pondělí 20. ledna 2014

Co bych si přála pořídit v roce 2014

Asi víte, že na wishlisty jsem nikdy moc nebyla. Jenže změna je život a tak se tu sem tam nějaký objeví.  Tenhle bude celoroční a bude zobrazovat kosmetické věci, které bych si tenhle rok ráda pořídila nebo je alespoň vyzkoušela. Pohodlně se posaďte, jdeme na to.
Začneme pěkně tím nejdražším na mém seznamu. Ano a možná budete překvapeni a možná máte stejné přání. Já vím, že originál nebo jedničku, chcete-li až tak nechválím, ale říká se do třetice všeho nejlepšího a já jí prostě toužím mít. Naked 3 je moje největší přání a nejdražší položka na seznamu. Uchvátila mě na první pohled.


U paletky stínů ještě zůstaneme. Pokud se mi nepodaří sehnat Naked 3 utěším se některou paletkou od Sleek. Jak už víte, dvě jsem dostala k Vánocům (asi bude nějaká „recenze“) a jsem nadšená. Takže jestli se opět objeví nějaká vystajlovaná limitka tak váhat rozhodně nebudu.



Loni jsem si moc přála vyzkoušet tvářenky Nars. Sehnala jsem ji za celkem hezkou cenu, ale odstín mě moc nebere. Letos toužím vyzkoušet tvářenku MAC. Četla jsem na ně spoustu chvály a tak si pohrávám s myšlenkou, že k narozkám bych si ji mohla nadělit.
Další věc, kterou bych si přála mít doma je tahle úžasná maska na vlasy. Díky Ladyboxu jsem měla šanci ji vyzkoušet a po dvou použitích jsem měla vlasy nádherné.  Cena je ovšem dost omračující a tak tajně doufám, že by mohl třeba ježíšek přispět…


Další věcí, kterou si přeji vyzkoušet a na kterou už mám spadeno delší domu je vychvalovaný korektor od Catrice. Bohužel už měsíc a půl mají vyprodaný odstín 010 a pěkně mě tím vytáčejí. Snad se mi poštěstí a konečně ho někde seženu.
Zatím poslední věcí na mém seznamu je sada štětců od Petry Lovely Hair. Nedávno zveřejnila fotku, jak její nové štětce budou vypadat a já už se nemůžu dočkat, až je budu mít doma. Štětce já prostě miluju.


7 komentářů:

  1. Super wishlist, klidně si dovedu představit, že by mohl být i mým wishlistem :-)) Paletku od Sleeku mám taky v plánu si pořídit, stejně jak jako nějaký štětec od Petry. Nad koupí Macadamia masky jsem dlouho přemýšlela, ale než jsem se rozhoupala, tak ji zdražili o 2 stovky :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo s tou maskou mě teda nas... Mluvila o ní kdysi Lou a já si říkala ty jo tak příští výplatu to teda koupím když ji pochvaluje a pak nějakýho blba napadlo dát vzorek do Ladyboxu a pink cena letí nahoru. Jako jsem ráda, že vím, že funguje ale jako 250ml za cca 600 je opravdu zlej sen :-/

      Vymazat
    2. To jo, no. Oni ji měli levně snad jen na parfums... Psala jsem jim dokonce mail ohledně tý masky. Protože jako není normální, aby stála 333 Kč a byla věčně vyprodaná a pak najednou hups, 549 Kč a je dostupná. No a odepsali, že prý za to může české oficiální zastoupení té značky. Prý ji museli zdražit a nejbližší době bohužel levnější nebude.

      Vymazat
  2. Ty si teda dopřáváš :) snad se ti splní všechny položky na wishlistu. Za mě doporučuji na tisíc procent Naked3. Macadamia bych taky chtěla zkusit, uvidíme kdy koupím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkala jsem si, že loni jsem nakupovala hodně a levnější kosmetiku a že to letos zkusím obráceně. Méně ale kvalitnější. Naked 3 mám už slíbenou tak snad to vyjde :-)

      Vymazat
  3. Teď jsem koukala, že tam mají obří balení té masky (500 ml) za 732 Kč. Dřív stálo myslím kolem tisícovky. To už by se vyplatilo spíš spíš to...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se na to mrknu a zapřemýšlím nad tím. Určitě by se to vyplatilo. Díky za upozornění :-)

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..