pondělí 25. července 2016

Chaos ve vedru

Výrazné a barevné líčení. To je moje! Říkám to pořád a myslím, že už jsem s tím otravná. Jenže taková jsem zkrátka já. Nemůžu si pomoc ani v těch největších vedrech a klidně si dám tu práci s budováním hodně barevného líčení. A když barevné a výrazné tak tu nesmí chybět má nejbláznivější paletka Chaos od Makeup Revolution. 


Začneme jako vždy od vnitřního koutku kam přišel  žlutý stín  Super Y následován oranžovým stínem Tom Tom. Pro ztmavení vnějšího koutku byl použit růžový stín Pink Obsessed, kterým jsem vykreslila i záhyb oka po celé délce. Následovala černá linka od Essence v odstínu 01 Midnight in Paris jejíž konec jsem zvýraznila modrým stínem Over-bored a stáhla ho i na spodní linku. 



Oči jsem zakončila pomocí řasenky the Colossal volum express od Maybelline, která dlouhou dobu patřila mezi mé svaté grály. Pro ty kteří mě sledují pravidelně to nebude novinka, ale pro nově příchozí zopakuji, že obočí vykresluji stínem 04 Hot Chocolate a fixuji gelem od Essence. 


Po dlouhé době jsem se v konturování vrátila k tvářence od Catrice v odstínu 010 Toffe Fairy. Tvářenku jsem použila od Nars v odstínu Deep Throat a vše zakončila rtěnkou v odstínu 02 od Dermacol. 

1 komentář:

  1. Super líčení, navíc na léto se to velice hodí. :-)) Moc Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..