pátek 2. května 2014

DIY obraz z knoflíků

Čím déle jsem nezaměstnaná, tím víc hledám způsob jak se doma zabavit. A když nejsou podmínky na natáčení videí snažím se tvořit podle návodů na internetu. Stejně jako tenhle obrázek z knoflíků.
Nebudete potřebovat nic extra. 


Plátno (velikost nechám čistě na vás), koupíte v papírnictví, Kik nebo Nanu Nana
Temperovky nebo jakékoliv barvy podle vašeho uvážení + štětce
Lepidlo
Knoflíky (barva je opět na vás)


Předlohu jsem si našla na internetu. Do vyhledávače stačí napsat jen DIY obraz a vyjede několik možností. Podle obrázku jsem si tužkou načrtla kmen a větve stromu, které jsem pak temperovou barvou vybarvila. Knoflíky jsem vybrala ze zásob mojí babičky a protože se mi barevně (černé a hnědé) nelíbí, použila jsem lak na nehty (Catrice a Gabriela Salvete) a přebarvila knoflíky na odstíny fialové a bílé. Vy si ale vyberte buď rovnou knoflíky barevné a nebo si je v požadované barvě rovnou můžete koupit. Po zaschnutí jsem knoflíky naaranžovala podle představ a poté je přilepila lepidlem (Hercules). Vše jsem nechala zaschnout a pak už jen vybrala místo kam obrázek pověsit. 

2 komentáře:

  1. To je strašně pekny,me třeba takový veci bavi,ale nemam inspiraci,cas atd :) PS: Miluju fialovou a bílou kombinaci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak z mé hlavy tohle taky nevzniklo, jen pár hodin brouzdání na netu v DIY článcích a videích :-) A času mám docela dost.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..