pondělí 29. února 2016

Weleda - Arnikový sprchový gel

Když mě ke konci loňského roku oslovilo zastoupení Vivantis,cz byla jsem nadšená. U E-shop, který má v nabídce nespočetně kosmetických značek a také mnoho jiného, je velkou šancí, že mi k recenzi poskytnou i produkty, které bych si sama od sebe jednoduše nevybrala. A to je něco, co mě na téhle spolupráci tolik baví. Dostanou se mi tak do ruky i poklady od značek, které bych si možná nikdy nekoupila a nebo bych se po nich pídila až ve chvíli kdy by je pochválil někdo jiný. 


Stejnou cestou se ke mě dostal i dnešní produkt Arnika Sport-Duschgel neboli Arnikový sprchový gel od značky Weleda. Jestli mě paměť neklame tak je to vlastně moje úplně první zkušenost se značkou Weleda na vlastní kůži. To, že se jedná rovnou o sprchový gel je pro mě jako pro samozvanou sprcháčovou královnu jen třešinka na dortu. 

pátek 26. února 2016

Bez obsahu 29

Jestli mi něco opravdu jde tak je to jednoznačně testování a spotřebování produktů. Dovoluji si o sobě tvrdit, že jsem jedna z mála youtuberek, které toho měsíčně spotřebují opravdu hodně. Některé holky natáčí video o prázdných obalech nárazově, některé co dva měsíce a většinou mávají nějakou středně velikou igelitkou. Takhle nárazově natáčet já, tak vedle mě nemám igelitku, ale přinejmenším 35L popelnici. Ani dneska to nebude jiné. Opět tu mám hromadu odpadků o kterých vám řeknu svůj názor. 

pátek 19. února 2016

Vlog: Kavárenští povaleči

Na začátku všeho byla diskuze v directu na Instagramu. Po pár dnech se domluvilo setkání. Měla to být snídaně. Sejde se nás cca 10 lidí a zajdeme do kavárny tak na tři čtyři hoďky. Krátce po poledni to rozpustíme. A jaká je realita? Sešlo se nás osm, do kavárny jsme opravdu zašli, ale nebylo to na čtyři hodinky, ale rovnou na celý den. V kafé Přístaf se prý ještě nestalo, aby tam někdo seděl celý den. Naše parta má tedy prvenství a vy si tam určitě také zajděte. Mají tu nejlepší fialkovou limču!

středa 17. února 2016

Co jsem dostala k svátku

Dárkové video je u mě už tradice. Je jasné, že to není o vychloubání, ale spíš o podělení se o radost z dárků a někdo může získat inspiraci pro svůj dárek. Ještě jednou bych tedy ráda poděkovala za přání a za dárečky :-* Děkuji!

pondělí 15. února 2016

Věci, které mě dělají šťastnou

Je to pár dní co naše Šmajda vypustila do světa další tagovku s názvem 10 věcí, které mě dělají šťastnou. I já jsem se zapojila a při psaní bodů jsem zjistila, že deset je sakra málo. Je to zvláštní, pamatuji si doby, kdy jsem nedala dohromady ani pět bodů. Jenže lidi se vyvíjí a otevírají se jim nové obzory, sbírají zkušenosti a asi právě díky tomu všemu bych mohla psát nekonečný seznam toho co mě dělá šťastnou. Protože od jisté doby se dokážu radovat i z té nejmenší maličkosti nebo hlouposti. 


Co mě tedy dělá šťastnou?

pátek 12. února 2016

Úspěchy a průšvihy za Leden

Rok 2016 odstartoval líp než jsem si uměla představit a tak jsem moc ráda, že v dnešním videu nemám jediný průšvih. Začínáme tedy hodně optimisticky a já doufám, že stejně budeme pokračovat i příští měsíc. 

pátek 5. února 2016

Nákupy za Leden

Jsou tu první nákupy v roce 2016. Nakupovat nepřestanu ani letos. Jen mírně upravím název článků z Nákupního košíku na klasické nákupy. Menší kosmetická úprava, které si všimne málokdo. Každá jsme přece zvědavá co si ta druhá koupila a název článku či videa neřešíme. Já Vás nezklamu ani tenhle měsíc, mám toho opět požehnaně.