neděle 18. srpna 2013

Sbírka letních bot (baleríny)

Tenhle měsíc mi přijde plný věcí, které jsem buď dostala, nebo jsem si je sama koupila. Chtěla bych to nějak odlehčit, ale jsem dost omezená fotkami, které mám uložené v počítači. Můj věrný společník onemocněl a tak než nastoupil do nemocnice nafotil ještě pár snímků, ze kterých se snažím poskládat  články pro tento měsíc.
Abych se alespoň na chviličku odtrhla od narozeninových dárků a věcí které jsem si koupila za peníze k nim přináším další pohled do mého botníku. Tentokrát to bude o balerínách a dalších páskovkách.


První dvoje páskovky jsou si hodně podobné. Oboje jsou v černé barvě, oboje mají ozdobnou květinu. Liší se jen řešením předního pásku. Jeden je klasický, druhý je ve stylu žabek. 



Oboje jsou krásně pohodlné, i když nemají žádnou klenbu a jsou to prakticky jen placky. Oboje jsem koupila před třemi roky v OK Shopu, což je vlastně Vietnamská prodejna s českými prodavačkami. Za každé jsem zaplatila tuším v rozmezí 199 až 250 korun.



















Následující bílé botky, zdobené korálky jsem dostala od svého soukromého zubaře a kamaráda v jedné osobě. On je velký milovník bot a jen v jeho předsíni je nejméně 60 párů gumáků různých barev a velikostí. Každá návštěva si zajisté vybere.  Mám je doma už druhým rokem a zatím jsem je moc neužila, jsou mi trošku větší a tak trochu zakopávám. Jsou od značky Seina a cenu netuším.





Jako další následují baleríny. Tedy to, co z nich zbylo. Spousty už jsem jich vyhodila do popelnice.


První černé Gisicode jsou od Vietnamce za 150 korun z loňského léta. Jsou pohodlné, ale hrozně z nich smrdí nohy. Teď si říkáte, co čekám, když je to nekvalitní, ale já s botama od šikmookých spoluobčanů problémy nemívám. Smrádek zkrotí sprej a krém na nohy od Avonu a můžu je vesele nosit dál.


Komunistické baleríny, jak je nazývá kamarád, jsem koupila v prodejně Jeans Club na Harfě. Obchod i celá síť prodejen byla uzavřena před dvěma lety.  Jedná se o značku Philip Russel a možná ji vede i jiný obchod. Nevím, nepátrala jsem po tom.  Baví mě jejich vzor, ale bohužel mě trochu tlačí a tak je nosím jen výjimečně, třeba když běžím přes silnici do sámošky.  Cenu už si přesně nepamatuji, ale tuším, že víc jak 200 korun to nebylo.


I následující boty jsou od značky Philip Russel z Jeans Clubu. Původní stélka měla leopardí vzor a ve slevě jsem je pořídila za 99 korun. Už to mají chudinky taky za sebou. Za pár týdnů je čeká cesta na skládku.


Jako poslední tu jsou baleríny v bílé barvě z Deichmanna a než jsem je sehnala, to jsem si po Praze hodně poběhala. Moje velikost byla rozprodaná a já je nakonec po pětihodinovém maratonu získala ve Štěrboholích. Cenu si nepamatuji, ale vím, že jsem na ně dostala 10% slevu, protože obchodní centrum slavilo deset let. Nosím je moc ráda a i po čtyřech letech vypadají skvěle, že? A pak, že Deichmann prodává nekvalitní obuv. Jediné co musím vytknout, že ani po těch letech nepovolili a tak mě při dlouhé chůzi na nártu trochu dřou.



Tak to by pro dnešek byl celý pohled do mého botníku a v budoucnu Vám určitě ukážu ještě boty na podpatku. Užívejte zbytek prázdnin a slunečných dnů.

6 komentářů:

  1. Ty třešňové se mi líbí hrozně moc! Já jsem balerýnama posedlá :-)
    Jinak děkuji za skvělý komentář -)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Často se na ně chodím k tobě dívat a říkám si, že bych takové krásky taky chtěla.

      Vymazat
  2. Proč nemůžu nikde sehnat ty páskové boty?:( Fakt jsem prošla snad všechno, buď mají předražené, škaredé, nebo se špatnou podrážkou. Ty tvé vypadají dobře:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. Nevím, kam bych tě nasměrovala. Já už dlouho po páskovkách nekoukala. Říkala jsem si, že nejdřív unosím tyhle něž si koupím další. Ona se ta podrážka zdá fajn ale nemá to žádnou klenbu a občas je cítit i ten kamínek. Nic na časté a dlouhé nošení.

      Vymazat
  3. jeej tie s tymi ceresnickami su krasne!

    Pozývam ťa na Weleda giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..