středa 22. června 2016

Testuju s Dermacolem novinky léta

Přeji Vám krásnou slunečnou středu a příjemný přelom týdne. Dneska Vám chci v rychlosti ukázat balíček, který mi včera přišel od Dermacolu. Normálně si seznámení s novinkami na testování nechávám do videa, ale myslím, že už většina zaznamenala, že teď to bude s videi takové všelijaké a nerada bych pak produkty někam zašantročila a zapomněla je ukázat. 



Prvním co jsem v balíčku objevila jsou dva barevné pudry na vlasy se třpytkami v růžové Glitter Pink a černé Glitter Black variantě. Vím, že pudry měl Dermacol v nabídce už loni, jen nevím zda konkrétně tyto dva odstíny. Já osobně pudry nevyužiji. Mám tmavé vlasy a nemyslím si, že bych efekt nějak dalece poznala. Daruji je ale neteři, která má blond vlasy a na prázdniny je jistě využije. Zpětný report Vám dá tedy ona.


Dále tu mám i dva laky na nehty a to 16 Neon smile, který to na bílém podkladu umí opravdu oranžově rozsvítit a 18 Neon Aloha který je jemně žlutý se zelenými třpytkami. Na bílém podkladu udělá krásný efekt ale nečekejte neonku, která Vám vypálí zrak na dvacet metrů (možná ani ne na deset čísel).


Po dvou kusech jsem obdržela i balzámy na rty. Měla jsem ráda ty ve tvaru srdíčka, ale vždy se mi ulomil, tak schválně jak to dopadne s těmito. Oranžová varianta se jmenuje Candy a připomíná mi vůní žvýkačku Pedro a žlutá varianta Juicy voní jako ovoce s kyselou tečkou a na ten se moc těším.


Poslední dvě věci z balíčku jsou řasenka a linky. Linky jsou k dostání tuším celkem v šesti odstínech a koukala jsem na ně už v drogerii. Hodně se mi líbí třeba ty světle modré, ale musím říct, že tohle bude už předem na půl zklamání. Na víčku jsou prezentované jako voděodolné, ale už ze swatchů v drogerii vím, že to není pravda. Na ruku jsem zkusila všechny odstíny, nechala jsem je zaschnout celou cestu domů cca 30 minut a stačilo dát ruku pod tekoucí vodu a linky jsou fuč. Já ty svoje obdržela v odstínu Intense Grey, tak schválně ajké budou na oku. 

Řasenku mám v modrém provedení. Konkrétní odstín není uvedený, ale myslím, že bude v nabídce asi jediná takhle tmavě modrá. 


To by bylo k obsahu balíčku vše. Vy mi napište jestli něco z toho máte doma nebo jestli si něco plánujete pořídit. Mějte krásný den



*Balíček mi byl zaslán v rámci spolupráce.

2 komentáře:

  1. Je super, že dermacol má další linky, a i barevné. Mám ráda jejich černou klasiku ze zebří řady :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem asi poslední, která ty zebří ještě nevyzkoušela. Tyhle linky mají v pěkných odstínech jen na ně neslyším moc chvály. Prý se během dne ztrácí tak já osobně si toho nevšimla ale příště až je použiji tak se na to extrémně soustředím.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..