čtvrtek 22. srpna 2013

Šaty alá Blažena

 Nedávno jsem si dost spálila záda, břicho i třísla a nosit většinu oblečení bylo velké utrpení. Moje věrná N. naštěstí třídila šatník a vyřadila úžasně příjemné šaty z Takka, které jsem si ihned zamilovala. Kdo by řekl, že tyhle „nenápadné“ šaty se vzorem hvězdiček budou stát na počátku mojí nákupní horečky a honu za dalšími šaty.

Kdo nemusí fotky může sjet na konec příspěvku kde je video. Jeho kvalitu a můj výkon omluvte. Mám prostě pokoj situovaný na východ a ve čtyři odpoledne tam opravdu moc světla nemám. K  mojí prkennosti a občasným zásekům se vyjadřovat snad ani nebudu. Zkrátka jsem netušila jak těžký je si stoupnout před kameru a povídat si sama se sebou. 



Jak už jsem psala v úvodu, vše začalo těmito šaty z Takka, které mají roztomilý hvězdičkový vzor.

Když jsem pak u několika youtuberek viděla šaty, které mají z aktuálních slev, rozhodla jsem se i já provětrat peněženku a vyrazila směr Praha s jasným cílem, koupit šaty podobné těm s hvězdičkami.

Oběhla jsem si prodejny na Václavském náměstí a sázela na New Yorker. Slevy mají vždy příjemné a výběr veliký. I tentokrát tomu tak bylo, jen spousta střihů nebyla podle mých představ. Hluboké výkroje na zádech odhalující podprsenku nejsou zrovna mými oblíbenci. Přiznejme si narovinu, že já bez podprsenky zkrátka mezi lidi nemůžu.
Nakonec jsem si přeci jenom vybrala tyhle modré šatičky s neonovým detailem na zádech a hluboký výstřih jsem sešila k sobě. Původní cena 249,- cena po slevě 129,-. 

Z New Yorkeru jsem běžela do Terranovy a doufala, že tam pořídím lépe. Chyba! Většina šatů byla ve velikosti XS. Nakonec jsem ukořistila tyhle tmavě modré s pruhovanou sukní a i když mě vodorovné pruhy ještě více rozšiřují, podlehla jsem celkovému vzhledu šatů a za 299 korun po slevě jsem si je nesla domů. Původní cenu bohužel nevím. Slečna u pokladny mi visačku utrhla. Ani nevím, proč to dělají.

Cestou na stanici metra Muzeum jsem zašla i do CA. Neumím tam sice vyhrabat pěkné věci, ale říkala jsem si, že tam na stojanu nějaké maxi šaty určitě objevím. Objevila, nicméně velikost M jsem nedostala přes ramena. A pak když jsem smutně vracela šaty na stojan, uviděla jsem šaty alá Blažena ze slunce seno a pár facek. Už v minulosti mi je ukazovala N. ale já byla přesvědčena, že mi budou moc krátké. Stejně jsem si je vzala do kabinky. Ano! dělají mě hodně širokou a při pohledu na mě máte na mysli slova hrůza, tlusťoch, selka a podobné. Nevadí mi to. Mám šaty alá Blažena a jsem spokojená. Původní cena 498,- nová cena 225,-.

Měla jsem cestu na Chodov kvůli reklamaci a tak jsem vlezla i do Lindexu. Spousta bloggerek i youtuberek ho chválila a tak jsem to chtěla zkusit. Dát mu znovu šanci a opravdu nám to klaplo. Odnesla jsem si tyhle černé krásky a moc jsem slintala ještě nad maxi šaty v oranžové barvě. Pak jsem zjistila, že dost prosvítají a bylo po lásce.


Oranžové šaty jsem ale z hlavy nepustila a pátrala po podobných. Poštěstilo se mi v oblíbeném sekáči. Tyhle moje lásky mám za pouhých 90 korun.





Závěrem je tu slibované video.


Jestli máte také nějaké nákupy ze slev, ať už v psané nebo ve video verzi určitě mi napište do komentářů odkazy ať se můžu pokochat úlovky.

8 komentářů:

  1. Popravde ty blazena saty se mi na tobe libi nejvic :) takze zadny tlustoch se nekona :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce sluší ty z Lindexu (černé) a pak ty z Terranovy. Ty černé jsou ale top, moc se mi líbí ;) Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Narazila jsem na tohle tvé starší video a nedá mi to a musím ho okomentovat! :-)) ty dlouhé šaty ze sekáče jsou úžasné! A myslím si, že tohle je přesně ten střih, který vypadá na nás obdařených mnohem lépe než na hubených slečnách. A ty šaty z Lindexu (černé) mám taky a ještě za výhodnější cenu :-) Měli zrovna akci 1+1 zdarma, takže jsem koupila tyhle a ještě takové béžové za 200 Kč dohromady. A super video, jsi ohromně sympatická.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda to jsem naštvaná, že se mi ta akce 1+1 zdarma vyhnula. Jinak moc děkuju za pochvalu, moc si toho vážím.

      Vymazat
    2. Není zač ;-) No a představ si, že měli ještě tu samou akci na plavky a spodní prádlo! Tak jsem si koupila skvělý jednodílný plavky za 399 Kč+k tomu krajkový kalhotky zdarma :-D Byla jsem tenkrát hodně spokojená s nákupem, miluju takový výhodný akce.

      Vymazat
    3. Tedy ty víš jak člověka potěšit :-D

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..