středa 22. ledna 2014

Sbírka bot na podpatku

Dlouhou dobu nebyl příspěvek na téma boty, a protože plesová sezóna je v plném proudu, tak jsem tu s botičkami na podpatku. Musím říct, že některé modely už vlastním spoustu let a tak nejsou právě zrovna in, ale já to neřeším. Zas taková lvice plesů nejsem a tak mi ty stoleté botky poslouží :-)


 Bless, podpatek 9,5cm, zakoupeno v Ok Shopu za 299,-
Do těchto bot mě uvrtala kamarádka Terka a musím říct, že jsou super pohodlné na chození po městě. U nás na vesnici je moc nevyužiju, ale když jsem bydlela v Praze nosila jsem je pořád. Na straně mají kamínkovou ozdobu, která je trochu kýčovitá, ale sundat se nedá. Doma je mám už cca 5 let, takže je už asi neseženete.



Rolan, podpatek 6cm, zakoupeno v Benetexu za 269,-
Kupovala jsem je před osmi lety a jako moje první boty na podpatku abych se naučila chodit. Jsou mi trochu větší, má velikost nebyla a já nutně potřebovala boty, tak jsem brala i špatnou velikost.



Fashion World, podpatek 6cm, zakoupeno ? za 90,-
Nevím kde jsem je tenkrát sehnala ale koupila jsem je coby součást kostýmu na nějakou tématickou párty. Jsou pohodlné a jeden čas jsem je nosila i v práci coby hosteska v informačním stánku.



Kang you, podpatek 10,5cm, zakoupeno v Ok Shopu za 299,-
Kupovala jsem je zároveň s lodičkami Bless na prvním obrázku. Dost jsem je nosila právě při pobytu v Praze. Dost mi ale vadí, že při chůzi dělají mega rámus a každý zírá. Mezi nejpohodlnější také moc nepatří.



E-vie, podpatek 11cm, zakoupeno na omlazení za cca 199,-
Dlouho jsem si přála zlaté boty, takže když jsem viděla tyhle, bylo jasné že je musím mít. Dělají nádhernou nohu a ač je podpatek úzký a vysoký chodí se v nich skvěle. 



CZ-hurt, podpatek 8,5cm, zakoupeno v obuvi za 690,-
Tyhle boty jsou úplně nejstarší. Pořídila jsem si je do tanečních v deváté třídě a mám je tedy už 12 let! Ty brďo to je hrozný jak to letí. Co na tom, že jsou totálně out s rovnou špičkou. Mají široký podpatek což beru jako jejich velké plus a protančila jsem v nich i maturitní ples. 



Graceland, podpatek 9 cm, zakoupeno v Deichmannu za 249,-
Na tyhle lodičky mě upozornil tehdejší přítel. Nude lodičky se zeleným detailem jsem prostě musela mít. A sleva v podobě 50% mě v tom jen utvrdila.



L specials, podpatek 7,5 cm, zakoupeno v OC Růže - Chodov za 199 korun
Naprosto hrozný boty. Takový babičkovský řekla bych. Doma je mám taky asi 5 - 6 let a byl to opravdu rychlo kup. Šla jsem na brigádu s předepsaným dresscode, kde stálo četné boty na podpatku. Jenže nikdo neřekl že nesmí být páskové a tak šup rychle pro nějaké boty. 



Always, podpatek 10,5 cm, zakoupeno v Ok shopu za 299,-
Potřebovala jsem otevřené botky v nude barvě a tyhle mají široký podpatek. Ideální na běhání ve městě a bez problému v nich zvládnu i tu polní cestu, která vede k našemu domu. 



Bless, podpatek 9,5cm, zakoupeno v Ok shopu za 259,-
Absence uzavřených černých bot na ples mě donutila koupit tyhle. Vím, že nejsou prvoplánově určené na ples, ale myslím, že tam nikoho neurazí a dají se použít i v běžném životě. Nejradši mám pásek přes nárt - žádné vyzouvání!



Paolo Santini, podpatek 11cm, zakoupeno na aukru za 36,- (ano opravdu jen třicet šest korun)
Tyhle boty u nás ve městě už několik let prodává jedna obuv. Už když jsem šla v devítce do tanečních jsem na ně koukala, ale 1299,- jsem za ně dát nechtěla. Teď je tam prodávají cca za 690,- a já si je vydražila za 36 korun a to na karneval, kam jsem šla za disco barbie. 



Park, podpatek 9,5cm, zakoupeno v obuvi Baťa za 199,-
Jsem ujetá na fialovou barvu a tak jsem si je musela koupit. Čekal tam na mě poslední pár ve 36 a tak bylo jasné, že jsou moje. Teprve později jsem si k nim koupila šaty. 



Tak to jsou všechny mé boty na podpatku. Vím, že to není žádná hitparáda, ale tenhle článek jsem Vám slíbila a chtěla jsem to dodržet. 

1 komentář:

Děkuji za každý Váš komentář..