středa 31. srpna 2016

Jak si žiju #14 Zoo Ostrava a odjezd domů


Netradičně Vám přeji krásný středeční večer. Dneska je tu poslední díl vyprávění o naší dovolené, ale nemusíte smutnit, mám v rukávu další výlety. V pátek se můžete těšit hned na další, ale to bych předbíhala. Možná jsem tak trochu v minulém článku slíbila video, ale musím se omluvit. Z pořízeného materiálu nejsem schopná sestříhat video, které by mělo hlavu a patu a já s ním byla spokojená. Takže dnes to bude opět o fotkách, ale věřím, že i tak budete mít radost a že Vás to bude bavit. 

pondělí 29. srpna 2016

Hempz set - pro větší objem

Krásný pohodový pondělní večer. Není to tak dávno co se mi do ruky dostaly produkty od značky Hempz. Z jejich nabídky jsem si vybrala set pro zvětšení objemu, protože ten mým vlasům chybí a také už jsem vyzkoušela spoustu přípravků, takže bylo s čím porovnávat. Šampony slibující objem jsem vždy kupovala v drogerii a zajímalo mě zda dražší vlasová kosmetika dokáže zázraky nebo je to jen další tahák na peníze. Než se ale podělím o výsledky řekneme si něco málo o samotné značce, složení a obalu. 


Značka byla založena v roce 2002 v Americe a podstatou myšlenky je využití 100% čistého přírodního konopného oleje. Velká část produktů neobsahuje parabeny, lepek a všechny výrobky jsou 100%  veganské. Šampony neobsahují sulfáty a výrobky se netestují na zvířatech. 

středa 24. srpna 2016

Jak si žiju #13 Hradec nad Moravicí, Raduň a Seznamka

Krásné středeční ráno přátelé. Je tu již čtvrtá středa v měsíci a je tu čas na další část naší dovolené. Pomalu a jistě se blížíme do konce. Takže bych měla začít stříhat pořízené záběry, aby mohly příští středu vyjít. Zpět k dnešnímu příspěvku, který se bude týkat pátku a pár slovy tu shrnu i sobotu. 


Na páteční program jsem se těšila snad nejvíc. Tedy ne, že bych se na ostatní dny a programy těšila méně, ale zkrátka jak je na programu zámek nebo hrad jsem natěšená jak dítko na Ježíška. Tentokrát byl v plánu zámek Hradec nad Moravicí a Raduň.

pondělí 22. srpna 2016

Západ slunce s Rio Rio

Nedávno byla pro mé líčení inspirací Lucka z Get The Louk. U dnešního líčení jsem se nechala inspirovat Verunkou z Maybeitsbaby. Verunku mám zkrátka co se týče inspirace nejraději. Dokáže vykouzlit kombinaci, která by mě zkrátka při pohledu na paletku ani nenapadla. Ona pro své líčení použila paletku Sleek Circus já sáhla po Rio Rio. 


Asi nemusím nijak dlouze popisovat, že jsem pleť upravila obvyklým způsobem pomocí makeupu od Gabriella Salvete a pro zamaskování nedokonalostí použila korektor od Maybelline v odstínu 15. Samozřejmě jsem vše nezapomněla zapudrovat pudrem od Dermacolu v odstínu Light.

pátek 19. srpna 2016

Bez obsahu 33 - produkty, které kupuji stále znovu

 Přeji všem krásné páteční ráno. Po delší době tu máme další díl Bez obsahu. Protože jsem si před vydáním prvního dílů nějakou dobu prázdné obaly syslila a pak je ukazovala ve videích po deseti kusech začalo se mi to tu časem hromadit a hromadit. Nepomohlo ani navýšení produktů na jedno video ani speciální vydání a tak jsem se rozhodla prohrabat tu obrovskou hromadu odpadků a vybrat z ní to, co kupuji stále dokola. Tyhle produkty Vám ukážu v dnešním videu naposledy a víc už je ukazovat nebudu aby se to stále neopakovalo do zblbnutí. 

středa 17. srpna 2016

Jak si žiju #12 Pustevny, Radegast a Landek

Krásné středeční ráno. Jak jsem slíbila jsem tu zpět s pokračováním o naší dovolené. Dnes to možná bude i o něco delší. Mám v plánu sfouknout středu i čtvrtek tak uvidím jak to půjde.


Stránky Valašského muzea v přírodě také odkazují na další "svou" část a to Pustevny. Tam jsme zamířili ve středu po snídani u které se mě přítel mezi ukusováním rohlíku s marmeládou zeptal jestli si ho vezmu. Fórkař.

pondělí 15. srpna 2016

Kosmetické štětce E style

Už to bude rok, co jsem si ze dne s Lu přinesla domů tyhle cestovní štětce od značky E style. Chtěla jsem je pořádně vyzkoušet a myslím, že po roce používání už k nim mám co říct.


