čtvrtek 24. dubna 2014

Balíček od Míši

Včerejší příspěvek nebyl. Plánovala jsem wishlist, ale nakonec jsem v půlce tvoření usnula. Mohu Vám prozradit, že mezi věcmi, které si přeju byla i věc, kterou jsem našla právě v balíčku od Míši.

Míša vyhrála dárek na cestách 3. Trošku jsem se strachovala, protože druhá vítězka hlásila příchod výhry a Míša nic. A pak mi včera na fb stránce řekla ať si hlídám pošťáka. Míša mi za výhru poslala dáreček. Vůbec nechápu proč si dělala škodu ale moc mě potěšila a dojala.  Moc jí tímto děkuji, z obsahu jsem opravdu nadšená. A konečně mám svůj suchý šampon. Mímo jiné Míša je tvořilka a podívat se můžete zde!


DĚKUJI MÍŠO!

4 komentáře:

  1. Tak to je krása, Míša ti poslala skvělý balíček :-) Naprosto chápu, že máš tak velkou radost :-)
    Jinak můžu prozradit, že na víkend plánuji první giveaway na svém blogu, tak doufám, že se zúčastníš ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to by mě taky potěšilo :) Ten suchý šampón vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvelé video :)
    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj,koukala jsem na více tvých videí a i na štětce objednané z ebaye,docela koukám kolik do nich investuješ,je mi sice čerstvých 16 let,ale do teď jsem is vystačila se třema štětcema od vitenamců :D jo,škrábou po čase hodně,ale jeliko si vystačím s řasenkou , linakma,občas stíny a make-up,tak jsem nic nekupovala,ani jsem neměla odvahu registrovat se na ebay.Ale tak před nějakým měsícem jsem si založila účet i na paypalu a objednala jsem si cca před 12ti dny tyto štětce http://www.ebay.com/itm/Pro-Makeup-20pcs-Brushes-Set-Powder-Foundation-Eyeshadow-Eyeliner-Lip-Brush-Tool-/161181326593?pt=US_Makeup_Brushes&hash=item258727dd01 jelikož mi příjde,že na štětce do začátku to je směšná cena i na počet kusů,nepočítám s tím,že budou nějak kvalitní,ale kdyby sis je chtěla zkusit :-) Mimochodem fajn videa,máš fajn hlas a dobře se to poslouchá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..