pátek 14. února 2014

Úspěchy a průšvihy za Leden

Měsíc utekl jako voda a jsou tu další Úspěchy a průšvihy. Není toho zase tolik, kolik bych čekala, ale měsíc opravdu utekl rychle a tak se divím, že jsem vůbec nějaké úspěchy a průšvihy měla.



Leden byl spíš ve znamení úspěchů a tak se tu vlastně poprvé objeví jediný průšvih. Uvidíme, jak to bude s průšvihy v budoucnu.


Úspěchy:

Paletky Sleek: i - Candy a Celestial, obě krásně pigmentované a máslové. Líčení s paletkou Celestial si můžete prohlédnout zde!

Řasenka Maybelline the Rocket volum´expres - konečně začala vysychat a tak se mi s ní skvěle pracuje. 

Essence pure skin krycí hydratační krém, pro světlejší pokožku - řekla bych taková parodie na BB krémy, která vysušuje pupínky. Parádní! Normálně se ráno nalíčíte tímhle zázrakem místo make upu a za dva až tři dny není po ošklivém pupínku ani památka. Asi Vás nebudu moc dráždit, on už se totiž dá sehnat pouze na výprodejích Essence, který pořádá e-shop babybaby.cz

Lístky na vystoupení Lord of the dance! Co k tomu říct? Já je miluju a jsem šťastná, že jsem na poslední chvíli ulovila lupeny.

Dan Brown - Inferno. Kdo miluje tohoto spisovatele a nebo alespoň Roberta Langdona, ten by si tuhle knihu neměl nechat ujít. Je stejná jako Šifra mistra Leonarda nebo Andělé a démoni a přitom tolik jiná. Strhne Vás už na začátku a nepustí až do poslední stránky. Myslíte, že víte jak se to bude vyvíjet na dalších stránkách? Víte prd!!! (pardon). Dan Brown má pro Vás nachystáno spoustu zvratů a na konci zůstanete v němém úžasu. Teda, tak jsem to měla já. 

Překvapivě jsem začala sledovat dva novější seriály a to Pretty Little Liars a Ravenswood.

Průšvihy:

Šampon Garnier Fructies - posilující šampon pro normální, rychle se mastící vlasy.
Myslela jsem, že mi pomůže a nebudu si muset mýt hlavu každý druhý den. Chyba lávky! Umyla jsem si vlasy večer - ráno jsem je měla mastné jako blázen. Umyla jsem je znovu ráno a odpoledne už zase mastné a pořád dokolečka. Za mě tedy velký průšvih.

1 komentář:

  1. Ja ti tak závidím tie sleek paletky a aj naked.. :/.. dúfam že cih raz budem mať aj ja .. :)) a ináč tie šampóny nevyhovujuu ani mne :))

    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..