pondělí 12. srpna 2013

Čtvrt století...

Všechny Vás moc zdravím. Doufám, že si užíváte sluníčka a kdo musí pracovat, že to nějak zvládáte. Nebojte, taky v práci trpím. Klimatizace je tu sprosté slovo. Dneska tedy jen v rychlosti nepodrobný přehled narozeninových dárků. Ano už je to tak. Zase jsem o rok starší a blíž třicítce.


Byla bych ráda, kdyby to pro Vás byl pouze informativní článek a ne, že se chlubím, co všechno mám a co jsem dostala.
První vlna dárků byla hlavně z kosmetické části a obsahovala řasenku od Rimmel SkandalEyes flex, odličovač voděodolného make upu od Garnier, tělové máslo od Wellness&Beauty (psala jsem na něj recenzi) dvě pleťové masky z H&M, paletku očních stínů Naked 2 a rtěnku od v odstínu 605 Precious Beige z řady coloursensational od Maybelline.


Neminula mě ani krabička krásy. Tentokrát první verze spojeného Senza a Lady boxu. A musím říct, že ač jsem je nedávno v článku Věci, po kterých mé srdce netouží zavrhla tak z obsahu jsem opravdu nadšená.


Přítel mi věnoval paletku Naked original, kterou dovezla moje kamarádka až z Anglie. O paletkách mám přichystaný samostatný post, který bude následovat jako další příspěvek.



Dál jsem dostala úžasnou námořnickou kabelku, sluneční brýle a nějaké sladkosti. Záměrně jsem bonboniéru nerozbalovala, abych ji hned na posezení nesnědla.


Samozřejmě nechyběla kytička. Tentokrát v květináči abych měla veselejší pokoj.


Jako milovník svíček a jsem dostala i svícen představující maják a aroma lampu s obrázkem kočičky - no neříkejte, že Vám nepřijde úžasná. Pro někoho blbost, ale já tyhle lapače prachů mám docela ráda. Hlavně když se do nich dá dát svíčka :-) 



Od kamarádky N a její maminky jsem dostala víno (nestačila jsem ho vyfotit, jak rychle zmizelo), nějakou tu kosmetiku a naprosto dokonalé tričko.

Další odličovač od Garnier, laky od Coloramy, odlakovač bez acetonu, úžasně vonící svíčka a oblíbená čokoláda.
Potisk trička mě maximálně baví.
V jednom narozeninovém balíčku jsem objevila i nové páskové botičky. Je vidět jak mě znají. Boty a kabelky to je moje!


Pětadvacet nejsou kulatiny, ale nechyběl ani šperk. Tenhle prstýnek se mi opravdu moc líbí a fialový kamínek si hned po rozbalení získal moje srdce. Fialová barva je prostě srdeční záležitost.



Celý narozeninový post uzavřu mojí vysněnou kabelkou. Děkuji sestřičce, že mi splnila můj velký sen. 

Nad mou novou láskou držel čestnou stráž mámin čáp Eda.

A na závěr můj pokus o video. Omluvte jeho kvalitu byla jsem dost nervózní.


6 komentářů:

  1. wow tomu sa teda hovori kopec darcekov!

    Inak pozyvam na WELEDA giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, takových dárků :-) Moc se mi líbí kabelky a botky. A kosmetika se nikdy neztratí :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Dodatečně vše nejlepší k narozeninám, krásné botky, prstýnek je klasika a kabelka je stylová :-)) je vidět, že máte vkus :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..