještě před polovinou pochodu a zase si jich brát víc mi přijde nepraktické a nefér k ostatním účastníkům pochodu. Sváča taky není k zahození. Opět občerstvení je k dispozici v průběhu pochodu (tam je ale tlačenice a ty já nerada) tak i v cíli. Pokud ale máte nějaké potravinové omezení je zkrátka lehčí si svačinu vzít z domova.


Nezapomeňte si bundu kdyby sprchlo, věřte že v davu se jde lépe v bundě či pláštěnce než s deštníkem. Nebudete ohrožovat zdraví své ani kolemjdoucích.
Klidně si deštník ale přibalte. v případě horka jako bylo loni vám v cíli kdy se lidé rozprostřou poslouží jako slunečník. 

Když už jsem nakousla vedro, vezměte si opalovací krém (i když mě loni ani 50 nezachránila), pokrývku hlavy a sluneční brýle.
Stejně tak oceníte něco na sezení, já nosím skládací karimatku (nesaje vlhko v případě deště).


To že si máte vzít své obvyklé léky snad ani říkat nemusím, program je na celý den a tak se vám budou hodit. K nim také přihoďte nějakou tu náplast, která by se mohla hodit pro ty jedince, kteří neposlechnou radu o pohodlném obutí.

Pro mobilní nadšence připomínám, že signál sem tam zmizí a miláčkové jsou pak rychleji vybití, tak power banku sebou, ať můžete volat, posílat textovky a fotit nejen sebe ale i dění kolem.

A poslední co si vezměte je dobrá nálada a 11.6. se možná potkáme právě na Pražském Avon pochodu. Bližší informace najdete zde. 

2 komentáře:

  1. Já bych se Avon Pochodu ráda zúčastnila je to pěkná akce, jenomže nejsem z Prahy ani z blízkého okolí, takže možná někdy do budoucna. Každopádně pěkná instruktáž, to se určitě hodí nejen kdo jde na Avon pochod.

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno jsem se taky registrovala do avonu, takže se příštího avon pochodu také zúčastním. Ve vaší režii to vypadá naprosto skvěle, takže se na tuto akci už moc těším ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..