pátek 29. července 2016

Paletkový tag

Už je to pěkná doba co jsem sepsala svůj první Paletkový tag a tak jsem si říkala, že by nebylo na škodu ho zase trošku oprášit a zaktualizovat. Tentokrát prostřednictvím videa.

středa 27. července 2016

Pečujeme o nožky s Dermacolem

Není to tak dávno, co jsem Vám ukazovala balíček od Dermacolu plný letních produktů a už tu mám další. A to se ještě v brzké době můžete těšit na recenzi produktů na a po opalování, které jsem dostala ještě před začátkem léta. Dnešní balíček je zaměřený čistě na péči o nohy a tak tu mám rovnou tři produkty a jako bonus voděodolný tělový zkrášlující makeup na nohy v odstínu Caramel. Právě na poslední zmiňovaný produkt brzy vyjde recenze. Před časem jsem si ho sama koupila v drogerii ve výprodeji za 49 korun, ale až když se objevil v balíčku, konečně jsem se rozhoupala k testování.


Zpátky ale k produktům na nohy. Určitě víte, že já si na péči o chodidla potrpím, a jestli něco nesnesu tak jsou to ztvrdlé paty. V létě ráda nosím sandálky a do těch patří upravené nohy. Sadu od Dermacolu jsem tedy doma přivítala s otevřenou náručí a hned jsem ji začala testovat. Do konce léta tak zde najdete můj názor i na tyto produkty.

pondělí 25. července 2016

Chaos ve vedru

Výrazné a barevné líčení. To je moje! Říkám to pořád a myslím, že už jsem s tím otravná. Jenže taková jsem zkrátka já. Nemůžu si pomoc ani v těch největších vedrech a klidně si dám tu práci s budováním hodně barevného líčení. A když barevné a výrazné tak tu nesmí chybět má nejbláznivější paletka Chaos od Makeup Revolution. 


Začneme jako vždy od vnitřního koutku kam přišel  žlutý stín  Super Y následován oranžovým stínem Tom Tom. Pro ztmavení vnějšího koutku byl použit růžový stín Pink Obsessed, kterým jsem vykreslila i záhyb oka po celé délce. Následovala černá linka od Essence v odstínu 01 Midnight in Paris jejíž konec jsem zvýraznila modrým stínem Over-bored a stáhla ho i na spodní linku. 

pátek 22. července 2016

Neštětická hora

Najdete ji na seznamu rozhleden, ale jde spíš o památník selského povstání z roku 1627, které nemělo dobrý konec. Na rozdíl od jiných rozhleden není Neštětická hora tak známá a frekventovaná. Je to nejspíš i proto, že je z jedné její strany výhled znemožněn vzrostlými stromy. Přesto určitě stojí za návštěvu. Nevím, jak to máte Vy, ale mě staré budovy fascinují a vždy na mě dýchnou zvláštní atmosférou, proto je doslova vyhledávám a dokážu je hodiny a hodiny fotit nebo u nich jen sedět.


Neštětickou horu najdete u silnice z Neveklova do Benešova a  jedná se o nejvyšší kopec na Benešovsku. Dostanete se tam autobusem do zastávky Neštětice nebo autem. Přímo naproti zastávce je dostatečně velká odstavná plocha k zaparkování několika aut.

pondělí 11. července 2016

V hlavní roli Color tattoo

S létem přišla opět chuť a hlavně potřeba vytáhnout Color tattoo.  Krémové stíny jsou na léto zkrátka ideální. Drží se mnou totiž krok ať už jsem u vody a nebo se jen potím.


Pro dnešní líčení jsem zvolila růžové v odstínu 66 Pink Gold pro vnitřní koutek. Za růžovou jsem hned posadila světle modré s odlesky právě do růžové, které nesou název 87 Mauve Crush. Vnější koutek je ztmaven odstínem 15 Endless Purple, který je rovněž i na lince spodní.

pátek 8. července 2016

#BYTSAMSEBOU

Celkem nedávno přišel Vivantis s kampaní #BYTSAM SEBOU. Hlavním cílem je ukázat ostatním kdy se cítíme být sami sebou. Ať už jde o nějaké módní, kosmetické nebo osobní přiznání. Zkrátka něco co je pro Vás typické, ale okolí to může připadat divné a zvláštní. 


Do kampaně se může zapojit každý nejen blogeři a youtubeři. Veškeré informace najdete v tomto videu. A co za to, že na sebe něco prásknete? 

Všechna videa vydaná do 12. července 2016 budou sdílena na sociálních sítích eshopu Vivantis a pět autorek nebo autorů nejpovedenějších videí získají poukaz na nakup na vivantis.cz v hodnotě 1000 korun a dalších 5 vyhraje kosmetický balíček. Můžete být také pozváni na fotostory v rámci sNového dne.

Stačí jen natočit krátké video s "přiznáním" kdy jste sami sebou. Pojetí videa a jeho délka je čistě na Vás. Do názvu zakomponujte #bytsamsebou a stejný hastag použijte i při sdílení na FB či IG. A jako poslední odešlete odkaz na video na mail blogerka@vivantis.cz

Pokud nemáte youtube použijte proklikněte se přímo sem a nebo sem.




pondělí 4. července 2016

Výrazné líčení s Vice paletkou

Vice paletku od Urban Decay jsem si zamilovala a tak jsem tu s její pomocí s dalším líčením. Abych ale nelhala nebudete to dnes jen od Vice paletce ale také o paletce Chaos od Makeup Revolution a barevné lince od Gabrielly Salvete. Inspiraci k dnešnímu líčení jsem si odnesla z tutoriálu Lucky GetTheLouk.


Bázy pod stíny vynechávám málokdy. Je to hlavně proto, že mi málokteré stíny vydrží bez hnutí déle jak pár hodin. Dnes mám jako základ pro stíny dvě tužky 04 White od Essence, která přišla na první třetinu vnitřního koutku a černou 01 Black is Black od značky Rival de loop young, kterou jsem nanesla na zbytek víčka.