středa 7. prosince 2016

Vánoční výzdoba

Vánoce jsem poslední roky celkem statečně ignorovala. Dokonce jsem ani stromek nezdobila. To až Youtube a záplava Vánočních videí a fotek mě nějak "nakazila". Nebýt toho, že je to období kdy jsem od rána do večera v práci tak bych si je i užívala naplno. Takhle se jen modlím aby to do toho 24 uteklo co nejrychleji a já měla svatý pokoj a zaslouženě se zakousla do řízku a přecpala se salátem.


 Letos mě čekají s přítelem první společné Vánoce, takže mě o to víc mrzí, že nemám dostatek času na pořádnou výzdobu  a na pekáče plné cukroví. Sice jsem pekla, ale přítel by si toho nejspíš představoval daleko víc. Alespoň jsem mu v mezičase během pečení udělala speciální ozdoby alá želvy Ninja. Je totiž jejich velký milovník. Stačil jen balíček zelených ozdob, čtyři stužky, oboustranná lepící páska a nalepovací očíčka. Možná se to někomu zdá dětinské, ale přítel má radost a navíc sousedíme se školkou takže ozdůbky dělají radost i dětem.


U přítele plánujeme živý stromek, já si ale doma dopřeju jen malý umělý. Moc času doma stejně netrávím a tak není nutné mít stromek živý. Z čeho mám ale letos opravdu radost je vykvetlý Vánoční kaktus.


Na celou tuhle skromnou výzdobu dohlíží zlatá srnka obklopená třpytivýma šiškami, které jsem nasbírala v lese, vysušila a následně natřela lepidlem a posypala třpytkami.

A jak se na Vánoce chystáte Vy? Už máte výzdobu a dárky?

3 komentáře:

  1. Ona ta láska k Vánocům, radost ze zdobení atd., přijde. Až budeš mít děti, to bude radosti, uvidíš :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta zlatá srnka je nádherná a letos mi taky vykvetl Vánoční kaktus. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..