neděle 6. ledna 2013

Je na čase splnit si sen!

Jako malá jsem milovala film Zachraňte Willyho. Příběh malého kluka, který má za nejlepšího kámoše kosatku jsem hltala i několikrát za den. Záviděla jsem mu, že se s ní může koupat, šlapat jí po hlavě, sahat jí do tlamy. A závěrečná scéna? To ani komentář nepotřebuje. Mamka mi říkala, že nemůžu mít taky kostku, že se nám do vany nevejde a nemůžu s ní ani plavat jinde, protože u nás kosatky nežijí a k oceánu to máme daleko. Prostě zbourala mi moje představy stejně, jako když mi vysvětlila, že kreslenou postavičku z večerníčku si nemůžu vzít za manžela, až budu veliká. Říkala, že si jednou moje dětská láska najde taky nějakou kreslenou postavičku a bude bydlet s ní. Jsem už dávno dospělá a Krteček je stále sólo, tak já nevím.


Pak v televizi běžel seriál Můj přítel delfín a bylo jasno. Zrodil se další sen. Tentokrát tak pevný v základech, že ho ani vysvětlování nedokázalo zničit. Plávání s delfíny! Už jsem byla tak blízko při dovolené v Tunisu. Bohužel delegátka pro můj sen moc pochopení neměla. Navštívila jsem delfinárium, ale po skončení programu jsem měla jen půl hodiny do odjezdu autobusu zpět na hotel a přede mnou bylo tak 150 lidí.

(obrázek z historie blogu. Prostě mi to vkládání nefunguje)
Nová naděje přišla spolu s mailem DELFÍNI V PRAZE! Vstupenka mizela jedna za druhou a já trnula, že mi peníze na účet nepřijdou včas, ale štěstí mi přálo a já teď už vím, že 25. května se mi splní sen!

2 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář..