pátek 27. ledna 2017

Pořízeno díky YouTube

Kdybych měla ukázat opravdu vše co jsem si koupila díky YouTube bylo by to nejspíš hodně dlouhé video. Konec konců už to tady táhnu pátým rokem a za tu dobu jsem si toho nakoupila opravdu hromadu. V dnešním videu Vám ale ukážu jen věci, které pořád doma mám a skoro všechny mám ráda a používám je často.

středa 25. ledna 2017

Místa, která chci letos navštívit

Přeji krásným přelom pracovního týdne. Já si sice přímo předsevzetí nedávám, ale každoročně si sepisuji seznam, co bych za ten rok asi tak přibližně chtěla stihnout, zvládnout a navštívit. Hodně je na tom seznamu i cestování. Pravda, většinou jsou to velkolepé plány a pak nezbývají finance ani čas. Letos jsem si ale zapsala mnoho míst v České republice, kde nemusíte řešit výměnu na Eura ani nemusíte neustále aktualizovat stránku a čekat jestli ta letenka není náhodou v tuhle chvíli výhodnější. 


Věřím, že kdybych měla ukázat všechna místa, která mám aktuálně na seznamu, vyšlo by to nejméně na dalších deset článků. Já Vám dnes ale ukážu prvních pět které na seznamu mám.Jsou to místa, která většina z Vás už několikrát navštívila. Já jsem tam ale ještě nikdy nebyla a jsem pěkná ostuda.

pátek 20. ledna 2017

Bez obsahu 38

Letošní první Bez obsahu s pořadovým číslem 38 je tu. Ano, ani v letošním roce nebudou chybět videa plná odpadků.

pondělí 16. ledna 2017

Sportique: Lip Balm a Bio Shea Butter

Přeji úspěšný start do třetího pracovního týdne v roce 2017. Dnešní článkem smáznu poslední restík co se týče spolupráce se značkou Sportique a podělím se s Vámi o pár dojmů z posledních dvou produktů, které mi zastoupení značky zaslalo na vyzkoušenou. 


Dnes začnu balzámem na rty s parfemací piňa colady, který dorazil v roztomilé plechové krabičce zasazený do papírového přebalu. Na první pohled to dodává trochu "luxusnějšího" vzhledu pokud chcete balzám například někomu darovat. Samotný kalíšek asi není ta nejšťastnější varianta obalu pro přípravek na rty, ale celkově se mi koncept líbí. Obsah je tužší konzistence, takže je nutné přejet prstem vícekrát pro jeho rozehřátí, dloubnout do něj nehtem a nebo stejně jako já "dávat do něj pusu" jak já říkám. Poslední možnost, jde ale využívat jen ze začátku, posléze už rty do kalíšku nenarvu. 

pátek 13. ledna 2017

Úspěchy a průšvihy za prosinec aneb můj rok 2016

Stejně jako minulý rok, tak i letos jsem se rozhodla o celkové shrnutí. Je zajímavé, že zatímco prvních půl roku jsem v diáři měla poznamenáno spoustu akcí a zážitků o kterých jsem chtěla mluvit od srpna jsem měla u každého měsíce sotva dvě poznámky. Nevím zda je to tím, že s koncem léta na mě přicházení takové ty "depky" z ošklivého počasí a také mi ubývá čas díky přípravám obchodu na Vánoce nebo jen zkrátka lenivým. letos jsem se rozhodla opravdu vše poctivě zapisovat, tak si za rok povíme jak to nakonec dopadlo. To ale hodně předbíhám, teď je čas pro shrnutí roku 2016.

středa 11. ledna 2017

Výstava z kostek

Dnes jsem tu s doporučením na výstavu. Neřekla bych, že je určena jen pro malé, ale pro všechny kdo mají rádi lego. Minulý týden v pátek jsem se s přítelem vypravila na výstaviště do Holešovic, konkrétně do pavilonu B na právě probíhající výstavu Lega. 


Největším tahákem je model Titanicu v měřítku 1:25 na který bylo použito 500 000 kostek. Mohu potvrdit, že je to opravdu dech beroucí. Krom zmíněného Titanicu tu najdete i další tématické výjevy od Angry Birds, přes Architecture, Star Wars až po the Simpsons. 

pondělí 9. ledna 2017

Full Spectrum

Ani v letošním roce nebude na blogu chybět rubrika Můj makeup, kde ukazuji nejen své klasické líčení ale i nápady na Halloweenské masky. Lestos klasické líčení odstartujeme s paletkou Full Spectrum od Urban Decay. Snažím se s ní líčit co nejvíc, protože jsem z ní hodně rozpačitá a chci si na ní udělat konečný názor.

pátek 6. ledna 2017

Nákupy za Prosinec

Je to tu, poslední nákupy za rok 2016. Není toho hodně, ale ne proto, že bych nakupovala Vánoční dárky. Zkrátka jsem byla od rána do večera v práci, ale i tak jsem ulovila pár hezkých kousků.

pondělí 2. ledna 2017

2017

Doufám, že jste si vstup do nového roku pořádně užili a také ho ve zdraví přežili. Já ten svůj trávila s přítelem a partou našich čtyřnohých mazlíčků. Trochu jsem se bála reakcí koček na rachejtle ale nakonec to Adélku s Eliškou bavilo a první řada u okna byla jejich. Za to chudinka Geraltík zmizel pod Vánoční stromek a čekal až se to vše přežene. 


Tady na blogu právě začínáme psát náš pátý společný rok. Pevně doufám a věřím, že letos se mi podaří sestavit rozvrh tak, aby každý článek vyšel včas a aby včas bylo odpovězeno i na všechny komentáře. Ano, nalijeme si čistého vína, co mám přítele tak to jednoduše nestíhám a věnuji většinu času především jemu. I přes tuto skutečnost si ale věřím a plánuji nejen pozměnit vzhled blogu ale přidat i další rubriky. Chtěla bych i trochu zapracovat na fotkách, ale to už bych asi hodně předbíhala. Nejdřív bych se opravdu měla zaměřit na tu včasnou publikaci, obsah, celkový vzhled blogu a teprve pak začít vymýšlet experimenty s fotografiemi. 

Ať už to ale dopadne jakkoliv, doufám, že se i nadále budete rádi na moje stránky vracet. Přeji Vám krásný rok 2017.