Začneme ale obalem. Jedná se o penál v růžové barvě s natištěným logem v bílé barvě. Není to nic, co by nadchlo, ale určitě to neurazí. Na cesty mi to přijde naprosto ideální. Kdybych chtěla být hnidopich, přeci jenom bych si něco našla. Štětce jsem dostala zdarma a tak nehledám mouchy, ale chtěla bych zmínit, že nevypadá moc dobře, když obal přijde už nějak poškozený. V tomto případě je na pouzdru natištěno kus čárového kódu. Pokud bych objednávala štětce pro někoho jako dárek, určitě by mě tohle poškození naštvalo.


pátek 12. srpna 2016

Úspěchy a průšvihy za Červenec

Tak už je to tady. Je srpen a tudíž druhá polovina roku v plném proudu a já už jsem zase o rok starší. Mám za sebou 14 dní dovolené a vlastně ani žádný pořádný úspěch ani průšvih. Dnes to tedy bude jen takové pohodové povídání.

středa 10. srpna 2016

Jak si žiju #11 Valašské muzeum v přírodě

V dnešním článku ze série Jak si žiju, budu pokračovat naší dovolenou. Z minulého dílu víte, že jsme zamířili do blízkosti Havířova. Navážu tedy tam, kde jsem minule skončila.



Na úterý jsme už program vymyšlený měli. Přítel mi chtěl ukázat Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm. Kam jsme vyrazili hned po snídani. K té jsem si po hodně dlouhé době dala hemenex. Miluju tyhle dovolenkový snídaně, kde dostanete na nějaký způsob udělaná vajíčka a dojíst se můžete rohlíkem s marmeládou. Během snídaně jsem se trochu bála o počasí. Venku bylo šero a mlha. Obsluhující slečna mi vysvětlila, že je to normální vzhledem ke smogové situaci, ale že venku je teplo a než dojedeme na místo, bude už sluníčko. Měla pravdu. Cesta do Rožnova nebyla zase tak dlouhá a sluníčko se mezitím ukázalo v plné síle.

pondělí 8. srpna 2016

Modrá Supernova

Myslím, že tu dlouho nebylo líčení s modrou v hlavní roli. Abych pravdu řekla ani já sama často modrou nevyužívám ve větší míře. Myslím, že spousta lidí má modrou barvu v líčení spojenou hlavně se staršími ročníky. Myslíte, že ne? Zkuste si chvilku sednout a zamyslet se, kolikrát jste v obchodě, v autobuse nebo na poště potkali starší dámu která měla modré stíny nebo alespoň modrou linku. Myslím, že se traduje, že za komunistů to byl nejrozšířenější odstín tužek nebo normálních stínů. Ale pryč od zamyšlení k dnešnímu líčení s paletkou Supernova od Sleek. 

pátek 5. srpna 2016

Nákupy za Červenec

Nemůžu uvěřit, že už je srpen a tím už je skoro i konec léta. Přijde mi, že čím jsem starší tím rychleji ten rok utíká. Červenec utekl tak rychle, že jsem si nestihla ani nic pořádně koupit a tak jsem nákupy doplnila i produkty ze spolupráce.

středa 3. srpna 2016

Jak si žiju #10 - dovolená

Už si ani nepamatuji, kdy vyšel poslední článek ze série  Jak si žiju, a protože tyto články jsou celkem oblíbené, alespoň podle odezvy, rozhodla jsem se to napravit a vzít Vás sebou na svou první dovolenou s přítelem. Ač já si přála jet na Lipno, on zvolil konec republiky a zarezervoval hotel v Havířově. Asi se ptáte, proč Havířov? Odpověď je jednoduchá. Přítel se mě totiž během dovolené rozhodl představit rodině.


Je tedy pondělí 25. Července a já mám narozeniny. Je to zároveň i datum našeho odjezdu. Budík zvonil už v půl sedmé. Já musela vstávat a přítel mohl spát až do osmé. Jsem zkrátka ráno zpomalená jako animovaný film a vše musím zkontrolovat, jestli něco nechybí. Taky si musím povinně spolknout Kinedryl. Cesta bude dlouhá přes tři hodiny a mě se už po hodině jízdy dělá zpravidla špatně.

pondělí 1. srpna 2016

Sefiros - Marulový olej

Před nějakou dobou mě oslovilo zastoupení Vivantis.cz zda bych nechtěla ozkoušet horkou novinku v podobě 100% Marulového olej od značky Sefiros. Oleje jsem nijak zvlášť nikdy nepoužívala, ale bylo to krátce poté, co jsem propadla Bi oilu a tak jsem kývla. Hned v úvodu musím prásknout, že svého rozhodnutí nelituji. Hodně mě k vyzkoušení také navnadila Bára z kanálu Barušminky, která ho zkoušela a říkala, že se jí zlepšila pleť. S pletí mám od vysazení prášků problémy a sotva jsem uzdravila jeden pupínek, hned se o dva centimetry dál ukázal nový a ještě větší.


Marulový olej je vyroben za studena lisováním semen z  marulového stromu. Je vhodný na pleť, vlasy, nehty, nehtovou kůžičku, masáže nebo podrážděnou pokožku po opalování. Já ho nejvíce využívám právě na pleť.