pondělí 12. září 2016

L´Oreal - Volume Million Lashes Féline

Krásné pondělní ráno přátelé. Už dlouho tu nebyla recenze na řasenku, a protože jich mám na testování celkem hodně je čas zase trochu snížit zásobu restů. Dneska si posvítím na řasenku L´Oreal Volume Million Lashes Féline, kterou mi zaslal na testování právě Vivantis.cz.


Jako vždycky začneme obalem, který je tentokrát v provedení tmavě zelené se zlatým víčkem. Na první pohled jistě kombinace, která nadchne většinu pro svůj „luxusnější“ vzhled vyčnívající ze záplavy jednoduchých často černých obalů jiných řasenek. Skvěle se tak dá najít v drogerii, i když si nepamatujete přesný název i Vaše ne moc znalá kosmetiky kamarádka ji bez problémů najde. Já mám k obalu jen jedinou výtku – špatně se fotí, vše se tam odráží a každý otisk prstu už z dálky křičí „héj tady jsem“!


Kartáček je silikonový a zahnutý, což poslední měsíce patří mezi mé nejoblíbenější tvary. Štětinky jsou od špičky kartáčku řazeny od nejkratších po nejdelší, čímž dokonale kopírují tvar řas. Přesto někomu může manipulace ze začátku dělat problémy.


Řasenka je poměrně dost mokrá, trochu slepuje a je proto potřeba řasy ještě pročesat jiným kartáčkem. Má krásně černou barvu, neopadává, nežmolkuje a vlastně se dost špatně i odličuje. S dvoufázovým odličovačem, který bez problémů zvládne voděodolnou řasenku sice řasenku odlíčím, ale trvá to na moje zvyklosti poměrně dost dlouho. Po několika použitích se mi navíc uvolnilo hrdlo, které má regulovat množství produktu na kartáčku, což mě vždycky u řasenek dokáže naštvat. Člověk ráno spěchá a nasazování hrdla zpět na místo dost zdržuje.


Řasenku s obsahem 9,2 ml seženete kolem 350 korun. Přestože řasenka nezatěžuje a pro pročesání jiným kartáčkem dělá celkem pěkné řasy nebudu mít určitě potřebu si ji pořizovat znovu. 

1 komentář:

  1. Já ji sehnala za slevový kupon v Dmku za 169,-. Jsem na ni zvědavá, ještě jsem ji neotevřela. Obal má nádherný ale jak píšeš, špatně se fotí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..