pondělí 3. října 2016

Essence 2in1 eye shadow & liner waterproof

Krásný večer přátelé. Dnes jsem se rozhodla podělit jen velmi krátce o moje dojmy z krémových voděodolných stínů lomeno linek od Essence. Myslím, že na trh se dostaly někdy na jaře a já hned po naskladnění stála před stojanem a váhala, které odstíny si koupit. Jenže pak jsem si říkala kolik kosmetiky vlastně mám a že tužky tolik nevyužívám. Nakonec jsem dvě dostala od kamarádky k narozeninám abych si následovně šla přikoupit ještě další odstín.



Z úvodních slov asi víte, že dneska se nic hejtovat nebude. Je tomu opravdu tak. Tyhle krémové stíny v tužce jsou krásně pigmentované, máslové a hlavně opravdu voděodolné. Prověřeno potem, slzami i sprchou. Velký plus má určitě i zavírání tužky, protože na samotné tužce najdete nenápadný žlábek do kterého víčko zapadne a nepustí. Vyschnutí tedy rozhodně díky špatnému zavření nehrozí. Další velké plus mají tužky za vysouvací systém. Žádné ořezávání, žádné plýtvaní stínem. Třikrát hurá. 


Na výběr je ze šesti odstínů a pořizovací cena je těsně pod devadesáti korunami. Osobně tyhle tužky vnímám jako cenově příjemnější Color Tattoo jen s rozdílem, že pod tyhle stíny nepotřebuji žádnou bázi a vydrží nehnutě celý den. 

Jediné, co si neumím dostos dobře představit je použití tužky jako linky. Na mě je to celkem velký špalíček. Jistě dá se použít na aplikaci štěteček, ale to už je na každém. Já používám tužky výhradně jako stíny a to je mohu jedině doporučit. 

2 komentáře:

  1. Já teda jeden tenhle stín mám a je to něco příšernýho. nejde s tím rovnoměrně vystínovat víčko, drolí se to a nevydrží ani ň, hned se slejvá :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeeej, další výrobek, který si připíšu do wishlistu. Mají opravdu super pigmentaci a asi se po nich taky podívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..