pondělí 26. prosince 2016

Co jsem dostala k Vánocům 2016

Jako tradičně přináším video s dárky k Vánocům. Říká to každý a říkám to i já. Není to vytahování. Jen se chci podělit o radost z dárků a možná někomu vnuknout nápad na dárek nejen k Vánocům. Sama tenhle typ videí mám ráda a čerpám z nich inspiraci a tak doufám, že stejně jako v předchozích letech se to i tentokrát obejde bez ošklivých komentářů.

pátek 23. prosince 2016

Svaté grály 2016

Jako každý rok tak i letos tu mám shrnutí té nejlepší kosmetiky, kterou jsem za těch 12 měsíců vyzkoušela. Na rozdíl od minulých videí jsem se tentokrát rozhodla neukazovat Vám produkty, které už jsem ukazovala několikrát,ale pouze ty, které jsem si nově zamilovala v roce 2016.

pondělí 19. prosince 2016

Essenté: Micelární voda, Mycí emulze a Jemný pleťový peeling

Minulé pondělí jsem psala o setu péče o akné od značky Essenté a dnes pro Vás mám pokračování. Kromě setu jsem obdržela i Micelárnívodu 3 v 1, Mycí emulzi s AHA kyselinami a Jemný pleťový peeling.


Začnu produktem, který mám už vypotřebovaný a který si získal z této trojce mé srdce nejvíc a tím je micelární voda 3 v 1.

pátek 16. prosince 2016

Bez obsahu 37

No a je to tady, poslední video se spotřebovanými produkty je tu. Přemýšlím jak to bude s tímto konceptem videí do budoucna. Přeci jenom před časem jsem se rozhodla nezařazovat zas a znovu produkty, které kupuji dokolečka a těch nových není zase taková hromada abych toto video o větším obsahu recenzí vydávala každý měsíc. Tak si tak přemýšlím zda dělat kratší videa a nebo vydávat Bez obsahu každé dva nebo tři měsíce. 

středa 14. prosince 2016

Milý Ježíšku ...

Už jste si napsali Ježíškovi? Už máte dárky pro své blízké? Já kupuji dárky průběžně celý rok a to z prostého důvodu. Pracuji v obchodě a tak zatímco lidé začínají bláznit, lítat a tlačit se v obchodech 14 dní před Štědrým dnem, já už musím být na té druhé straně a vybrané dárky markovat a balit. Na předvánoční tlačenice nemám zkrátka čas. 
Letos to uteklo strašně rychle a já vlastně ani pořádně nevím co si přát. Jistě, že si něco přeju, ale spíše jsou to věci nákladnější a ty bych si radši koupila za své peníze než aby jsem očekávala, že mi je koupí rodina. Je nás hodně, mám ještě další tři sourozence a ty už mají povětšinou své rodiny a děti. Mamka kupuje dárky úplně vše včetně našich sousedů, tak je asi jasné že si nemohu k Vánocům napsat o auto. Přiznám se bez mučení, že jsem si mamce řekla o přívěsek na Pandoru, abych na ni měla památku. O nic dalšího jsem si nikomu neříkala, ale i tak se s Vámi chci podělit o seznam přání, která bych si chtěla do příštích Vánoc splnit třeba i já sama.

pondělí 12. prosince 2016

Essenté: Set pro intenzivní péči o akné

Před pár měsíci jsem díky Hance z kanálu Pelican Beauty dostala možnost vyzkoušet značku Essenté. Do té doby jsem tuto značku vůbec neznala, o to víc jsem se na její testování těšila. Essenté je profesionální kosmeceutickou značkou, jejíž celý vývoj i výroba probíhá na území České republiky.



K testování jsem obdržela set pro intenzivní péči o akné, který je zaměřen na eliminaci příčin vzniku akné, redukuje tvorbu kožního mazu a podporuje regeneraci pleti. Vhodný je pro problematickou, mastnou pleť se sklonem k akné.

Set se prodává v dárkové krabičce a obsahuje tři produkty o 100 a 50 mililitrech. Všechny produkty jsou baleny v plastových obalech s jednoduchým potiskem.

pátek 9. prosince 2016

Úspěchy a průšvihy za Listopad

Úplně poslední úspěchy a průšvihy v tomto roce jsou tu. V práci je to hektické, s přítelem řešíme nové bydlení a já jsem z toho všeho onemocněla a vyrašilo mi několik oparů. Takže ve videu vypadám jak vypadám. Jsou zkrátka dny, kdy ani makeup nezamaskuje, že bych nejraději zalezla do postele a spala jako zabitá.

středa 7. prosince 2016

Vánoční výzdoba

Vánoce jsem poslední roky celkem statečně ignorovala. Dokonce jsem ani stromek nezdobila. To až Youtube a záplava Vánočních videí a fotek mě nějak "nakazila". Nebýt toho, že je to období kdy jsem od rána do večera v práci tak bych si je i užívala naplno. Takhle se jen modlím aby to do toho 24 uteklo co nejrychleji a já měla svatý pokoj a zaslouženě se zakousla do řízku a přecpala se salátem.

pondělí 5. prosince 2016

Weleda: Ochranný měsíčkový balzám

Už je to delší dobu co mi Vivantis zaslal Měsíčkový ochranný krém od značky Weleda. Ze začátku jsem byla trochu v rozpacích, zda produkt využiju, ale nakonec byla moje obava zbytečná.


Měsíčkový krém byl vůbec mojí první zkušeností se značkou Weleda. Díky svému složení (měsíček v bio kvalitě, včelí vosk, tuk z ovčí vlny, mandlový olej..) je vhodný pro děti a to už od miminek, ale i pro dospělé coby ochrana na horách při ošklivém počasí.

Balení je klasická tuba o obsahu 30ml v papírové krabičce. Konzistence není tuhá, jako jsem zvyklá u klasické měsíčkové masti. Díky obsahu oleje připomíná konzistencí řidší pastu na zuby. 

Aplikovat se má před pobytem venku, já ho ale převážně používám na noc a to na suché rty, ruce, paty, které krásně vyživí, ale i na rozňoumané akné, které se díky tomu hojí rychleji a hlavně bez strupů.
Stačí ho opravdu maličko, protože je mastnější, ale přesto nemáte pocit že by dusil pleť. Díky těmto vlastnostem se jistě stane mou stálicí. 30ml seženete od 179 korun.



*Produkt mi byl zaslán v rámci spolupráce.

pátek 2. prosince 2016

Nákupy za Listopad

Nemůžu se nějak vzpamatovat a přijmout fakt, že jsou tu předposlední nákupy roku 2016. Je to jako včera co jsem natáčela novoroční přání a za chvilku to tu bude zas. Když nad tím tak přemýšlím tak vlastně prosincové nákupy na Vás čekají až v dalším roce, takže bych klidně mohla tvrdit že jsou to poslední letošní nákupy.. No tak se na ně vrhneme ne?