pondělí 1. ledna 2018

Můj rok 2017

Ahoj všem v roce 2018! Doufám, že jste si ten vstup do nového roku náležitě oslavili a máte co nejmenší bolehlav. Nevím jak Vy, ale já se vždycky se začátkem nového roku ohlédnu za tím loňským abych si nějak připomněla co se stalo a co jsem zvládla a co naopak pokazila. Většinou ale vypichuji jen to dobré, na co se patlat v tom co se nepovedlo?!


Pojďme se tedy podívat na pár fotografií z uplynulého roku.
Po prosincovém neúspěchu kdy jsem v google mapách zaměnila kostel a katedrálu sv. Cyrila a Metoděje jsme konečně dorazili do požadovaného cíle a prohlídli si kostel kde zemřeli parašutisté. 


Na začátku roku jsem se rozhodla, že "roztáhnu křídla" a půjdu za tím co mě baví, za kosmetikou. Dala jsem tedy výpověď v hodinářství a v únoru nastoupila do nového zaměstnání. Do skladu s kosmetikou jednoho nejmenovaného e-shopu. Byla to pro mě práce snů - hrabat se v kosmetice a mít přímo pod nosem novinky. 

Krom toho jsem byla na maturitním plese mojí kamarádky Nikči a zase na mě padla ta "depka" jak už jsem stará a dlouho ze školy. 


V únoru nás opustil náš "kouzelný dědeček" jak jsme říkali našemu stálému zákazníkovi, který ve Vestci u Chocerad vybudoval Háj Božích muk, kam se moc ráda vracím.


V březnu jsem s přítelem vyrazila na vyhlídku Máj a plánovala další výlety. 



Krom toho jsme oslavili další výročí blogu a soutěžili jste.


I nadále jsem spolupracovala s Dermacolem čehož si neuvěřitelně cením.


Viděla muzikál Rocky a potkala Hanku Holišovou.



V dubnu obě moje kočky čekaly koťátka. A já zjistila, že jsem taky těhotná. Na fotce jsou tedy tři těhulky. Dostala jsem neschopenku a taky padáka z nové práce.


Prvního května jsme oslavili první výročí s přítelem a já mu oznámila své těhotenství. O pár dní později se narodila první várka koťátek a do týdne ta druhá. 



Ke konci května jsme přírůstek oznámili Vám i přátelům.


 V červnu jsem místo na Avon pochod šla pod nátlakem do Zoo.


S kamarádkou jsem zašla do Kavárny co hledá jméno. Dodneška jsem z té návštěvy rozpačitá.


Přes prázdniny jsem oslavila další narozeniny, byla na svatbě, vyráběla lapače snů a objednávala výbavičku pro miminko.







V září jsme vyrazili na koncert skupiny Kryštof, ochutnali výběrovou kávu v rámci spolupráce s Kofio, hledali dům a těšili se na listopad.




 Na konci listopadu jsme se konečně dočkali a stala se z nás rodina.


V prosinci jsme oslavili druhé společné Vánoce a první jako rodina. Pod stromek jsme si nadělili domeček a popřáli Vám krásné Vánoce a šťastný nový rok.




Na začátku roku jsem říkala, že bych víc času chtěla věnovat rodině, přátelům a cestování. S tím cestováním mi to moc nevyšlo, ale myslím, že tomu ostatnímu jsem se věnovala víc než jsem si představovala.

A jaký byl Váš rok 2017 a máte nějaká přání do roku následujícího?




1 komentář:

Děkuji za každý Váš komentář..