sobota 26. ledna 2013

Lednový opravdu SENZA box


Ačkoliv jsem u posledního článku o Senza Boxu řekla, že už si ho objednávat nebudu, nakonec se to nestalo. Když jsem na jejich stránkách četla, jak má být nadupaný, řekla jsem si, že to prostě ještě jednou zkusím. Tentokrát musím říct, že nejsem zklamaná vůbec z ničeho.

Začnu krabičkou. Ta je v neuvěřitelně krásném modrém provedení a stala se jasnou výherkyní ze všech tří mnou obdržených (listopadová-  bílá –pohřební, prosincová – červená – vánoční).



Tentokrát to tým vychytal jak s počtem letáků (celkem dva včetně seznamu výrobků, které v krabičce najdu), tak i s vycpávkou boxu proti rozbití výrobků.


Celkem bylo v krabičce sedm výrobků a dva vzorky. Jeden vzorek od Dermacolu a krém vhodný i na ekzém od Salcura Zeoderm.




Rituals – Unikátní sprchová pěna Fujiyama/Yogi Flow
Byla jsem zvědavá, jak voní a tak jsem si ji hned chtěla trochu pumpnout na ruku. No jo, měl a jsem jí tam na konec mnohem víc, než jsem chtěla, takže jsem to setřela do víčka od pěny a mazala se rychle koupat.  Voní to nádherně. Připomíná mi to nějaké citrusy nebo nevím (aha už vím, mám variantu Fujiyama, která má aroma Mandarin & Mint) jak jinak to popsat a opravdu hodně moc pění. Na první vyzkoušení jsem z ní nadšená.


Salcura – Antiac Acne Clearing Spray
Jedná se o novinku na českém trhu.  Je to nový 100% přírodní all-in-one sprej pro všechny, kteří občas trpí na akné. Takže něco pro mě. Určitě ho vyzkouším a dám Vám vědět, jestli se do něj vyplatí investovat.


Garnier Fructies Style – Elastic Power Fix lak na vlasy
Lak na vlasy. Znáte to všichni, ať je používáte nebo ne. Víte na co nebo k čemu slouží. Určitě využiju, takže není potřeba ho nijak dál představovat.


Ziaja – Oliva přírodní olivový krém
Vyživující krém s olivovým olejem pro normální a suchou pokožku. Chrání pokožku a zabraňuje její dehydrataci. No byla jsem trochu nervózní z toho, že je to olivové, ale na první ozkoušení není hrozný a to i když mám pleť smíšenou. Uvidíme, jak mi sedne do budoucna.


Fleur de Santé – Scandinavian Body Butter
Tělové máslo s výtažkem z morušky a kombinací bambuckého másla se zpevňujícími účinky. Miluju tyhle krémy. Krásně se vstřebává a příjemně voní. Hned jsem ho použila na rozpraskané lokty.


Dermacol – Invisible fixing powder (Light)
Transparentní fixační pudr, oceněný asociací stylistů a vizážistů ČR. Fixuje make – up a zabraňuje vzniku mastného pocitu během dne. Tenhle pudr už jsem si dříve koupila sama v drogerii akorát v odstínu Natural. Tenhle světlejší vítám taky a těším se, až ho někam vytáhnu.


Freeman – Pleťová maska (Ananas, okurka, avokádo & oves)
Stěžejní přísadou kosmetiky Freeman jsou vždy výtažky z  ovoce a rostlin. Já jsem dostala Ananasovou masku a jsem ráda, že jsem obdržela zrovna tuhle.  Hned jak budu mít čas, naplácám si ji na obličej.




Celkově jsem s obsahem moc spokojená. Tenhle třetí mnou objednaný box byl určitě tím nejlepším.


4 komentáře:

  1. čím dál hezčí krabičky :D a líbí se mi,že v každém boxíku je vždy nějaké máslo! mám hrozně ráda másla :)
    a tu pleťovou masku mám,i v jiných variantách,ale ještě jsem ji nezkusila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z krabiček jsem nadšená. Bezvadně se v tom skladuje kosmetika. Co jsem tak četla tak některé ty krémy už otravují, ale já jsem za ně ráda. Lepší mít doma tisíc krémů než nepoužitelný make-up. Na masku se těším. Možná si ji plácnu hned zítra.

      Vymazat
  2. Tenhle boxík jsem zrovna neměla (škoda, škoda, moc se mi líbí modrá krabička!), ale všechny věci kromě laku jsem získala přes exchange, nebo jsem je už měla doma. Box hodnotím jako velmi povedený :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..