pátek 29. dubna 2016

Nákupy za Duben | Oblečení

Přátelé a kamarádi opět jsem utrácela! Ano já vím, to nikoho nepřekvapuje. Stejně jako minulý měsíc jsem se do toho opřela a tak tu mám samostatné video plné oblečení. 

středa 27. dubna 2016

Nikdy jsem ...

Dnes poprvé mám ve videu hosta a rovnou i alkohol. Oblíbená hra Shopaholic Nicol v mém a Terky podání. Doufám, že nikoho nepohorší můj hrozný smích a přítomnost alkoholu ve videu.

pondělí 25. dubna 2016

Bambusový kartáček Ecoheart


Někomu se asi může zdát jako naprostá zbytečnost recenzovat zubní kartáček, ale já jsem toho názoru, že tenhle si opravdu pár řádků zaslouží. Můj názor možná už znáte z videa Bez obsahu 31.


Kartáček Eco heart jsem koupila na Dyzajn Marketu za cca 150 korun. Líbil se mi hlavně nápad, že je vyroben z bambusu. Na stránkách ecoheart.sk se můžete dočíst, že se vyrábí ručně v Číně, kde bambus roste hojně a hlavně rychle (proč nevyrábět přímo u zdroje?!). Tělo kartáčku je vyrobeno jak už bylo zmíněno ze 100% bambusu a štětiny jsou nylonové v několika barevných provedeních (černá, fialová, zelená, růžová a žlutá). Koupí kartáčku se navíc přispívá na neziskové projekty, což si myslím, že je fajn.

pátek 22. dubna 2016

Bez obsahu 31

Je tu další pátek a s pátkem přichází vždy pravidelné video. A protože minulý pátek běželo video o úspěších a průšvizích tak jako vždy následují spotřebované produkty. Tentokrát o něco kratší než jindy, ale i tak doufám, že se Vám bude video líbit.

středa 20. dubna 2016

Jak si žiju #9

Přeji všem krásné středeční ráno. Po delší době to bude článek ze série Jak si žiju. Nebude to ale v té klasické podobě jak je zvykem. Žádné popisování jednoho dne. Dneska na pár řádcích zmíním co se děje poslední tři týdny.  Je toho poměrně dost, ale já chci zmínit jen pár bodů. O tom, že už nemám ve svém životě nejlepšího kamaráda, už jsem psala a je to informace starší tří týdnů, přesto mám pocit, že s jeho odchodem odešlo i štěstí, které jsem prožívala.


Přítel mi odletěl pracovně do zahraničí na delší dobu, takže jsem tu trošku jako slaměná vdova a potácím se od jednoho k druhému.  V tuhle chvíli jsem si říkala, že už jsem velká holka a že takové věci se prostě stávají a já je nějak překonám.               

pondělí 18. dubna 2016

Swap s Blankou z Beauty Koktejl

Konečně přišla řada i na mě a Blaničku co se týče výměny balíčku. Někdy v lednu totiž Šmajda vymyslela, že by mohla nalosovat dvojce a poslat si balíčky. Zatímco Šmajda měnila balíček s Bárou, Milan s Jájou a Verunka s Bájou já jsem si lámala co poslat Blaničce. A jako to dopadlo se můžete podívat tady a co jsem našla v balíčku já můžete zase vidět o kousek níž. 

pátek 15. dubna 2016

Úspěchy a průšvihy za Březen

Tentokrát to bude takové smutnější. Snažila jsem se být alespoň z velké části dobře naladěná, ale bohužel zatoulaný kocour mě prostě trápí a jsem poslední dny opravdu skleslá a bez energie. Snad se to ale brzy změní. 

středa 13. dubna 2016

Rtěnkový tag

Hodně žádané video byla sbírka mých rtěnek. Rtěnek mám hodně ale prakticky o žádné z nich neumím poutavě mluvit. Chtěla jsem vám ale vyjít vstříc a tak jsem sesbírala otázky a udělala jsem přehlídku mých rtěnek pomocí tagu. Neukážu vám sice všechny ale velkou většinu z nich určitě ano. Chtěla jsem je také všechny jednotlivě nafotit a popsat odstíny jako jsem to už dělala tady, ale nevím proč i s lepším osvětlením a foťákem jsou všechny červené na všech fotkách úplně stejné. Třeba to do příště vychytám a budete se moct těšit na článek. 

pátek 8. dubna 2016

Nákupy za Březen | kosmetika

Jak už jsem říkala, v březnu jsem hodně nakupovala a proto jsem nákupy rozdělila na dvě části. Dnes tedy ta část s kosmetikou.

středa 6. dubna 2016

Vykecávačka: odpovědi na otázky

Dneska je tu video na přání. Dostala jsem nějaké otázky a přání bylo odpovědět na ně ve videu a tak vzniklo první "ask" video u mě na kanálu. Doufám, že se bude alespoň trošku líbit.

pondělí 4. dubna 2016

Zelené líčení s paletkou Chaos

Už delší dobu tu nebyl žádný líčící článek a tak je načase to trochu napravit. S příchodem jara mám chuť na barvy. Já na ně mám tedy chuť celý rok ale na jaře je ta chuť nějaká větší. A nic bláznivějšího než Chaos paletku od Makeup Revolution doma nemám. Právě proto jsem dnes sáhla zrovna po ní. 

pátek 1. dubna 2016

Nákupy za Březen | Oblečení

Tenhle měsíc si přijdou milovníci nákupů na své. Tenhle měsíc vyjdou celkem dvě videa a to první s oblečením si dáme hned dneska. Tak snad Vás nějaké kousky zaujmou.