pondělí 27. června 2016

Dermacol Angelash

Dermacol mě už nějakou dobu zásobuje řasenkami a já je vždy uklidila do zásuvky s tím, že je otevřu až ve chvíli kdy mi nějaká dojde. U Angelash jsem udělala výjimku a otevřela ji hned jak dorazila.



Začnu asi jako pokaždé obalem. Ten je v bílé barvě se zlatými písmeny. Na rovinu nevím, jestli se mi líbí nebo mi přijde laciný. Okomentuji to tedy spojením nenadchne - neurazí. Kartáček je prohnutý, což jsem si v poslední době oblíbila i u jiných řasenek. Samotné štětinky pak trčí do všech světových stran jako moje řasy. 


První tři dny používání jsem měla na kartáčku zbytečně moc produktu a tak jsem ho musela otírat. naštěstí se to brzy ustálilo. Prohnuté kartáčky mají většinou řasy natočit. To mi ale nefunguje u žádné řasenky. Mě to nevadí, jsem zvyklá si řasy natáčet kleštičkami.


Asi jako jedna z mála tuhle andělskou krásku nepovažuji za průšvih. Možná právě díky tomu, že mé řasy trčí do všech směrů a tam mi je neslepuje jako jiným slečnám. Prodloužení nepozoruji ale zahuštění celkem vidím. V průběhu dne neopadává ani se neobtiskuje. Srovnání s její ďábelskou sestřičkou nemám a tak nemohu říct zda je lepší či horší, ale já jsem spokojena. 




*Produkt mi byl zaslán v rámci spolupráce.

2 komentáře:

  1. Tobě dělá moc pěkné řasy, právě pěkně rozdělené a to se mi líbí. Zkušenost s ní nemám a ani nemám v plánu si jí kupovat když mám v šuplíku dalších 7 řasenek. Obal se mi moc nelíbí ale to je asi jediná věc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si ji sama od sebe asi také nekoupila. Určitě bych dala na recenze ostatních že stojí za prd a hlavně mám doma spousty řasenek, ale to hlavně proto, že mi jich spousta přišla na testování, ale nemá smysl skákat z řasenky na řasenku. Prostě nejdřív dodělám jednu a pak vytáhnu další. Tahle ale mile překvapila.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..