pátek 16. srpna 2013

Co nosí můj telefon

 Jak už jsem několikrát říkala, měla jsem narozeniny a tak jsem si musela udělat radost a nadělit si nějaký dárek. Jistě měla bych je asi hlavně od někoho dostat, ale to jsou hlavně jen drobnosti aby člověk ukázal, že na druhého myslel. Tyhle dárky si naděluji sama. Jedná se totiž o položky dražší. Před nedávnem mě začal opouštět můj věrný kamarád telefon a tak nastala ta strašlivá chvíle kdy jsem zasedla k počítači a začala hledat náhradu.
 Nevím zda už jsem se zmínila, že pro mě není důležité co telefon umí ale jak vypadá. Prostě i kdyby uměl telefon sám chodit a uměl za Vámi přijet do práce když ho ráno necháte doma na stole, ale nebyl hezký tak si ho nekoupím.


Po dlouhém vybírání a váhání jsem nakonec opustila stálice Nokia a Sony Ericsson a vybrala si Samsung Galaxy S III mini. S výběrem jsem nakonec spokojená. Ovládání má nakonec daleko jednodušší než jsem myslela a umí spoustu aplikací jako například Instagram, který mě hodně baví a byl i první staženou aplikací.


 A protože se vždy o svůj nový mobil bojím hned jsem si pořídila ochranou folii a několik obalů. Stálicí na mém mobilu měl být tenhle koženkový fialový, bohužel plastové uchycení nepatřilo mezi nejkvalitnější a tak už po dvou dnech začalo praskat a drolit se. Koupila jsem ho na aukru od tohoto prodejce (kdyby to někoho zajímalo). Aktivně jsem psala hodnocení hned po obdržení takže si prodejce vysloužil kladné hodnocení. No nic. Třeba jsem měla jen špatný kus.



Jako náhradu jsem si koupila prý originál kryt od Samsung. Po deseti dnech mi praskla pacička na zacvaknutí. Koupeno na Chodově a neochotný prodavač mi odmítl přijmout reklamaci. Skvělá investice za šest stovek. Jestli máte někdo tip na kvalitní pouzdro v tomto provedení, tak mi dejte vědět.



Na flip obaly jsem tedy rezignovala a nechala si kamarádem objednat tyhle gumáky s designem tučňáků. Jeden vyšel na 60 korun tak kdo by to nebral.


A protože jsem cvok neodolala jsem a musela si pořídit i zajíčka a má i ocásek. Roztomilá pitomost za 120 korun a většina si ťuká na čelo.



Taky máte slabost pro veselé obaly na své telefony nebo se držíte nenápadnosti a střídmosti?

1 komentář:

Děkuji za každý Váš komentář..