středa 30. března 2016

Jak skladuji kosmetiku

Už začalo být pravidlem, že s příchodem nového roku začínají chodit dotazy, zda natočím skladování kosmetiky. Je to jedno z nejžádanějších videí vůbec. A i když se od posledního videa moc nezměnilo, rozhodla jsem se video přesto natočit. Snažila jsem se být stručná, protože to má být pouze ukázka toho jak kosmetiku skladuji a ne přehled mojí sbírky. Takže pokud by chtěl někdo detailněji vidět sbírku mám na ní samostatné video, které v případě nějakého většího zájmu mohu natočit znovu aby bylo aktuální.

pondělí 28. března 2016

Novinky k testování: Dermacol

Doufám, že jste všichni ve zdraví přežili dnešní den. V minulosti jsem se zmínila o své spolupráci s vivantis.cz a o produktech, které jsem dostala k otestování.  Mimo Vivantisu spolupracuji i s Dermacolem a produkty obdržené k testování ukazuji ve videu nebo na instagramu. Ne všichni mě tam ale sledujete a tak jsem se dneska rozhodla pro mini post, ve kterém Vám ukážu, co všechno budu testovat a na co všechno se můžete těšit v okénku recenze.

pátek 25. března 2016

To nej: Leden - Březen

Dneska bych Vám v první řadě chtěla popřát hezké a klidné Velikonoce. Doufejme, že nás v pondělí zase nebudou bolet zadnice. Osobně mám v plánu to, co každý rok - dělat že nejsem doma. 

Teď ale k dnešnímu videu. Rozhodla jsem se po neuvěřitelně dlouhé době natáčet "nový" formát videí, kde Vám budu ukazovat oblíbené produkty za uplynulé tři měsíce - to abych jich prozkoušela co nejvíce a vybrala opravdu ty top. Vychází to tedy na čtyři videa ročně a završíme je na konci roku klasicky Svatými grály, tak doufám, že Vás to bude bavit. 

středa 23. března 2016

Co jsem si myslela jako malá

Přijít s nějakým původním videem je dost těžké, ne-li zcela nemožné. Takže když jsem dva dny zpět viděla u Bionky video, kde se dělila o své dětské představy byla jsem nadšená. Ne, že by byla první kdo tohle video natočil, ale je rozhodně první od koho jsem ho viděla a tak jsem se rychle zapojila než se to rozjede i mezi ty větší youtuberky a každý týden ho alespoň jedna zveřejní na své kanále. Doufám, že vás video pobaví a že se podělíte o to, co jste si mysleli jako děti vy. 

pondělí 21. března 2016

Čtvrté narozeniny

Dnes jsou to přesně čtyři roky co jsem na téhle stránce zveřejnila první článek. Nebyl to můj první blog a tak jsem si ani nedělala iluze, že by blog slavil druhé natož čtvrté narozeniny. 
 Mám Vás tu něco přes sto pravidelných čtenářů a myslím, že s mým nepravidelným přispíváním a obsahem je to víc než dost. 


Za čtyři roky se toho změnilo spousty (nejen vzhled blogu). Na začátku jsem se spoléhala pouze na psaní, pak jsem přidala videa, která měla být jen občasná a teď jsou to hlavní, zatímco psaní stagnuje. Přesto se nechci vzdát těch okamžiků, kdy si v létě brzo ráno sednu s počítačem a hrnkem kafe na terasu a za doprovodu zpěvu ptáků buším do klávesnice. 
 Stejně jako většina lidí s koncem roku nebo narozeninami bilancuje co se za uplynulý rok podařilo a co ne, tak i já se dnes chci rozepsat o tom co mi působení na internetu dalo/naučilo a naopak vzalo.

pátek 18. března 2016

Bez obsahu 30

Máme tu další kulaté číslo u videa Bez obsahu. Jsem moc ráda, že Vás tenhle formát stále baví. Doufám, že i dnešní díl Vám udělá radost.

středa 16. března 2016

Reakce na staré fotky

Dneska tu pro Vás mám takové zpátky do minulosti a ukážu fotky z dětství a mých pubertálních let. Jaké jsem měla vlasy, jak jsem se oblékala...

pondělí 14. března 2016

Ve vínu je pravda

Ve vínu je pravda a všechno se děje z určitého důvodu! Já na to věřím, vždy jsem v to věřila a proto víno téměř nepiju. Někdy totiž víno odhalí pravdu příjemnou a někdy hotovou noční můru. Dneska to bude ten druhý případ.


Začalo to nevinně jen pozváním do naší oblíbené kavárny. Dlouho jsem nebyla někde posedět. Nebudu lhát, už mě to tolik netáhne po barech jako dřív a mnohem radši si v pátek večer pustím film nebo stříhám video než abych šla někam na panáka. Teď jsem se nechala ukecat nejen k tomu abych někam šla, ale abych místo panáků nebo piva zkusila víno. Nenávidím víno! Jediné co dokážu jakž takž pít je růžové Lambrusco nebo Avanti za pár kaček z Tesca. Nic takového v kavárně nemají, takže jsem se hecla, že dám bílé, protože s červeným už mám špatnou zkušenost od prváku na střední.

pátek 11. března 2016

středa 9. března 2016

Přidání druhého křestního jména

Asi málokomu uteklo, že jsem si v lednu splnila sen a přidala si ke svému dosavadnímu křestnímu jménu Veronika ještě druhé křestní jméno Sandra. O tom jak jsem se k té Sandře dostala už jsem mluvila tolikrát, že už to některým určitě leze na nervy. Dnešní video, ale není o cestě jak jsem své druhé jméno vybrala, ale o tom co všechno jsem musela zařídit abych své druhé jméno měla oficiálně zapsané v rodném listě. Co tedy všechno musíte absolvovat pokud chcete druhé křestní jméno a kolik to vůbec stojí? Odpovědi na otázky přináší právě dnešní video. 

pátek 4. března 2016

Nákupy za Únor

Nejkratší měsíc v roce máme za sebou a tak můžu opět do světa vypustit další nákupové video. Je toho opět hodně, ale většinu jsem stihla nakoupit ještě poslední týden v lednu kdy jsem měla nákupové video už natočené a sestříhané. Takže vlastně jsem v únoru ani tolik neutrácela. 

středa 2. března 2016

Vlog: Youtubeři v Yam Yam

Netrvalo dlouho a je tu další vlog.  O vlogy si hodně píšete a já je i docela ráda natáčím. Vlastně je natáčím moc ráda, ale ne vždy je co natáčet. naštěstí se mi diář začíná plnit akcemi na které bych vás moc ráda vzala sebou tak doufám, že mi všechno vyjde.