pondělí 27. června 2016

Dermacol Angelash

Dermacol mě už nějakou dobu zásobuje řasenkami a já je vždy uklidila do zásuvky s tím, že je otevřu až ve chvíli kdy mi nějaká dojde. U Angelash jsem udělala výjimku a otevřela ji hned jak dorazila.



pátek 24. června 2016

Rozhledna Špulka


V prvním tipu na výlet Vám chci doporučit poměrně novou rozhlednu Špulku. Její název má co do činění s jejím vzhledem. Najdete ji nedaleko obce Lbosín u Divišova.


V blízkosti je možnost bezplatného parkování, kde také začíná Naučná ptačí stezka, která vede podél zhruba kilometr a půl dlouhé cesty až k rozhledně. Hádání jmen ptáků podle obrázku může být skvělá zábava nejen pro děti, ale i pro dospělé (zvlášť pokud jako někdo znáte jen cca deset jmen).

středa 22. června 2016

Testuju s Dermacolem novinky léta

Přeji Vám krásnou slunečnou středu a příjemný přelom týdne. Dneska Vám chci v rychlosti ukázat balíček, který mi včera přišel od Dermacolu. Normálně si seznámení s novinkami na testování nechávám do videa, ale myslím, že už většina zaznamenala, že teď to bude s videi takové všelijaké a nerada bych pak produkty někam zašantročila a zapomněla je ukázat. 

pondělí 20. června 2016

Růžovo fialově s Vice paletkou

Asi málo komu uteklo, že jsem si naprosto zamilovala výroční XX Vice paletku od Urban Decay. Nejenom, že mě nadchla barevná skladba ale si samotná konzistence a pigmentace stínů. Mohla bych sepsat celou A4 ód na tuhle paletku. Nebudu Vás ale unavovat a tak si jen v rychlosti shrneme dnešní líčení právě s touto paletkou. 


Pro dnešní líčení jsem použila kombinaci růžových a fialových stínů, protože ty považuji z paletky za nejhezčí. 

pátek 17. června 2016

Úspěchy a průšvihy za květen

Po menší odmlce jsem tu s novým videem, ve kterém se dozvíte co je u mě nového, proč videa teď nevycházela a zda vycházet ještě budou.

středa 15. června 2016

Avon Pochod 2016


11. června je za námi a s ním i 16. ročník Avon pochodu za zdravá prsa. Oproti loňsku bylo příznivější počasí i cíl cesty. Loni bylo neuvěřitelné vedro a cílem byl Rohanský ostrov bez možnosti stínu. Letos bylo polojasno, sem tam kráplo a 28 300 lidí zamířilo na Štvanici kde byl i dostatek stromů a s nimi spojený stín. 

pondělí 13. června 2016

Dermacol - Hyaluron wash cream

Přednedávnem jsem od Dermacolu dostala doslova růžový balíček. Krom krému na ruce, který ještě nepoužívám, tam byla i novinka v podobě jemného čistícího krému. Původně jsem si myslela, že se jedná o klasický gelový odličovač do sprchy, které mám moc ráda, ale po prozkoumání obalu jsem byla vyvedena z omylu a trochu jsem produkt už předem odepsala. Chyba!



středa 8. června 2016

Co si vzít na Avon pochod

Dnešní článek měl být původně video. Takové oddychové co by se mělo brát s nadsázkou (alespoň trochu). Jenže mě poslední dobou na videa moc neužije a tak jsem tu s článkem co si vzít na Avon pochod.


Začnu oblečením. Určitě nevyrážejte bez trička, které slouží jako vstupenka a pořídíte ho za cenu 399 korun u své Avon Lady, ve vybraných prodejnách nebo přímo na startu pochodu. 
Spodní díl outfitu nechám na vašem uvážení, ale já osobně se řídím heslem, že je lepší zmoknout v kraťasech než se uvařit v kalhotech. 

pondělí 6. června 2016

Broskve kam se podíváš



Myslím, že bych jen těžko hledala někoho, kdo nezaznamenal mánii kolem nové paletky Too Faced Peach. Instagram i YT zahlcují fotky a tutoriály s touto paletkou a tak bylo jasné, že i já propadnu davu a podobný look vyzkouším. Too Faced mě zatím nechává chladnou. Paletka se mi sice líbí, ale zase si říkám, že podobné odstíny jistě mám a nepotřebuji další paletku. 

středa 1. června 2016

Kdy jindy než teď

Blog už mi tu skomírá nějakou tu dobu. Když jsem ho zakládala, přispívala jsem denně, pak obden a pak jsem to ustálila na příspěvek v pondělí, středu a pátek. Nějakou dobu to ale nefunguje ani takhle. Není to jen nedostatkem času, ale i nějakou mou osobní krizí a neschopností vyplodit něco smysluplného i kdyby se mělo jednat třeba jen o recenzi. Pokaždé jsem si říkala, že to udělám zítra, pak pozítří a když už jsem sedla k notebooku tak jsem měla v hlavě prázdno a nedala dohromady ani obyčejnou větu. 


Osobně tomu říkám tvůrčí krize nebo syndrom vyhoření i když vím, že od té skutečné podstaty věci se to dost liší a tak hrozně špatně na tom ve skutečnosti nejsem. Poslední dva měsíce jsem jak na horské dráze nahoru a dolů a tak nějak si pořád říkám tak zítra začnu a bude to jinak a ono není. 

Přijde vám to zmatené a moc nechápete o co mi zase jde? Nevadí! Mám v hlavě takový zmatek, že ani doktor by to neporovnal. Život mi přinesl zase pár zkoušek a já se teď opět nějak motám v bludném kruhu a říkám si co budu dělat dál. Věci, ze kterých jsem byla dlouhou dobu nadšená mi najednou radost nedělají a já se snažím najít jiný směr a jinou motivaci. 

Právě dneska jsem si řekla, že si sednu a něco napíšu a překvapivě to není tak složité. Na papíře už mám i hrubý náčrt toho co bych v dohledné době chtěla napsat a to nejen recenze ale i nápady na výlety o kterých už jsem psala na instagramu. 

Tak nějak doufám, že i když jsem to tu dost flákala pořád tu zůstal někdo kdo si těchto pár řádků přečte a bude mi motivací k psaní další a doufám, že pravidelných článků.