pondělí 17. února 2014

Urban Decay - Naked 3 (kosmetika-usa.cz)

Dnes je to článek a video na Vaše přání. Hurá!!! Kdo sleduje můj instagram a nebo facebook, ten už ví, že jsem se stala hrdou majitelkou paletky od Urban Decay - Naked 3.


Už když se před Vánoci začala po internetu šířit informace, že se „něco“ chystá a já uviděla první swatche bylo mi jasné, že jí prostě musím mít! Její sestřičky jsem dostala k narozeninám a dlouho jsem si k nim hledala cestu, hlavně teda k první verzi, ale tady se jednalo o lásku na první pohled.


Marně jsem prohledávala české e-shopy (nevěděla jsem, že mám aktivovaný paypal) a hledala informace, zda je budou mít. A našla jsem pouhé dva. Prvním je e-shop kosmetika-usa.cz, odkud mi kamarádka v minulosti již objednávala tvářenku NYX a jelikož byla spokojená s průběhem a e-shop doporučují i jiné youtuberky, pustila jsem se do objednávky i já. Navíc máte zde jistotu, že kupujete originál, což Vám na aukru, ebay a jiných serverech nikdo nezaručí.
Druhým e- shopem je mac.nabizi.cz. Musíte mít ale hodně štěstí. Je v jednom kuse vyprodaný.


Cena je trochu vyšší co si budeme nalhávat, ale i tak jsem byla ochotná investovat. Objednávala jsem 18. ledna a ihned zaplatila. Ihned jsem obdržela mail o zadání objednávky do systému. Zhruba za dva dny mi přišlo potvrzení platby a pak už stačilo jen čekat, až mi připutuje moje láska až ze zahraničí a to do tří týdnů.
Dočkala jsem se! 3. února přišel mail s informací, že zásilka byla předána České poště a do dvou dnů mi bude doručena. Hned druhý den jsem měla pošťačku za vrátky a obálku držela jako novorozence a polekaným hlasem mi sdělovala „Je to pojištěné na 5000,-!!! Víte, to?“


Při rozbalování jsem se trochu bála, aby paletce něco nebylo. Historii s Naked originál si můžete přečíst zde, ale naštěstí vše bylo v pořádku. Paletka byla zabalená v několika vrstvách pěny a kartonu a tak se žádná hrůza nekonala.


Teď už ale hurá k samotné paletce. Přišla zabalená v krabičce s vyobrazenými stíny a také s dárečkem v podobě testerů všech čtyř odstínů báze pod oční stíny. Milé, ale netuším, zda je využiji.


Samotná paletka je kovová (jako Naked 2) a obsahuje oboustranný štětec a dvanáct stínů. Dle mého názoru tři matné a zbytek se shimmerem (někdo uvádí 4 matné).  Celá paletka se nese v růžovém tónu, dokonce i stín nazvaný Blackheart má v sobě růžový shimmer.


Co se týče konzistence, je podle mě stejná, či snad do konce o maličko lepší než její sestřička. Světlé stíny a stíny matné jsou při pokusu o swatche trochu hůře pigmentované, ale při nanášení štětcem na podkladovou bázi přímo na oční víčka to není znát.



Celkově jsem z paletky opravdu nadšená a od doby co jsem ji poprvé otevřela jí nedávám z ruky. Z mého pohledu se třetí verze vyvedla nejlépe. Každá jsme ale jiná a tak z téhle paletky vůbec nemusíte být nadšené jako já. 


Swatche na sluníčku - bohužel ze špatného úhlu (jejich krásou se, ale můžete pokochat ve videu)

Můj pomocník při focení - kocour Ozák 

Co Vy a paletka Naked 3? Bere Vás tak jako mě nebo je Vám ukradená?

4 komentáře:

  1. Nádherná :) Já ji mám teď ze všech tří Naked nejraději. Báze pod oční stíny nepoužíváš? Já teď nejvíc k Naked3 dávám Sin a je to super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báze jako takové používám. K Naked original jsem jednu dostala ale nějak mi nesedla. Zkusím jí dát druhou šanci. Ty vzorky jsem zatím nezkoušela, přemýšlím, zda by nešla z toho vzorku vymáčknout do nějakého kelímku aby nebyla pořád rozdělaná v tom plastíku. Ale až se na to jednou vrhnu tak začnu tou Sin když si ji pochvaluješ :-)

      Vymazat
    2. :) Přijde mi, že Sin ty stíny hezky vytáhne a podpoří. Já jsem ji nakonec nechala v tom vzorku, udělala jsem tam malinkou dírku ať to nevysychá a je to ok.

      Vymazat
  2. strašně závidím !!:) právě tyhle barvy mi ve zbírce stínů chybí :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..