sobota 21. září 2013

Novinky Essence

Už několik dnů a možná i týdnů je v drogeriích k dostání několik novinek od Essence. Některé novinky jsem musela nutně mít a tak Vám právě teď přináším menší přehled mnou pořízených novinek a jak jsem s nimi spokojená.


Oční stíny z řady Metal Glam  v odstínech 02 coffe to glow, 03 frosted apple, 04 sparkle all night, 06 miss tangerine.



V krabičce vypadají nádherně a nejen v ní. Stíny jsou krásně pigmentované, ale jen když si uděláte swatch prstem na ruku. Při použití štětce je na oku vidět jen velmi slabý odvar toho co vidíte na ruce. Obsahují třpytky a bohuže jen na povrchu, v další vrstvě se dočkáte jen velmi lehléko shimmeru .  Cena jednoho stínu je 64 korun.



Rozjasňující bronzer pro blondýny v odstínu  01 sun light. Od svého předchůdce se liší jen designem. Pigmentace je úžasná a na mě až moc. Ještě to nemám tak vychytané a tak občas vypadám jak náčelník kmene indiánů. Cena je stejná jako u předchůdce 99,-  za 9 gramů.











Balení šesti mini pilníčků. Co k tomu mohu říct. Pilují a jsou skladné. Sen každé kosmetické taštičky. Cena je 44,90,- a k dostání jsou i ve žlutém provedení.


Štěteček na linky. Krom změny barvy štětin jsem žádnou změnu nezaznamenala. Cena má být 39,90,- mě však bylo účtováno 44,90,-. Kde je zakopán pes fakt netuším. 


Papírový potisk na nehty a roztok na papírový potisk. Tyhle dvě věci paří k sobě. Před nedávnem mě zaujal tehle „projekt“ u jedné bloggerky. Slečna ale použila klasické noviny, což vy můžete taky a ještě ušetříte. Toužila jsem to zkusit a jaký byl výsledek?



Děs že? Ono to totiž podle návodu nějak nepracuje. Zkoušela jsem to několikrát a výsledek vždy stejný. Noviny mi zůstanou vždy nalepené na nehtech. Tak já nevím, za mě nedoporučuji, ale možná jsem šikovnější. Cena papíru je 34,90,- a roztok vyjde na 49,90,-.

Poslední novinka, kterou jsem si pořídila je tvářenka Silky Touch v odstínu 60 life´s a cherry. Jedná se o klasickou červeno - růžovou tvářenku. Pigmentace je dobrá výdrž slabší.  Cena je asi  kolem 60 korun, účtenku bohužel nemůžu najít.



Tak tohle jsou moje novinky od Essence. Máte také něco? Jak jste spokojené a mi doporučíte vyzkoušet?




4 komentáře:

  1. Líbí se mi ty metalické stíny, ale hodně mě zklamalo, že ten krásný třpyt je jen na povrchu :-( To je teda docela zrada a jsem ráda, že to vím, jinak bych si je asi šla taky koupit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nemrzí, že třpytky nejsou i v dalších vrstvách ale spíš fakt, že nejsou tak pigmentované i na očích. Asi začnu do drogerky chodit odlíčená a se štětcem na stíny a rovnou to budu zkoušet abych nebyla zase nemile překvapená :-/

      Vymazat
  2. já nemám zatím nic, ale chci ten bronzer, moc se mi líbí :) stíny vypadají taky super

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..