pondělí 20. června 2016

Růžovo fialově s Vice paletkou

Asi málo komu uteklo, že jsem si naprosto zamilovala výroční XX Vice paletku od Urban Decay. Nejenom, že mě nadchla barevná skladba ale si samotná konzistence a pigmentace stínů. Mohla bych sepsat celou A4 ód na tuhle paletku. Nebudu Vás ale unavovat a tak si jen v rychlosti shrneme dnešní líčení právě s touto paletkou. 


Pro dnešní líčení jsem použila kombinaci růžových a fialových stínů, protože ty považuji z paletky za nejhezčí. 



Do vnitřního koutku jsem na projasnění využila krásného měňavého stínu s názvem Roadstripe. V paletce se tváří jako perleťová bílá, ale na oku má odlesky do modro fialova. Hned na Roadstripe navazuji téměř na celé víčko růžový stín Hot Pants.


Vnější koutek oka jsem ztmavila modrým stínem UV-B a spodní linku jsem vykreslila fialovým stínem Freakshow. Pro zjemnění přechodů posloužil béžový stín Laced. 



Dál už to znáte. Všechno jsem dokončila černou linkou od Essence, na obočí přišel stín od E style v odstínu 04 Hot Chocolate, který jsem zafixovala gelem od Essence. Řasenku jsem použila od L´Oreal Volume Million Lashes - Féline. A rtěnka je též od Essence a to v odstínu 07 Natural Beauty. Co se týče tvářenky tak u tohoto líčení jsem vsadila na Catrice C02 Meet Berry s limitky Une, Deux, Trois.


3 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář..