pátek 29. ledna 2016

Bez obsahu 28

I v letošním roce nebudou chybět videa plná odpadků. Spotřebovávám opravdu poctivě. Žádné rozdělávání více produktů naráz. Nejdřív spotřebuji jeden a pak načínám další. Zavedla jsem to dokonce i u parfémů. Jediné kde se to moc aplikovat nedá je dekorativní kosmetika, ale i tam jsem našla jistý systém, se kterým vás někdy příště seznámím.

středa 27. ledna 2016

Můj rok 2015

Mimořádné středeční video je tu. Přemýšlela jsem o tomhle videu docela dlouho. Měla jsem v plánu ho natočit, dokonce jsem měla předběžný scénář na stole už od října. Jenže pak nebylo moc času, do toho přišla nemoc a najednou už byla polovina ledna a každý publikoval video o svém roce 2015. Říkala jsem si, že si ho tedy odpustím a natočím ho příští rok. Pak jsem ale čirou náhodou zjistila, že další video, které zveřejním je už v pořadí dvousté a tak jsem to nechtěla ošidit a pustit vám obyčejné Bez obsahu. Moje shrnutí roku 2015 je tedy tady.

pátek 22. ledna 2016

Úspěchy a průšvihy za Prosinec

Jsou tu poslední úspěchy a průšvihy za rok 2015. Prosinec byl celkem plodný a tak opět přináším jak průšvihy, tak i úspěchy. Opravdu stylové zakončení roku 2015.

pátek 15. ledna 2016

Nákupní košík za Prosinec a Vánoční dárky

Prosincové nákupy nejsou zase tak velké a protože jsem nechtěla vydávat video kolem pěti minut, rozhodla jsem se do něj zahrnout i některé Vánoční dárky, které jsem dostala až po zveřejnění videa, které je jen o mých Vánocích. 

pondělí 11. ledna 2016

Svaté grály 2015

Od Vánoc se plácám někde mezi nemocí a normálním stavem, snad možná proto jsem úplně zapomněla publikovat video se svatými grály za rok 2015. Online mělo být už na Nový rok, ale až dnes mi došlo, že jsem ho nezveřejnila, takže trošku s křížkem po funuse je video připravené ke zhlédnutí právě teď.

pátek 8. ledna 2016

Tutorial Paví královna spolupráce s Lukyho proměny

Vítám Vás u prvního videa v roce 2016 a startujeme stylově spoluprací s Lukym z kanálu Lukyho proměny. Luky mě oslovil ke spolupráci už někdy v říjnu a video mělo běžet už v prosinci. Díky zdravotním problémům jsem ale musela video odložit až na leden. je to takový hezký start do nového roku a doufám, že se Vám bude líbit.