čtvrtek 3. ledna 2013

Náhrdelníky kam se podíváš


Jak už jsem se zmínila v minulém postu, byla jsem se podívat na Novoroční ohňostroj (na videu stále makám). Byla to taková rychlá návštěva Prahy. Na nádraží jsem měla ještě trochu času tak jsem si zašla do růžového králíčka (Tally Weijl) okouknout super šaty, ale jen na mini postavy, kterou nevlastním. Moje malá neteř (původem asi Straka) zabrala stojan s doplňky a objevila tam mnou dlouho sháněný náhrdelník se sovou.
Hned jak jsem vyšla z TW, zaujal moji pozornost stánek s dalšími doplňky OnStyle. Sestra si prohlížela hodinky, já zase náušnice. Nakonec došlo na řetízky, a co moje oči neuviděli! Vysněný řetízek se jménem. Na internetu jsem ho nemohla sehnat, a když už tak pod tisíc korun nešel. Tenhle je z chirurgické oceli za necelých pět set korun. Navíc probíhala akce 1+1 za deset korun. Sestra si tedy vybrala hodinky a obě jsme odcházeli spokojené. Jen moje neteř protestovala, že chce taky hodinky a přemlouvala sestru aby jí je hned dala, že nechce čekat až je zdědí.

8 komentářů:

  1. Nameneklace mám také už nějaký ten rok. :)
    Sovička je pěkná, máš šikovnou neteř, že ji našla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho sháněla jakou dobu a nikde moje jméno nebylo až konečně teď na nádraží. No moje neteř jak jde o utrácení mých peněz tak je nejšikovnější. Ona totiž ví, že když mě to omrzí tak jí to všechno dám.

      Vymazat
  2. Jé, já taky pořídila ten přívěsek se jménem za 490 když měli akci 1+1 :D :) Je super a mám ho ráda, ale už jsem ho tam byla jednou reklamovat. Naštěstí mi hned dala nový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám zatím v pořádku, ale trochu si mě vylekala. Nerada něco reklamuju :-)

      Vymazat
  3. Kolik tě stála sovička?

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný řetízek. Já mám něco podobného. Koupila jsem si stříbrný řetízek a jako přívěšek na něm mám K, jako počáteční písmeno mého jména. Jméno mám dlouhé, tak první písmeno stačí :-) . Nosím jenom stříbrné řetízky a celkově stříbrné šperky, protože u nich platí - Za málo peněz, hodně muziky :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..