středa 14. srpna 2013

Uban Decay - Naked a Naked 2

Jednou z věcí, kterou jsem si přála k narozeninám, byla i paletka očních stínů Naked od Urban Decay. Přemýšlela jsem o ní dlouho a zvažovala, kterou si přeji mít doma víc. Nakonec jsem se rozhodla pro původní verzi a domluvila se s kamarádkou, že mi ji přiveze z Anglie. Minulý týden jsem se konečně dočkala a jela si pro ní.


Popravdě jsem čekala daleko větší bušení srdce když jsem ji rozbalovala, ale nic se nestalo. Tedy jen do chvíle kdy jsem vyndala paletku z fialového pouzdra a uviděla kousek stínu. Bála jsem se paletku i otevřít. Bylo mi jasné, že se opět naplnilo, že mnou koupená drahá věc je během pár minut rozbitá. A taky, že jo. Stín Toasted byl z půlky vysypaný.

Zamrzelo to, ale nepropadla jsem zoufalství. Stačilo „zagůglit“ a už jsem měla několik typů jak opravit rozsypané stíny. Doma jsem stín z paletky vyjmula (špendlíkem) injekční stříkačkou aplikovala do rozbitého stínu trochu slivovice, zakryla papírovým kapesníkem a zatížila knihami. Jak se oprava zdařila můžete posoudit na fotce.


Detailnější fotky nejsou myslím třeba. Na netu je jich bez mála miliarda. Za sebe musím ale říct, že zatím mě paletka nijak zvlášť neuchvátila. Po tom haló jak jsou stíny úžasné a dlouhotrvající jsem možná čekala daleko víc. Uvidíme jak se můj názor změní s odstupem času.

Začátkem července jsem dostala předčasně dárek narozeninám a v něm byla ukrytá paletka Naked 2. Dost mě to překvapilo protože jsem měla objednanou tu od kamarádky.


Nejsem vůbec jistá, zda je to originál či napodobenina (teď když mám originál přikláním se spíš k napodobenině). Upřímně je to dárek a udělal mi radost. I kdyby to nebyl originál, snahu udělat mi radost oceňuji.

Paletku jsem dostala pouze v krabičce bez lesku na rty. 
Paletku jsem dostala v hnědé krabičce bez lesku, který bývá přiložen. Kovový obal je sem tam promáčknutý nebo nepřesně zpracovaný ale samotné stíny jsou máslové, mají skvělou pigmentaci a krásně drží. 



Přináším několik fotografií. Pokud má někdo stoprocentní originál, prosím ho o jeho stanovisko. Pokud je to napodobenina, můžete si prohlédnout, jak moc se povedla či nepovedla.

U napodobeniny jsou některé názvy stínů natištěny mimo a ne přímo pod stíny. Tady tomu tak není.





Stíny jsou krásně třpytivé a dobře pigmentované.


Pokud se vskutku jedná pouze o napodobeninu tak jsem hodně překvapena kvalitou. A závěrem ještě jedna porovnávací fotografie stínů Half Baked z Naked a Naked 2.

Vlevo stín z Naked - víc dozlatova. Vpravo stín z Naked 2 - víc bronzový než zlatý.

Máte paletky taky doma? Jste s nimi spokojené nebo jim máte také co vytknout?


4 komentáře:

  1. já mám doma Naked jedničku, je suprová, stíny drží celý den, mám ji moc ráda. U té tvé dvojky, nevím jestli je to napodobenina, každopádně pokud ti stíny budou držet, tak bych to snad ani neřešila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stíny drží u té dvojky parádně, tak to ani neřeším, mám z paletky radost. A začínám propadat i té jedničce. Už asi vím co na ní všichni mají :-)

      Vymazat
  2. Ja zataiľ nemám ani jednu, ale plánukem si ju kúpiť, tá druhá je asi napodobenina, ale ja by som sa potešila aj tej :) Ja sa líčim iba neutrálne, používam mua paletky a catrice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta druhá je určitě napodobenina, ale přijde mi dobrá. Teď si slintám po Naked3. Mua paletky jsem zatím nevyzkoušela, ale Catrice si myslím, že kvalitou některé daleko přesahují svou cenu. Škoda, že není tak rozšířená ve všech Rossmannech.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..