pondělí 9. června 2014

Lakovací Tag

Dnes si dáme tag, který se bude motat celý kolem laků na nehty. Byla to tak trochu výzva zpracovat ho. Nejen proto, že jsem konečně spočítala kolik těch laků opravdu mám, ale také proto, že byl daný úkol vměstnat všechny laky na jednu fotografii. Nejsem sice majitelka největší sbírky, ale i tak mi trvalo než jsem je naaranžovala :-)



1. Kolik laků vlastníš? + fotka všech pohromadě

Fotografii se všemi pohromadě je výše. Celkový počet laků k dnešnímu dni je 115!





2. Jakou značku laků máš nejraději?

Poslední dobou ujíždím na pískových lacích od značky Gabriella Salvete. Nejen, že mají širokou škálu odstínů, ale navíc rychle zasychají a v případě, že se vám lak odštípne se dá dolakovat a nic není poznat.


3. Od které značky máš nejvíce laků?

Nejvíce jich mám určitě od značky Essence. Stojí pár korun a mají širokou škálu barev. navíc většinu jsem jich pořídila na výprodeji za 5 korun.


4. Laky jejichž nákupu lituješ?

Docela lituji nákupu limitované edice Brocades. Je jedno jestli mám podlak, lak a pak teprve tyhle třpytky, stejně odlakuji všechno jen ne ty třpytky. Ani deset minut v alobalu s odlakovačem nezabírá. Nalakované jsem je měla všeho všudy třikrát.


5. Dostala jsi někdy lak darem? Jestli ano tak který?

Spoustu laků jsem dostala k narozeninám, Vánocům i k svátku ale jako poslední jsem dostala v balíčku od Míši Gabriellu Salvete a Rimmel. Laku Mua mi pak poslala v balíčku Baruška.


6. Jaký lak máš právě na nehtech?

Novou řadu od Avonu s gelovým finishem. Tohle je odstín Dazzle Pink.


7. Kdyby si mohla vytvořit limitovanou řadu laků jaká by byla?

Plná pastelových odstínů (těch fialových by tam bylo víc) s neuvěřitelně dlouhou výdrží a absolutně rychleschnoucí!

8. Jaký lak je tvůj neoblíbenější?

Momentálně novinka od Avonu s gelovým finishem v pastelově fialové barvě oficiální název odstínu Lavender Sky.


9. Jaký lak je v tvé sbírce nejnovější?

Překvápko! Tihle čtyři miláčci od Avonu.










7 komentářů:

  1. Tak to je teda MEGA sbírka :D Nejvíc se mi líbí GS laky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při focení jsem vzpomínala jak jsem na začátku blogování cca před necelými třemi lety měla laků "pouze" 20 a přišlo mi, že jich mám zbytečně moc. Neuvěřitelný jakou cestu jsem od té chvíle urazila a hlavně kolik peněz jsem do toho investovala :-D

      Vymazat
  2. Ty jo, třpytky to je krásná sebevražda. :)Teď jsem viděla novou kolekci třpytek Gabriella Salvete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu novou řadu od GS jsem také už koukala, ale docela mě zklamala. Přišlo mi že přes tu záplavu třpytek není vidět ani skutečná barva laku. nechala jsem je tam a neukecala mě ani akce za 56 korun :-)

      Vymazat
  3. Já než jsem poznala Lenku z MikrosvětbyEllen-blogerka co se specializuje právě na nehtíky a laky,jsem měla asi 5-10 laků,ted není tyden co bych si nějaký nekoupila :D Začíná se mi plnit druhá krabice a bojím se to jít počítat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se úplně bojím nějakou blogerku na nehtíky sledovat, protože jen sledováním Petry z Lovely Hair a Péti Kopolovičové jsem těch laků nakoupila tak 70 a to se ani jedna z nich výhradně na laky nespecializuje. U Ellen na blogu jsem byla zatím jen párkrát ale vždy když ho otevřu a vidím lak tak rychle zavírám.

      Vymazat
    2. Já se ti vůběc nedivím :D Já jak vidím něco novýho tak po tom jdu,ale zařekla jsem se,že víc jak 100 za lak nikdy nedám :D

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..