pátek 20. května 2016

Bez obsahu 32

Asi nemá cenu psát stále to samé dokola. Další měsíc pryč a další várka prázdných obalů je zde. Snažila jsem se aby to bylo svižnější, ale zase jsem se rozkecala. U mě už klasika.

pátek 13. května 2016

Úspěchy a průšvihy za Duben

Máme tu další pátek třináctého. Podle mého průzkumu je to pro mě osobně nešťastný den. Opravdu co pátek třináctého to nějaká smůla. Nechám se tedy překvapit co mě dneska potká a vy zatím můžete sledovat Úspěchy a průšvihy za minulý měsíc. 

pátek 6. května 2016

Nákupy za Duben

Nejspíš už jsem to říkala, ale ten čas neuvěřitelně letí. Je začátek května a s ním jsou tu i nákupy za uplynulý měsíc. Myslela jsem si že když toho tentokrát nemám hodně že to bude krátké video, ale já se zase tak rozkecala že si u toho stačíte i najíst a nalakovat si nehty. 

středa 4. května 2016

Zase se to nepovedlo...

Po delší době tu mám opět sestřih nepovedených záběrů z natáčení videí. Jeden by řekl, že cvik dělá mistra a po téměř třech letech už se dokáže pokazit máloco.. Opak je pravdou a tak doufám, že se pobavíte stejně dobře jako u předchozích dílů. 

pondělí 2. května 2016

Urban Decay - Gwen Stefani

Dneska zabrousím mezi své paletky a zblízka se podíváme na Gwen Stefani od Urban Decay. Kdo mě sleduje déle, tak ví, že jsem ji dostala k Vánocům. Musím říct, že se mi paletka líbila už z promo fotek a slintala jsem u každého videa kde se objevila.


Moje radost nebrala konce když jsem ji našla pod stromkem. Jenže po čtyřech měsících mě to nadšení nějak opouští. Než se ale dostaneme k jádru pudla začneme jako vždy od začátku a to konkrétně obalem.