neděle 4. srpna 2013

Me & My Ice cream

Limitky Essence jsem nikdy zvlášť neregistrovala a ani si moc nevybavuji, jestli je místní DM a Rossmann vůbec nabízel. Pak jsem u holek youtuberek viděla několik kousků a byla naštvaná, že je taky nemůžu mít.
 Teď už 100% vím, že DM i Rossmann tyhle limitky mají a vždy na ně netrpělivě čekám. Pravda je, že Essence vydá dubnovou limitku a u nás se v drogerii ukáže až v červenci. Jedna z mála, která dorazila relativně ve správnou dobu, byla i Me & My Ice cream.


Na úvod musím říct, že na promu se mi líbila daleko víc. No možná díky bohu. Alespoň jsem tolik neutratila. Stíny jsem si nekoupila vůbec a místo tří laků mám nakonec jen jeden.


Lak na nehty v odstínu 04 Icylicious 10ml za 49,90,-
Je to krásná meruňkovo-růžová barvička. Ve skleničce tedy určitě. V realitě ať dám sebevíc vrstev tak nedosáhnu odstínu v lahvičce. Výdrž je obstojná asi by to vylepšil podklad nebo topcoat, ale na to já moc nejsem. Barvička je i tak docela hezká, ale já se těšila na sytější výsledek. Jsem tedy trochu zklamaná a další odstíny si ani nemám chuť kupovat. Možná až ve slevě.


Balzám na rty 01 Ice, Ice baby 3,5g  54,90,-
Každý má mít jinou příchuť a vůni. Já příchuť neregistruji žádnou a o vůni nemůže být řeč. Balzám ač je roztomilý je pěkně chemicky parfemovaný. Zvykla jsem si. Za ty peníze je mi ho líto vyhodit. Není ničím rozdílný od jiných balzámů. Takže příště možná než limitovaný balzám od Essence spíš nějaké Labelo.


Rozjasňující perly 01 I-cy U 14g za 99,90

Další roztomilost v limitce. Moc kladných ohlasů jsem na ně nečetla a ani se nedivím. Výdrž není opravdu valná. Já jí prodlužuji nanesením primeru pod oční stíny a poté na bázi naťupu tuhle blbůstku. I s bází nečekejte žádnou extra výdrž. 




4 komentáře:

  1. Milá Sandro, všechno to na obrázku vypadá krásně, i když v reálu už to taková sláva není (hlavně s účinky a výdrží - aspoň podle toho, co píšeš). Přesto se mi líbí obaly a krabičky, takže jsem si to u tebe moc užila ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Vivi, bohužel někdy je to opravdu tak, že nejkrásnější je na výrobku jen ten obal a výrobek samotný je na prd.. Ani se moc nedivím, že většina limitek od Essence nemá testery.

      Vymazat
  2. já jsem si z téhle limitky koupila tvářenku a jsem s ní spokojená, absence testerů mě fakt štve, ale tady jsem to relativně trefila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvářenku jsem koukala zrovna dneska. Stála jsem tam asi pět minut a nakonec jsem zahnala chuť zabořit prst do prodejního kousku a řekla si, že když mě nenadchnul zbytek tak mě nenadchne ani tvářenka.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..